yok anacım ben giysem eşim hemen pijamaları giydirir üşütme aşkım diyerektentamam daha ne diyeceksin herşey ortada
akşama hazır mı seksetanlı gecelikler
Aha benimkide aynı manyak bunlar ya oramı buramı örter tüm geceyok anacım ben giysem eşim hemen pijamaları giydirir üşütme aşkım diyerekten
aynı yaştayız biz 83 lüyüzsenin koca kaç yaşında
üff bu erkekler hep böyle zatenyok anacım ben giysem eşim hemen pijamaları giydirir üşütme aşkım diyerekten
Zaten bi hanım abla bi ben grubun yaş ortalamasını yükseltenaynı yaştayız biz 83 lüyüz
buda değişik bi versiyon orta yerde deme bari kızımbende cinsel istek sıfırın üstünde sıfır
ne tuaf bir insanm ben len
zaten evlilk çok saçma b irşey
evlendik pok yedik
bıktık sizden bir bitmedinizZaten bi hanım abla bi ben grubun yaş ortalamasını yükselten
Kırmızı bi debirde bdv de diyorlar ya kocana süslen püslen güzelce giyin
üff sanki işe yarayacak ha .. ilgisiz koca ilgisiz kocadır
aman ne bilym kız.. niye böyleyim bilmiyorum bekarkende böyleydim hiç aklıma gelmezdi evlendim halen aynı yani.buda değişik bi versiyon orta yerde deme bari kızım
aynen meşhur kırmızıKırmızı bi de
20 tl ye aldım bu ay indirimliymiş.çok ısrar ettiler.böyle olunca bazen kendimi mecbur hissediyorumFarmasi ne kadar, ben zaten kullanmayınca ziyan oluyor daha uygun bisey alsam iyi olacak
almayım o zaman ben ya.20 tl ye aldım bu ay indirimliymiş.çok ısrar ettiler.böyle olunca bazen kendimi mecbur hissediyorum
layn sen ballı lokma tatlımsın ya.nankörona pampık prenses bana cadaloz demi lanet
Ben de tuppeware ısrarından bıktım ya kıyamadım aldım da her ay nereye. Kadar20 tl ye aldım bu ay indirimliymiş.çok ısrar ettiler.böyle olunca bazen kendimi mecbur hissediyorum
ne münasebetkaynanan olsa adamın kucagına atlardn demi kötü gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?