2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şu kektir poğacadır kurabiyedir nasıl enerjiniz yetiyor valla tebrik ediyorum..

Canım merhabalar . Hamd olsun bugünümüze şükür çok iyiyim. Nişanlanma sürecindeyim ondan foruma pek bakamadım. Sen nasılsın canım?
iyidir kuzum nasıl olalım.şimdi akışta gördüm.çok sevindim senin adına.

şu kektir poğacadır kurabiyedir nasıl enerjiniz yetiyor valla tebrik ediyorum..
ya yemek hazırdı.ben masayı kurana kadar annem mayalıyı hazırlayıp bıraktı.yemek yedik .ondan sonra mayalanmıştı zaten o onu yaparken bende klasik kurabiye yaptım.ama yoruldum tabi.hafta içi zor oluyor.genelde haftasonu yaparım.iki çocuk bir baba olunca hazır yedirmemeye çalışıyorum.elimden geldiğince basit pratik şeyler yapıyorum.yoksa saatler süren şeyler bende yapamam

Ben de sabah sabah kötü haberle kalktım, 1 hafta önce annemler yavru köpek buldular hastaymış, aldılar günlerdir veterinere gidip serum yiyordu çok halsizdi o kadar çok ilgilendiler ki ilacı maması ama sabaha karşı ölmüş.
Bu ara bizim sınavımız hep hayvanlarımızla oldu kahroldum.
Zaten çok ağır hasta buldular ama bir umut vardı.
Ailecek yine bir travma oldu bize

uzun şeyler beni de sıkar . mutfakta en kısa ne kadar kalınırsa o kadar mutlu oluyorum. kahvemi alıp hemen içeri geçmek isterim .
akşam benim de çocuklar tepemden inmedi.
ilgilendim baya .
ortanca ile ödev yaptık birlikte.

hayırdır kuzum . uyumadın mı. oğlan naptı. üstünü açıyor mu. aranızda mı yatırıyorsunuz . bi çözüm buldun mu.
yok ya evin tavanına köpük döşedk o yüzden eşimde pert bende gece 3 dü yattığım dayak yemiş gibiyim.
dün uyku tulumu aldım ama giymedi nefret etti. boşuna almış oldum ya..
halen üstünü açmaya devam dün aramızda yattı çünkü saat başı kalkmaya mecalim yoktu

ev kaç dere ev sen ondan haber ver
daha belli olmazmiş bir kaç gün alçıların kuruması lazımmış nem şu an çok yüksek zaten
ben cıkarken 22 di. kombiyi 7 gibi yükseltmiştim bakalım ne kadar fark edecek
önceden 22 hiç cıkmazdı bu saatlerde felan ancak akşam altan az birşey yakınca komşu

halletik gece 12 30 da bitti sonra ev temizle leş gibi oldu her taraf saat 3 dü sanrm yattığım dayak yemiş gibiyim
ısı farkı oldu mu . nasıl .
diyet kurabiye nasıl .
benim de izlediiğm vegan vloglar var . harika şeyler yapıyorlar . tam benim damak zevkime göre. ama yapmadım hiç
yulaf ezmesi , muz , fındık fıstık ile yapıyorlar .
sen nasıl yaptın kuzu

bende mutfakta boguluyorum kek pasta çörek börek olaylarına hiç giremiyorum ben mi bir tuafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…