neyse kızdım sana ama yinede anlatayım evi temizlediğin gün sirke ekle sildiğin suya.bulaşık makinasına çamaşır makinasına ondan sonra toz aldığın beze damlat.sirkenin değimediği bişey kalmasınhaftaya arkadaşımın bebeğini görmeye gideceğiz
sonra misafır cagıracağım
sonrada arapaşı içmeye davetliyiz belki enerjim gelir biraz
tamam len yapalımneyse kızdım sana ama yinede anlatayım evi temizlediğin gün sirke ekle sildiğin suya.bulaşık makinasına çamaşır makinasına ondan sonra toz aldığın beze damlat.sirkenin değimediği bişey kalmasın
Folik asit alıyorum o yeter zati mm lik bişeydir varsa tabi,o da yeter.özellikle bu haftalarda dikkat et yemene çok önemli biliyormsun.benim ilk bebeğimde doktor kahvaltı yapmamaıştım dünyanın lafını demişti.nasıl aç kalırsın diye.atıştırma .bildiğin otur adam akıllı bişeyler ye
aa bugün günlerden çukurovaa.annemanneni öp benim için helal olsun kadına izleyecek tabi sen ne anlarsın
Akşam tülay var dimi
senin ailen aslen nerde yaşıyoraa bugün günlerden çukurovaa.annem
ama yarın kumandayı kimseye katırmam istanbullu gelinim süreyyam var
kim seçti.seçmenler arasında ben yoktum.haberim yok kabul etmiyorumsiz ne anlarsnz diziden. 2018 yılının en iyi türk dizisi seçildi..
maalesef bir zamanlar çukurova anne tarafından akrabamız
hadi len ordan dümdük.kim seçti.seçmenler arasında ben yoktum.haberim yok kabul etmiyorum
1,5 ugeçtiküçük kaç aylıktı.
bu güzel kalabilir yeni bulana kadarsürekli avatar değiştiriyorum zevklymiş heşimdi oglumu bir tanıyan olur ya sonra görümcelerimi çekiştiremem
Avon perceivebana uygun fiyatlı bir parfüm öneririn
avon incandessence ffavori parfümüm ama biraz değişiklik yapmak istiyorum bitmek üzere.
maşallah baya kurtarmş kendini annesi1,5 ugeçti
Uygun fiyatlı parfüm avondan başka biyerde kalmadı ben de bakıyorum ama fiyatlar çok ateşlibana uygun fiyatlı bir parfüm öneririn
avon incandessence ffavori parfümüm ama biraz değişiklik yapmak istiyorum bitmek üzere.
o benim midemi bulandırıyor çok sevilen bir parfüm ama baş ağrısıda yaptı ya.Avon perceive
bende sana gülmekten katılıyorumbencede katılıyorum miske ilk defa
oda ilk ve son yani
başkada katılamam
incandessence kullanırım yıllardır.. ah ne ne parfüm he.. mis gibi kokladıkca insann koklayası geliyor..Uygun fiyatlı parfüm avondan başka biyerde kalmadı ben de bakıyorum ama fiyatlar çok ateşli
Folik asit alıyorum o yeter zati mm lik bişeydir varsa tabi,o da yeter.
Süt içerim sabah kefir felan yani idare eder bence.
Özenmeyecem bu sefer, hep çok dikkat ettim şimdi o kendine dikkat etsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?