elinde kalan bile karaborsa ile satıyor baksanaBiran dedim belki bir satıcının elinde kalmıştır, ama hayallerim suya düştü
isim değiştirip başka bi firma satın almış olabilir dediğiniz kadar güzel bir kokuysa.araştırmak lazımBiran dedim belki bir satıcının elinde kalmıştır, ama hayallerim suya düştü
Evet bi forum oluşturulmuştu, firmaya giydiriyorlardi nasıl üretmezsin diyeelinde kalan bile karaborsa ile satıyor baksana
Ben yogun koku sevmem ama bu gercekten başalriliydi. Yani avon fiyatlarına göre en son 5 yil once 80 felandi ama bu fiyata benzer kalici koku bulursun zatenisim değiştirip başka bi firma satın almış olabilir dediğiniz kadar güzel bir kokuysa.araştırmak lazım
denk gelmedim öyle mi çok sevilen satılan bir koku idi yaEvet bi forum oluşturulmuştu, firmaya giydiriyorlardi nasıl üretmezsin diye
nerden biliyim ben be.. ben benim parfümden bahsediyorsunuz sandm allah allahHayallerimi yıktın bul bana o kokuyuEclipsse
anladım.yani doğruBen yogun koku sevmem ama bu gercekten başalriliydi. Yani avon fiyatlarına göre en son 5 yil once 80 felandi ama bu fiyata benzer kalici koku bulursun zaten
olayı bu kızcağız çözdüdenk gelmedim öyle mi çok sevilen satılan bir koku idi ya
Ben yeminliyim yapmiyorum. Esim cok sever sekeri az severmiş paşam yeni evliyiz yaptim bende sekeri cok dite yemedifırında sütlaç için iki tane daha toprak kap almam lazımm
senden korkulur be..Ben yeminliyim yapmiyorum. Esim cok sever sekeri az severmiş paşam yeni evliyiz yaptim bende sekeri cok dite yemedi
Ben de cöpe döktüm 9senedir yalvariyor yapmiyorum.
bunu senmi yaptıncanınız çeksin akşam yapacagmmmm
Ama çok kırıldım üzüldüm, ders oldu bu.senden korkulur be..
haklısında hiç yapmamak nedir arkadaş ya. yazk be adamaAma çok kırıldım üzüldüm, ders oldu bu.
Şimdi beğenmedim diyemez nimete eline sağlık der kalkar sofradan.
Bence haklıyım
owwwwBen yeminliyim yapmiyorum. Esim cok sever sekeri az severmiş paşam yeni evliyiz yaptim bende sekeri cok dite yemedi
Ben de cöpe döktüm 9senedir yalvariyor yapmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?