farmasiyi bende bir deneyim bakalım memnun kalmassam yine döneceğim mecburen whatsons magzalarında var uygun oluyor ama bizim burda yokevet oda güzel
laynn neyimizi gördüniçelim valla ben sizin gibi oynaş düşkünüde değilm puhahahaha
öyle öpücükle felan yumuşamam hatta işime gelir valla
cinselliği hiç sevmiyorum.
topiğe gelen evinin kaç derece olduğunu belirtmeden topiğe giremez
dip not evi 23 yukarısı olanlar hiç gelmesin
tamam daha ne diyeceksin herşey ortadalaynn neyimizi gördünadam kaç gündür yok dedim.dediğim bu haaa puuuuu
bunu ekle başlıga misk karısmam valla
senin koca kaç yaşındalaynn neyimizi gördünadam kaç gündür yok dedim.dediğim bu haaa puuuuu
olur peküüüAman sen bugün içme, daha adam yeni geldi bi besmele çek
olsun kanka az ses yaparsınız onlar duymaz ahahahahahaolur peküüüsorun şiki babamlar bizde
yok be babam evde.yüz vermem babam oluncaakşama gıcırtılar başlar kanka
22.90 n11 de bayagı iyi yorumlar var misk de kullanıyormuşFarmasi ne kadar, ben zaten kullanmayınca ziyan oluyor daha uygun bisey alsam iyi olacak
sen ne kullanıyorsun pambık prensesimBen bb çok kullanmam ama fiyat iyi bence hersey cok pahalı benimki 90 olmuş
ona pampık prenses bana cadaloz demi lanetsen ne kullanıyorsun pambık prensesim
yok be babam evde.yüz vermem babam olunca
kaynanan olsa adamın kucagına atlardn demi kötü gelinyok be babam evde.yüz vermem babam olunca
önce çok sevmedim ama alışıyorum sanırım.benimkiside kuru bir kere öylesine sürdüydüm pek şey edemedim
kendi kremime alışınca bir tuaf geldi ama fiyatı cok uygun benimkisi iyice pahalanmış ya zaten yetişmiyor para pul
bende güneş kremi yaz kış sürerimBen az kullaniyorum nadiren fondöten yerine, günlük güneş koruyucu kullanırım onsuz çıkmam
alıyım mı almayım mı birşey söyle.önce çok sevmedim ama alışıyorum sanırım.
sen ne kullanıyorsun pambık prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?