- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yaw bi hayirli dua edinçok amin
biz hayırsz mı ediyozYaw bi hayirli dua edin
yanımda yok zaten anca iş çıkışı.inş ozaman kadar bastırırımŞeytana uyma
1 tane ye ne olacak be sendeyanımda yok zaten anca iş çıkışı.inş ozaman kadar bastırırım
kız kadının bana bişey yaptığı yok genel anlama.öteye git dese kavga çıkaracamda yok iştesenin kayınvalideye benim gibi eli maşalı biri lazım
1 tane olsun sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat yeter bu yaştan sonra kafam kaldırmazbiz hayırsz mı ediyoz
Benim ömrüm gider almiiiiim canım, arkadaşımın var. 2 bakıcı tuttu
sağ gösterip soldan vuruyor o zaman kadın akıllıkız kadının bana bişey yaptığı yok genel anlama.öteye git dese kavga çıkaracamda yok işteöyle zalım bi kaynana
benimki aynı değil. iki çizgi bitişik düşümoha ciddi mi len ee görümcem aynı yer dediydi
Politik olanlar en tehlikeli sinsi olanlardırsağ gösterip soldan vuruyor o zaman kadın akıllı
anaları kadar başlarına taş düşsünaynen öyle cok değişti zaten dogumdan sonra eskiden böyle değildi anamda anam anamda anam.. bir gör varya hergün onlardaydık
bizimde yarın gelinlerimiz bizim hakkımzda böyle konuşacakanaları kadar başlarına taş düşsün
fazla zeki salağa yatıyorsağ gösterip soldan vuruyor o zaman kadın akıllı
Yaw dua kapınız açık olur denk gelir, 3 çocuk bu 3.
giderse gitsinYaw dua kapınız açık olur denk gelir, 3 çocuk bu 3.
Rakam size ne ifade ediyor bilmiyorum ama bana ömrümden 10 yıl gider gibi geliyor
gençkenbizimde yarın gelinlerimiz bizim hakkımzda böyle konuşacak
Açık oynayanla savaşmak kolaysinsi demi
zuahha gelinler bizi eve almıyormuşgençken
kaynana olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?