2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Annem hırka ve şal çok sever bence güzel olur
demi .geçen sene almıştım bi şal kullanmadı.hırka bakayım.belki bide ayakkabı olabilir.eğer ihtiyacı varsa mutlaka mağazaya uğrar beğendiği olursa ödemeyi ben yaparım.anneme kolay kolay bişey alamam.her şeyi beğenmiyor.oyuzde o beğenir biz kasaya yöneliriz.kardeşim bi bluz almış anneler gününde ağzını büzmüş düşünün

Ne yapayım misk ya yemin ettim, çok üzülmüştüm. Haricinde herşeyi yapıyorum.
Ama sütlaç olmazzzzz
dokunmuş sana.bende sarmam yapmam kolay kolay .annesi bazen kendi yapar.yaptım bir iki nasıl demiştim.annemim daha güzel demişti.ikinizinde eli lezzetli ama farkli yemeklerde deyip kurtarmaya çalışmıştı ama geçti bi kere

Biz kardeşmiyiz acaba, annem benim kıyafetlerimi bile beğenmez.
Zor iş ama degişim olan mağazalardan memlekette olanlardan alıyorum ben.
Gider orada değiştirir ona da gezme ver zaten

Aynen annesi yapar, annem yapar, kardesi yapar yer.
Kadın ruhundan anlasalar ya de mesela eline sağlık biraz baharat eklersen daha güzel olabilir, bol baharatlı severim vssss.
Ögggg ne yaaa.

Biz kardeşmiyiz acaba, annem benim kıyafetlerimi bile beğenmez.
Zor iş ama degişim olan mağazalardan memlekette olanlardan alıyorum ben.
Gider orada değiştirir ona da gezme ver zaten
ahaa ciddimisin.dün bişey giymiştim.hiç samimi olmadığım iş arkadaşım gelip ooo yakışmış ama işte yakası şöyle falan olsa daha iyi olurdu dedi.evde anlatıyorum evet diyor bende sevmedim onuanne arkadeş beğendi sadece yakası dedim ilginç olan hiç bu muhabbetlere girmeyen bi arkadaş dedim.ben ne anlatıyorum o ne.saçımda az beyaz olsun..ooo yine bakımsızsın der.geçen yıl giydiğimi giysem amannn ne zamandır giyorsunzor kadın velhasılkelam.bi çantalarımı beğenir.geçen siyah çantam var yan yan bakıyor beğendiysen al dedim.yok mok dedi ama vericem.bide ayakkabılarımı

Neyse beğendiği birseyler varmış, benim annem kokoş sever bende öyle olamam.
Geçen pantif alıyorum dedim anne cok şık olan bi foto attım, alayım sana günlere götür dedim, o ayakkabı giyermiş günde pazarda varmış bunlardan.
Ezikledi beni

ahahaaa aynı benim annem.su bardağını bile beğenmiyor.

benim annem kokoş değildir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…