ecoo görümcem ve eltimi çok kıskanıyorum pampa napmak lazımAvon perceive
Ben surrender kullanırdım efsaneydi ama bitirdi manyaklar.incandessence kullanırım yıllardır.. ah ne ne parfüm he.. mis gibi kokladıkca insann koklayası geliyor..
maraşsenin ailen aslen nerde yaşıyor
evet oda çok güzeldi ya.. celebre vardı birde çook eskilerdenBen surrender kullanırdım efsaneydi ama bitirdi manyaklar.
hımmm.nasıl kokulardan hoşlanırsınbana uygun fiyatlı bir parfüm öneririn
avon incandessence ffavori parfümüm ama biraz değişiklik yapmak istiyorum bitmek üzere.
offf bi dönem hastasıydım ya ben.hele erkek kokusuna bayılırdım.Avon perceive
bahara rahatlarız tuvalet eğitimini tamamlayıncamaşallah baya kurtarmş kendini annesi
Öldürecoo görümcem ve eltimi çok kıskanıyorum pampa napmak lazım
Ben halaofff bi dönem hastasıydım ya ben.hele erkek kokusuna bayılırdım.
kim diyo sana kıskanç diye .çıkar ağzındaki baklayıecoo görümcem ve eltimi çok kıskanıyorum pampa napmak lazım
Celebre bozdu bencee yaaaevet oda çok güzeldi ya.. celebre vardı birde çook eskilerden
geçen kadın getirdi.bakmadım bile.dünya bi tester koydu önüme.farmasi parfümleri nasıl bilen var mı
Çicek ve pudra. ne cok agır ne cok hafif olacak banahımmm.nasıl kokulardan hoşlanırsın
Surrender bitince, ben de little black dress aldım idare ediyorum, arayışım devam ediyor halaCelebre bozdu bencee yaaa
Ya da ben sıkıldım bilmiyorum . Artık sevmıyorum
ben oglana daha başlamadım tuvalet eğitimine sanki hazır değil gibi ya.bahara rahatlarız tuvalet eğitimini tamamlayınca
little black da güzel vanilya kokulu spor bir parfüm.Surrender bitince, ben de little black dress aldım idare ediyorum, arayışım devam ediyor hala
çıkaramamkim diyo sana kıskanç diye .çıkar ağzındaki baklayı
Evet en iyilerden birilittle black da güzel vanilya kokulu spor bir parfüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?