yapma be kendine zarar haGünaydın kızlar ben bugün çok sinirlyim biri beni sakinleştrsin
sol tarafımdan bir damar kalktı kafamı çeviremiyorum
Tamam bugün bi sinirle gelir bizi yer
little dedi ve eclip geldiGünaydın kızlar ben bugün çok sinirlyim biri beni sakinleştrsin
sol tarafımdan bir damar kalktı kafamı çeviremiyorum
little dedi ve eclip geldi
vallahi nasıl yıpratmayyım ben bu kocayla canımdan bezdim artık
dün akşam birşey yoktu kopük malzemelerin almış gelmiş yarin akşamda döşeriz dediEclipsse şişştttt fıstık çıkıçııkı noldu
bugün benim sinirim geçmez misk vallahi geçmez
maşallah tam bdvlik.kız üşenmedinmi yazmayadün akşam birşey yoktu kopük malzemelerin almış gelmiş yarin akşamda döşeriz dedi
tamam dedim.. yemeğimizi yedik iyiydi herşey oglan banyo yaptı vs...
yatırırken suluğunu bulamamışlar
bana cocugun suluğu nerde git bir bak oralara dedi bende bulamadım ben hiç görmedim eve geldiğimden beri dedim.
En son ben su içirmiştim dedi.. o zaman sen nereye koyduysan ordadır sen bak dedim..
Nerde bu ...... suluk diye küfür etmez mi cocugun yanında.. benim şarteller attı kızlar
Benim eşim ağzı çok bozuk bir insan trafikte evde dışarıda küfür eder.. küfür diline dolanmş artık bize etmez sadece
onu kaç kere uyardım bak cocugun yanında küfür etme hadi beni geç ben alıştım artık bu iğrençliğede, cocugum da senin gibi mi olsun seni mi örnek alsın küfür etsin küçük yaşlarda dedim ?
haklısın diyor .. tamam diyor yine aynı yine aynı bıktım artık
sonra zaten dedim ; sen benim cocugumun yanında küfür edemessin yeter artık kaç sefer uyaracıgm seni haddini bil hadsiz dedim
baktım iş kötüye gidiyor cocuk daha uyanıyk
kendimi banyoya attım.. bir duş aldım sakinleyim diye.. cıktıgımda ikiside uyumuştu bende yattım uyudm..
onun artık bu huylarından tiskiniyorum iyice soguttu kendini evet su an oglumun aklı ermiyor ama 1 seneye kalmaz ancalayacak bunlar.
ocak 10 'da arabanın sigortası ve vergisi giriyor eşime kaç kere dedim ki arabayı satacağz zaten biran evvel satlığa cıkarda ocak gelmeden cıkaralım elimizden birde sigorta kestirme.. ne emekler çekiyoruz para kazanmak içn dedim
ha bugün ha yarın.. şöyle böyle arabayı yıkatıp temizletip de adam resmini çekip bir atamadı internete
bugün kasımın olmuş 21..
bugün işler yogun götüremedim
başka işler cıkıyor .. evin işleri cıkıyor götüremiyor
dün götürecekti ee hava kötü yagıslı ben yagıslı havada arabayı yıkatınca ne anladım geri batacak rsim çekemeden..
Biz kış ayındayız diyorum kışşşş
hava bugün yağar yarın eser bir gün kar yağar biz havayı bekleyeceksek ohoooooo sen o arabayı zor cıkartırsın diyorum satışa
çok biliyorsam ben yapacakmışım
böyle işte hiç umurnda değil ya hiç işin stresi bir yandan inanın canımdan bezdim
hele o küfür edince varya kafamda şimşekler çakıyor resmen
ağzının ortasına iki tane vurup kapı dışarı koymak geliyor içimden
üşenmedim sinirden kuduryorum vallahi inan ..maşallah tam bdvlik.kız üşenmedinmi yazmaya
keşke tadilatla ilgili sorun olsa bizim evlilğimizin herşeyi sorun zaten yürümüyorda bakma işte.Koca olmanın gerekliliği kadını deli etmektir, tadilatla ilgili sorun mu var
günaydınGÜNAYDIN
neden sert biliyormusun misk ben onu milyonca kez uyarmama ragmen devam ettiği için sert tatlı dilden güler yüzden anlamadıçok yükleniyorsun canım kendine.eşinle aranda ciddi soğukluk olmuş zamanında hala onun etkisindesin.tamam küfür hoş bişey değil ama bazı adamların alışkanlığı vazgeçmeleri zor oluyor.elbette dikkat etmesi lazım çocuğun yanında ama çıkışların çok sert be bacım
aa one öyle ergen gibi babasını aramak ne demek.en sinir olduğum çocukca davranışbir daha küfür ederse direk babasını arayacağım bıktım artık.
günaydın canm nasılsın nasıl oldun toparlayabildin mi kendini ?GÜNAYDIN
milyonlarca kez uyardm konuştum anlamıyor laftan sözden. napayım başka yo lkaldı mıaa one öyle ergen gibi babasını aramak ne demek.en sinir olduğum çocukca davranış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?