bilmediğiniz birşey yok şimdiliksağın solun belli değil onu biliyoz bilmediğimiz bişey söyle
okadarda değil diyorum ben.yarılamış olabilir belki
olsundu senin nickini etiketledik farzet ve beklemeden bize katılBu isimde degilde tontili busey sanirim:)
Senin ki hangi markabilmediğiniz birşey yok şimdilik
farmasi bb kremden memnunmusun ya benim kullandım krem deee 48 tl olmuş çüüş yani.
pure beauty bulgarian roseSenin ki hangi marka
onada sorarım eviniz kaç derece diyeolsundu senin nickini etiketledik farzet ve beklemeden bize katıl
evet benim büyük öyle ya.kaç gündür kucağıma aldım.eşim geldi ama aramıza alırız yine belkicocuk üstünü direk acıyor ya..sonrada üşüyor büzütyor kuzum aramıza alıyorum bu kez de bizi yatırmıyor
hadi genşler intikam yemini içelimben mi hayatta öpmem ondan hıncımı almadan ona kök söktüreceğim intikamım ağır olacak.
aramıza alsakda bizi yatırmıyor bu kez ya yatagın köşesindde yatıyoruzevet benim büyük öyle ya.kaç gündür kucağıma aldım.eşim geldi ama aramıza alırız yine belki
içelim valla ben sizin gibi oynaş düşkünüde değilm puhahahahahadi genşler intikam yemini içelimkahrolsun bağzı herifler
Aman sen bugün içme, daha adam yeni geldi bi besmele çekhadi genşler intikam yemini içelimkahrolsun bağzı herifler
akşama gıcırtılar başlar kankaAman sen bugün içme, daha adam yeni geldi bi besmele çek
benim cildim kuru o yüzden alttan nemlendirici sürüyorum.parlama yapmıyor.mat bitişli kapatıcılığı iyi.kokusu hoş.yağlı ciltler için daha uygun gibibilmediğiniz birşey yok şimdilik
farmasi bb kremden memnunmusun ya benim kullandım krem deee 48 tl olmuş çüüş yani.
Ben bb çok kullanmam ama fiyat iyi bence hersey cok pahalı benimki 90 olmuşpure beauty bulgarian rose
çok çok çok güzel bir krem mükemmel inan sormayan kalmadı yüzüne ne sürüyorsun diye
ama cok pahalı ya zıkkım 30 liraya alıyordum
oha çüşş sen naptın lenBen bb çok kullanmam ama fiyat iyi bence hersey cok pahalı benimki 90 olmuş
evet oda güzelpure beauty bulgarian rose
çok çok çok güzel bir krem mükemmel inan sormayan kalmadı yüzüne ne sürüyorsun diye
ama cok pahalı ya zıkkım 30 liraya alıyordum
benimkiside kuru bir kere öylesine sürdüydüm pek şey edemedimbenim cildim kuru o yüzden alttan nemlendirici sürüyorum.parlama yapmıyor.mat bitişli kapatıcılığı iyi.kokusu hoş.yağlı ciltler için daha uygun gibi
Ben az kullaniyorum nadiren fondöten yerine, günlük güneş koruyucu kullanırım onsuz çıkmamoha çüşş sen naptın len
hayatta almam o fiyata ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?