demi .geçen sene almıştım bi şal kullanmadı.hırka bakayım.belki bide ayakkabı olabilir.eğer ihtiyacı varsa mutlaka mağazaya uğrar beğendiği olursa ödemeyi ben yaparım.anneme kolay kolay bişey alamam.her şeyi beğenmiyor.oyuzde o beğenir biz kasaya yöneliriz.kardeşim bi bluz almış anneler gününde ağzını büzmüş düşününAnnem hırka ve şal çok sever bence güzel olur
dokunmuş sana.bende sarmam yapmam kolay kolay .annesi bazen kendi yapar.yaptım bir iki nasıl demiştim.annemim daha güzel demişti.ikinizinde eli lezzetli ama farkli yemeklerde deyip kurtarmaya çalışmıştı ama geçti bi kereNe yapayım misk ya yemin ettim, çok üzülmüştüm. Haricinde herşeyi yapıyorum.
Ama sütlaç olmazzzzz
Biz kardeşmiyiz acaba, annem benim kıyafetlerimi bile beğenmez.demi .geçen sene almıştım bi şal kullanmadı.hırka bakayım.belki bide ayakkabı olabilir.eğer ihtiyacı varsa mutlaka mağazaya uğrar beğendiği olursa ödemeyi ben yaparım.anneme kolay kolay bişey alamam.her şeyi beğenmiyor.oyuzde o beğenir biz kasaya yöneliriz.kardeşim bi bluz almış anneler gününde ağzını büzmüş düşünün
Aynen annesi yapar, annem yapar, kardesi yapar yer.dokunmuş sana.bende sarmam yapmam kolay kolay .annesi bazen kendi yapar.yaptım bir iki nasıl demiştim.annemim daha güzel demişti.ikinizinde eli lezzetli ama farkli yemeklerde deyip kurtarmaya çalışmıştı ama geçti bi kere
Evde olursam ben bakarım merak etmeyarın topiği boş bırakmayı heeeeeee
Biz kardeşmiyiz acaba, annem benim kıyafetlerimi bile beğenmez.
Zor iş ama degişim olan mağazalardan memlekette olanlardan alıyorum ben.
Gider orada değiştirir ona da gezme ver zaten
benimki yavaş yavaş olacak der.uyuzAynen annesi yapar, annem yapar, kardesi yapar yer.
Kadın ruhundan anlasalar ya de mesela eline sağlık biraz baharat eklersen daha güzel olabilir, bol baharatlı severim vssss.
Ögggg ne yaaa.
Evde olursam ben bakarım merak etme
Neyse beğendiği birseyler varmış, benim annem kokoş sever bende öyle olamam.ahaa ciddimisin.dün bişey giymiştim.hiç samimi olmadığım iş arkadaşım gelip ooo yakışmış ama işte yakası şöyle falan olsa daha iyi olurdu dedi.evde anlatıyorum evet diyor bende sevmedim onu anne arkadeş beğendi sadece yakası dedim ilginç olan hiç bu muhabbetlere girmeyen bi arkadaş dedim.ben ne anlatıyorum o ne.saçımda az beyaz olsun..ooo yine bakımsızsın der.geçen yıl giydiğimi giysem amannn ne zamandır giyorsun zor kadın velhasılkelam.bi çantalarımı beğenir.geçen siyah çantam var yan yan bakıyor beğendiysen al dedim.yok mok dedi ama vericem.bide ayakkabılarımı
ahahaaa aynı benim annem.Neyse beğendiği birseyler varmış, benim annem kokoş sever bende öyle olamam.
Geçen pantif alıyorum dedim anne cok şık olan bi foto attım, alayım sana günlere götür dedim, o ayakkabı giyermiş günde pazarda varmış bunlardan.
Ezikledi beni
benim annem kokoş değildir .Neyse beğendiği birseyler varmış, benim annem kokoş sever bende öyle olamam.
Geçen pantif alıyorum dedim anne cok şık olan bi foto attım, alayım sana günlere götür dedim, o ayakkabı giyermiş günde pazarda varmış bunlardan.
Ezikledi beni
Bi atraksiyon yok takılma ben baktım konular sıkıcı, kavgalı gürültülü olsun haber vereyim sanabende müge anlıya saracağm tekrar..
Ne güzel öyle olsa beğenmez hiçbirseyi benimkide pek degil ama gösterisli severbenim annem kokoş değildir .
tamam kesin haber ver ama iyi vakit geçiyorBi atraksiyon yok takılma ben baktım konular sıkıcı, kavgalı gürültülü olsun haber vereyim sana
Masa örtüsü, yatak örtüsü hepsine burun kıvırır bi de di. Miahahaaa aynı benim annem.su bardağını bile beğenmiyor.
Ben calışırken hep derdim evde olsam da müge felan izlesem diye, hayale baktamam kesin haber ver ama iyi vakit geçiyor
Ne güzel öyle olsa beğenmez hiçbirseyi benimkide pek degil ama gösterisli sever
evet aynı.süslen püslen evde topuklu tüylü terlikle gez.tabak çanak örtü.yatak örtümü bile beğenmiyorMasa örtüsü, yatak örtüsü hepsine burun kıvırır bi de di. Mi
sebepbende müge anlıya saracağm tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?