2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

milyonlarca kez uyardm konuştum anlamıyor laftan sözden. napayım başka yo lkaldı mı
diyorsun ki tepkilerin çok sert.. yumuşak tepkilerimde oldu çook oldu yılmadan pes etmeden ama yok anlamıyor
birikmişlik var sende.bende sevmem küfür eşimde de yoktur.orta yolu olmalı bunun.eşin ne yapsa sana batıyor

Küfür konusunda haklısın canım ama siz gerginsiniz bu herşeye yansıyor.
Her an patlayacak gibi, ben terapiye çok güvenirim kaç arkadaşım evliliğini düzeltti. Bir deneseniz mi acaba

birikmişlik var sende.bende sevmem küfür eşimde de yoktur.orta yolu olmalı bunun.eşin ne yapsa sana batıyor
ne yapsa batmıyor misk inan cok biriktim çok doldum.. çabalamaktan birşeylerin önüne geçeceyim birşeyleri düzelteyim diye ugraşmaktan yoruldum çok biriktim içime ata ata ata..

sakindi senin işler ne ara yogunlaştı
toparlanmana çok sevindim inşallah yine olur.. siz sağlıklı sıhatli huzurlu olunda gerisi gelir elbet.
Canım ben Pirelli bayısınde çalışıyorum . Lastikçilerde kış ayları çok yogun olur şu kış lasitk muhabbeti

Yenı eleman istedim eğitim çıkıcam işten Ocak gibi

ne yapsa batmıyor misk inan cok biriktim çok doldum.. çabalamaktan birşeylerin önüne geçeceyim birşeyleri düzelteyim diye ugraşmaktan yoruldum çok biriktim içime ata ata ata..
Evliliğiniz çok yıpranmış Sizin şöyle 1 hafta falan tatıle çıkmanız lazım . Sessiz dingin bir yer .

Küfür konusunda haklısın canım ama siz gerginsiniz bu herşeye yansıyor.
Her an patlayacak gibi, ben terapiye çok güvenirim kaç arkadaşım evliliğini düzeltti. Bir deneseniz mi acaba
gittik gecen sene.. eşim biraz düzeldi yine aynı..
evet tepkilerim çok sert ben kabul ediyorum lakin
iyice birikti inan içimde iyice birikti.. birike birike birike bende anlayış felan kalmadı
yoruldum ugraşmaktan cabalamaktan yoruldum..onunla konşmak bile istemiyorum artık

Evliliğiniz çok yıpranmış Sizin şöyle 1 hafta falan tatıle çıkmanız lazım . Sessiz dingin bir yer .
aman... neler denemedik ki.. biraz iyi geliyor sonra yine başa sarıyor evlilik terapstinede gittik tatilede gittik düzelen hiç birşey yok eşim bir sözü ile bütün ugraşlarımı yerle bir ediyor

sonra diyor ki neden bana soguksun neden bana yaklaşmıyorsun neden beni geri çeviriyorsun soguttun kendinden çünkü
ben bu adamla mı evlenmişim yazıklar olsun diyorum kendi kendime.. bu kadar mı gözüm körmüş.

Ben de gerginim sana ne diyeyim, adama dalarım sürekli tüm arkadaşlarım beni suçlar. Sakin kalmak ne kadar zor bilirim yani.

Ama terapi iyi geldiyse devam etmek lazım

Ben de gerginim sana ne diyeyim, adama dalarım sürekli tüm arkadaşlarım beni suçlar. Sakin kalmak ne kadar zor bilirim yani.

Ama terapi iyi geldiyse devam etmek lazım
sakin kaldığım zamanda düzelmiyor malesef.. denemedim mi sanıyorsun be kuzum
yok yani sen benim cocugumun yanında nasıl küfür edersin edepsiz.

Yeter ya bunaldım artık ..
Evin borcuda bitti çok şükür gezip tozcam bi kaç sene
aman o zaman cık gitsin durumunuz düzeldi borcunuz bitti ise.. gez toz hayatnı yaşa haklısın bir daha mı geleceğiz bu dünyaya..

Reactions: H E
aman... neler denemedik ki.. biraz iyi geliyor sonra yine başa sarıyor evlilik terapstinede gittik tatilede gittik düzelen hiç birşey yok eşim bir sözü ile bütün ugraşlarımı yerle bir ediyor
işte adamın bir sözüyle neden herşey batıyor.kimse dört dörtlük değil eclip. insanlar biranda istediğimiz kalıba girmiyor yada neden istediğimiz kalıba sokmaya çalışalım.sen seviyormusun eşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…