eşşeğin aklına zorla karpuz kabugunu şey ediyorsunuzaman dur gözünün yağını yiyim
inşallah üçüz bebeklerin olur aminBak dereceye bakmadım bugün kombi demedi ya
benm canm su an birşey istemiyorcanım çok kötü eti karam istiyor yaaa
Arabam var canım ona da üşeniyah ama benim yerime gitsen olur yani bana uyarüf napalım üşeniyorsan özel taksimi tutalım allah allah.
Tövbe de be manyakinşallah üçüz bebeklerin olur amin
yok be ne güzel işte 3 ü birden büyür ahahhaTövbe de be manyak
Şeytana uymacanım çok kötü eti karam istiyor yaaa
senin kayınvalideye benim gibi eli maşalı biri lazım
demem demem.. köpükten sonralütfen de
bitişik aynı yer değil.neyse anlatmayayım.little doğum yapınca tekrar konuşuruz bu konuyupeki aynı yerden mi yarıyorlar misk.. dikiş farklı değl demi
2. sezeryan daha agrılı oluyormuş öylemi
Benim ömrüm gider almiiiiim canım, arkadaşımın var. 2 bakıcı tuttuyok be ne güzel işte 3 ü birden büyür ahahha
zuahahahBenim ömrüm gider almiiiiim canım, arkadaşımın var. 2 bakıcı tuttu
oha ciddi mi len ee görümcem aynı yer dediydibitişik aynı yer değil.neyse anlatmayayım.little doğum yapınca tekrar konuşuruz bu konuyu
Anlaat anlat ben normal doğuracambitişik aynı yer değil.neyse anlatmayayım.little doğum yapınca tekrar konuşuruz bu konuyu
zaten kaybetme duygusunu taşıyan erkek el üsütünde tutuyor.o his yok sa boşama öyleben onlar yüzünden erken doguma girdim.. ama iyi oldu
6 saat ayıkamamışım iyi bir ders oldu eşime biliyormusun
benim hayatımın dönüm noktası oldu doğumum doğumdan sonra bana gık diyemedi
annem babam diyemedi.. kesti çenesini oturdu
beni kaybetme korkusunu yaşayınca iyi oldu ona
aynen öyle cok değişti zaten dogumdan sonra eskiden böyle değildi anamda anam anamda anam.. bir gör varya hergün onlardaydıkzaten kaybetme duygusunu taşıyan erkek el üsütünde tutuyor.o his yok sa boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?