kendimi tumaya çalışacam olmadı müsli bar alacam bitterli olandan.BuradayımYersen geçer dersem sanırım pek şık bir cevap olmayacak. Tarçınlı su mantıklı ama. Canı ne zaman birşey istese limonlu su içen bir arkadaşım vardı öğrenciyken baya da kilo vermişti. Ben pek sevmem çikolata empati yapamıyorum şu an
kızlar çıkmış.bende buralardayım.dolanıyorumkızlar nörüyonuz.
Gayet enerjik başlamışsın güne maşalllah
böyle başlayalımda güzel bitirelim istedim.nasılsınGayet enerjik başlamışsın güne maşalllah
Iyi diyelim iyi olalım ağrılar içinde yatıyorum hala, kasık ağrısı beni benden alıyorböyle başlayalımda güzel bitirelim istedim.nasılsın
kaç gün varIyi diyelim iyi olalım ağrılar içinde yatıyorum hala, kasık ağrısı beni benden alıyor
Son 3kaç gün var
Tamam bugün bi sinirle gelir bizi yereşi geç gelecekti sanırım başka güne kalacaktı o iş
Bu sinir stres sana bir fayda sağlamıyor canım, kendini yıpratmak yanına kar kalıyorGünaydın kızlar ben bugün çok sinirlyim biri beni sakinleştrsin
sol tarafımdan bir damar kalktı kafamı çeviremiyorum
vallahi nasıl yıpratmayyım ben bu kocayla canımdan bezdim artıkBu sinir stres sana bir fayda sağlamıyor canım, kendini yıpratmak yanına kar kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?