İşler çok yogun ya şükür kolay toparladım .günaydın canm nasılsın nasıl oldun toparlayabildin mi kendini ?
birikmişlik var sende.bende sevmem küfür eşimde de yoktur.orta yolu olmalı bunun.eşin ne yapsa sana batıyormilyonlarca kez uyardm konuştum anlamıyor laftan sözden. napayım başka yo lkaldı mı
diyorsun ki tepkilerin çok sert.. yumuşak tepkilerimde oldu çook oldu yılmadan pes etmeden ama yok anlamıyor
dün akşam birşey yoktu kopük malzemelerin almış gelmiş yarin akşamda döşeriz dedi
tamam dedim.. yemeğimizi yedik iyiydi herşey oglan banyo yaptı vs...
yatırırken suluğunu bulamamışlar
bana cocugun suluğu nerde git bir bak oralara dedi bende bulamadım ben hiç görmedim eve geldiğimden beri dedim.
En son ben su içirmiştim dedi.. o zaman sen nereye koyduysan ordadır sen bak dedim..
Nerde bu ...... suluk diye küfür etmez mi cocugun yanında.. benim şarteller attı kızlar
Benim eşim ağzı çok bozuk bir insan trafikte evde dışarıda küfür eder.. küfür diline dolanmş artık bize etmez sadece
onu kaç kere uyardım bak cocugun yanında küfür etme hadi beni geç ben alıştım artık bu iğrençliğede, cocugum da senin gibi mi olsun seni mi örnek alsın küfür etsin küçük yaşlarda dedim ?
haklısın diyor .. tamam diyor yine aynı yine aynı bıktım artık
sonra zaten dedim ; sen benim cocugumun yanında küfür edemessin yeter artık kaç sefer uyaracıgm seni haddini bil hadsiz dedim
baktım iş kötüye gidiyor cocuk daha uyanıyk
kendimi banyoya attım.. bir duş aldım sakinleyim diye.. cıktıgımda ikiside uyumuştu bende yattım uyudm..
onun artık bu huylarından tiskiniyorum iyice soguttu kendini evet su an oglumun aklı ermiyor ama 1 seneye kalmaz ancalayacak bunlar.
ocak 10 'da arabanın sigortası ve vergisi giriyor eşime kaç kere dedim ki arabayı satacağz zaten biran evvel satlığa cıkarda ocak gelmeden cıkaralım elimizden birde sigorta kestirme.. ne emekler çekiyoruz para kazanmak içn dedim
ha bugün ha yarın.. şöyle böyle arabayı yıkatıp temizletip de adam resmini çekip bir atamadı internete
bugün kasımın olmuş 21..
bugün işler yogun götüremedim
başka işler cıkıyor .. evin işleri cıkıyor götüremiyor
dün götürecekti ee hava kötü yagıslı ben yagıslı havada arabayı yıkatınca ne anladım geri batacak rsim çekemeden..
Biz kış ayındayız diyorum kışşşş
hava bugün yağar yarın eser bir gün kar yağar biz havayı bekleyeceksek ohoooooo sen o arabayı zor cıkartırsın diyorum satışa
çok biliyorsam ben yapacakmışım
böyle işte hiç umurnda değil ya hiç işin stresi bir yandan inanın canımdan bezdim
hele o küfür edince varya kafamda şimşekler çakıyor resmen
ağzının ortasına iki tane vurup kapı dışarı koymak geliyor içimden
sakindi senin işler ne ara yogunlaştıİşler çok yogun ya şükür kolay toparladım .
ne yapsa batmıyor misk inan cok biriktim çok doldum.. çabalamaktan birşeylerin önüne geçeceyim birşeyleri düzelteyim diye ugraşmaktan yoruldum çok biriktim içime ata ata ata..birikmişlik var sende.bende sevmem küfür eşimde de yoktur.orta yolu olmalı bunun.eşin ne yapsa sana batıyor
Canım ben Pirelli bayısınde çalışıyorum . Lastikçilerde kış ayları çok yogun olur şu kış lasitk muhabbetisakindi senin işler ne ara yogunlaştı
toparlanmana çok sevindim inşallah yine olur.. siz sağlıklı sıhatli huzurlu olunda gerisi gelir elbet.
Evliliğiniz çok yıpranmış Sizin şöyle 1 hafta falan tatıle çıkmanız lazım . Sessiz dingin bir yer .ne yapsa batmıyor misk inan cok biriktim çok doldum.. çabalamaktan birşeylerin önüne geçeceyim birşeyleri düzelteyim diye ugraşmaktan yoruldum çok biriktim içime ata ata ata..
gittik gecen sene.. eşim biraz düzeldi yine aynı..Küfür konusunda haklısın canım ama siz gerginsiniz bu herşeye yansıyor.
Her an patlayacak gibi, ben terapiye çok güvenirim kaç arkadaşım evliliğini düzeltti. Bir deneseniz mi acaba
neden cıkacaksın kızCanım ben Pirelli bayısınde çalışıyorum . Lastikçilerde kış ayları çok yogun olur şu kış lasitk muhabbeti
Yenı eleman istedim eğitim çıkıcam işten Ocak gibi
aman... neler denemedik ki.. biraz iyi geliyor sonra yine başa sarıyor evlilik terapstinede gittik tatilede gittik düzelen hiç birşey yok eşim bir sözü ile bütün ugraşlarımı yerle bir ediyorEvliliğiniz çok yıpranmış Sizin şöyle 1 hafta falan tatıle çıkmanız lazım . Sessiz dingin bir yer .
gittik gecen sene.. eşim biraz düzeldi yine aynı..
evet tepkilerim çok sert ben kabul ediyorum lakin
iyice birikti inan içimde iyice birikti.. birike birike birike bende anlayış felan kalmadı
yoruldum ugraşmaktan cabalamaktan yoruldum..onunla konşmak bile istemiyorum artık
Yeter ya bunaldım artık ..neden cıkacaksın kız
sakin kaldığım zamanda düzelmiyor malesef.. denemedim mi sanıyorsun be kuzumBen de gerginim sana ne diyeyim, adama dalarım sürekli tüm arkadaşlarım beni suçlar. Sakin kalmak ne kadar zor bilirim yani.
Ama terapi iyi geldiyse devam etmek lazım
aman o zaman cık gitsin durumunuz düzeldi borcunuz bitti ise.. gez toz hayatnı yaşa haklısın bir daha mı geleceğiz bu dünyaya..Yeter ya bunaldım artık ..
Evin borcuda bitti çok şükür gezip tozcam bi kaç sene
Yeter ya bunaldım artık ..
Evin borcuda bitti çok şükür gezip tozcam bi kaç sene
Şimdi gazlamak gibi olmasın cinayet sebebi ben de dayanamazdım.sakin kaldığım zamanda düzelmiyor malesef.. denemedim mi sanıyorsun be kuzum
yok yani sen benim cocugumun yanında nasıl küfür edersin edepsiz.
işte adamın bir sözüyle neden herşey batıyor.kimse dört dörtlük değil eclip. insanlar biranda istediğimiz kalıba girmiyor yada neden istediğimiz kalıba sokmaya çalışalım.sen seviyormusun eşiniaman... neler denemedik ki.. biraz iyi geliyor sonra yine başa sarıyor evlilik terapstinede gittik tatilede gittik düzelen hiç birşey yok eşim bir sözü ile bütün ugraşlarımı yerle bir ediyor
bende kocadan boşanmak hayatımı yaşamak istiyorumBen gibi erken emekliliğini ilan et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?