- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Canım istemiyor bu ara, ama isterse gece bile yerim saldım bu hafta.ye kuzum ye.aç kalma
olduğu kadarben tutturuyorum .. ama yapan yok
2 sene aşcılık kursuna gittim sertifikam bilem var
çalışmadan evvel cok şeyler yapardm ama geçti gitti
Diziden karakter tahlili ilginço diziler senlik değil boşver
bizde öyleydik benim oglan kücükken dışarı cıktığımız zaman hiç haz almazdık özellikle kışın.. sürekli peşinde koştur bir yemek bile yiyeme oturmak çay içmek ne haddimize hiç birşey anlamadan geri dönüyorduk.. bende çok yaşadım 1 seneye rahatlarsn ama en azındna 2 si bir büyüyor ben ne yapyım sar başa döneceğiz birde belki belkide hiç..sık sık değil ama genel olrak yaptıklarımızı yazdım atıyorum yemeğe gitip nereye yediğimizi anlamadan döndüğümüz oluyor.eşim çok sevmiyor bu durumdan rahatsız oluyor.yoksa hepsini sürekli yaptığımız yok
tabi tabisirkeyi silkele olarak okumuşum ya
ben zaten ilginç bir insanm normaldir yani pöhty..Diziden karakter tahlili ilginç
ay geçen hafta baktım ben biraz annem izliyor hiç benlik değilBİR ZAMANLAR ÇUKUROVA
anneni öp benim için helal olsun kadına izleyecek tabi sen ne anlarsınay geçen hafta baktım ben biraz annem izliyor hiç benlik değil
Akşam tülay var dimiay geçen hafta baktım ben biraz annem izliyor hiç benlik değil
Zaten bir zamanlar çukurovada neolmuş olabilir kiizleme bence
büyükte sıkıntımız kalmadı.çok şükür babasıyla olsunda heryer güzel ona.küçük çok sıkılıyorbizde öyleydik benim oglan kücükken dışarı cıktığımız zaman hiç haz almazdık özellikle kışın.. sürekli peşinde koştur bir yemek bile yiyeme oturmak çay içmek ne haddimize hiç birşey anlamadan geri dönüyorduk.. bende çok yaşadım 1 seneye rahatlarsn ama en azındna 2 si bir büyüyor ben ne yapyım sar başa döneceğiz birde belki belkide hiç..
küçük kaç aylıktı.büyükte sıkıntımız kalmadı.çok şükür babasıyla olsunda heryer güzel ona.küçük çok sıkılıyor
Seçerken bana sormadılar bana. Nesiz ne anlarsnz diziden. 2018 yılının en iyi türk dizisi seçildi..
özellikle bu haftalarda dikkat et yemene çok önemli biliyormsun.benim ilk bebeğimde doktor kahvaltı yapmamaıştım dünyanın lafını demişti.nasıl aç kalırsın diye.atıştırma .bildiğin otur adam akıllı bişeyler yeCanım istemiyor bu ara, ama isterse gece bile yerim saldım bu hafta.
bencede katılıyorum miske ilk defaözellikle bu haftalarda dikkat et yemene çok önemli biliyormsun.benim ilk bebeğimde doktor kahvaltı yapmamaıştım dünyanın lafını demişti.nasıl aç kalırsın diye.atıştırma .bildiğin otur adam akıllı bişeyler ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?