o küçük yavruyu alsam tutmazmı diyorsunGün ışığı görsün ama güneş değmesin, çoğaldıkça ayırma, sıkışık halde iyice büyüsün.
Tek tek ayırınca zor büyüyor
Kajmery34 mrb canım ben miskamber.bayadır yoktun.gelmişsin.nasılsın
Tutar canım ama sen ekince yavrulari hemen ayirma, bir arada hizli büyür.o küçük yavruyu alsam tutmazmı diyorsun
aa ciddi miCanım merhabalar . Hamd olsun bugünümüze şükür çok iyiyim. Nişanlanma sürecindeyim ondan foruma pek bakamadım. Sen nasılsın canım?
şu kektir poğacadır kurabiyedir nasıl enerjiniz yetiyor valla tebrik ediyorum..dün eve getitim yemek hazırladım.bulaşık m boşaltım.çocuklara kurabiye,babama mayalı poğaca(annem yaptı) kendime diyet kurabiye yaptım.çay demle falan bulaşıkları yerleştirdim eşim çocukları yatırdı.yattığımda onikiydi.çok yorgun hissediyordum bende kendimi.izin alacaktım belki yarın alırım.şimdide limonlu su hazırladım çıkışa kadar içecem ödem tuttu sağım solum yine
iyidir kuzum nasıl olalım.şimdi akışta gördüm.çok sevindim senin adına.Canım merhabalar . Hamd olsun bugünümüze şükür çok iyiyim. Nişanlanma sürecindeyim ondan foruma pek bakamadım. Sen nasılsın canım?
ha ok tmm öyle yaparım muhtemelenTutar canım ama sen ekince yavrulari hemen ayirma, bir arada hizli büyür.
ya yemek hazırdı.ben masayı kurana kadar annem mayalıyı hazırlayıp bıraktı.yemek yedik .ondan sonra mayalanmıştı zaten o onu yaparken bende klasik kurabiye yaptım.ama yoruldum tabi.hafta içi zor oluyor.genelde haftasonu yaparım.iki çocuk bir baba olunca hazır yedirmemeye çalışıyorum.elimden geldiğince basit pratik şeyler yapıyorum.yoksa saatler süren şeyler bende yapamamşu kektir poğacadır kurabiyedir nasıl enerjiniz yetiyor valla tebrik ediyorum..
Bi cigaraya çiktım bende balkona,
hayırdır kuzum . uyumadın mı. oğlan naptı. üstünü açıyor mu. aranızda mı yatırıyorsunuz . bi çözüm buldun mu.çok yorgunum hiç bir yanım tutmuyor
ev kaç dere ev sen ondan haber verşu kektir poğacadır kurabiyedir nasıl enerjiniz yetiyor valla tebrik ediyorum..
uzun şeyler beni de sıkar . mutfakta en kısa ne kadar kalınırsa o kadar mutlu oluyorum. kahvemi alıp hemen içeri geçmek isterim .ya yemek hazırdı.ben masayı kurana kadar annem mayalıyı hazırlayıp bıraktı.yemek yedik .ondan sonra mayalanmıştı zaten o onu yaparken bende klasik kurabiye yaptım.ama yoruldum tabi.hafta içi zor oluyor.genelde haftasonu yaparım.iki çocuk bir baba olunca hazır yedirmemeye çalışıyorum.elimden geldiğince basit pratik şeyler yapıyorum.yoksa saatler süren şeyler bende yapamam
yok ya evin tavanına köpük döşedk o yüzden eşimde pert bende gece 3 dü yattığım dayak yemiş gibiyim.hayırdır kuzum . uyumadın mı. oğlan naptı. üstünü açıyor mu. aranızda mı yatırıyorsunuz . bi çözüm buldun mu.
daha belli olmazmiş bir kaç gün alçıların kuruması lazımmış nem şu an çok yüksek zatenev kaç dere ev sen ondan haber ver
ısı farkı oldu mu . nasıl .halletik gece 12 30 da bitti sonra ev temizle leş gibi oldu her taraf saat 3 dü sanrm yattığım dayak yemiş gibiyim
diyet kurabiye nasıl .dün eve getitim yemek hazırladım.bulaşık m boşaltım.çocuklara kurabiye,babama mayalı poğaca(annem yaptı) kendime diyet kurabiye yaptım.çay demle falan bulaşıkları yerleştirdim eşim çocukları yatırdı.yattığımda onikiydi.çok yorgun hissediyordum bende kendimi.izin alacaktım belki yarın alırım.şimdide limonlu su hazırladım çıkışa kadar içecem ödem tuttu sağım solum yine
ben de bi ara yetiştireyim dedim . arkadaş getirmişti. ama büyüyemeden öldü.
bende mutfakta boguluyorum kek pasta çörek börek olaylarına hiç giremiyorum ben mi bir tuafımuzun şeyler beni de sıkar . mutfakta en kısa ne kadar kalınırsa o kadar mutlu oluyorum. kahvemi alıp hemen içeri geçmek isterim .
akşam benim de çocuklar tepemden inmedi.
ilgilendim baya .
ortanca ile ödev yaptık birlikte.
ciğerlerini doldur bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?