- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Yürü git manyak dön bi bak biz hangi parfümü konuşuyoruz iki saatir.burda durna diye bir bayan var hatta bende bekarken 3 ay kadar durmuştm o standta gel al
ben internetten daha uygune getiriyorum hatta akşam avm gidersem resmin çekeyim sanaolduguna dair incandessence neden üretimden kalksn ki
ya siz neyden bahsediyorsunuzbenimkide 200 küsür kalkmış satıştan elinde olanda hastası olanlara dünya bi paraya.......... yani
Vallahi yeminle giderdim ama basşka parfümden bahsediyor okuma özürlüyeminle bombasın
Yürü git manyak dön bi bak biz hangi parfümü konuşuyoruz iki saatir.
Bas git dövecem sinir oldum
zuhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYürü git manyak dön bi bak biz hangi parfümü konuşuyoruz iki saatir.
Bas git dövecem sinir oldum
höst gel sene gel sene
Surrender diyoruz artik yok diyoruz sen var diye ısrar ettinya siz avon parfümlerini demiyomusunuz
ben incandessence diyosunuz sandm be sensin o özürlü yaşlı bunakSurrender diyoruz artik yok diyoruz sen var diye ısrar ettin
tamamda avaonun hangi parfümüya siz avon parfümlerini demiyomusunuz
Sen yanlış gör ben bunak olayım evetttt tabbiiiben incandessence diyosunuz sandm be sensin o özürlü yaşlı bunak
onlarda vermiyor zaten.senin dediğin fiyata gelip 4-5 tane alalım diyolar.satışııı yokmuşşş .sen ne anlıyorsun kuzum.nerenle okuyorsun.tabi daldın milföy tarfilerineben parfüme 200 t lvereceğim haa abi siz uçmussunuz ya.
kokusuda olay bak koktu şimdi burnumaEki Görüntüle 2208382 iste olay yaratan parfüm
Biran dedim belki bir satıcının elinde kalmıştır, ama hayallerim suya düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?