Iyimiş birakma bu isiakşama kadar çene calalım diye para veriyorlar bize
nööh iyi.Iyimiş birakma bu isi
Gidiyorum
gidiyorsun
gidiyorlar
gidiyor
görüşürüz
lanet okuma laynn toipkteson 7 dakika lanet gitsin.
topiğin sular altında kalsın misk ben gidiyorum ne haliniz varsa görünlanet okuma laynn toipkte
bağımlılık yaptı arkadaş çağırıyor odasına çaya.işim var diyorumBirgün daha gömdük, bu arada çalışan arkadaşlara hayran kaldım, ben yattığım yerden zor yetişiyorum yazılanlara siz naparsınız akşama kadar bacılar
puuuu verdiğim emeklere.defoltopiğin sular altında kalsın misk ben gidiyorum ne haliniz varsa görün
Akşam çok az bakıyorum, koca deliriyor bu halimi görse neler olur bilemiyorumbağımlılık yaptı arkadaş çağırıyor odasına çaya.işim var diyorum
Hadi iyi tatiller canimpazartesi görüşürüz.dikkat edin.ziyaretçiler sizde dikkat edin.topikte yokuz diye siz boş bırakmayın.çayın altı açık.en son kim çıkarsa kapasınpazartesiye +18 lik konulara girecez her bir ziyaretçi 15-20 kişi daha getirsin yanında.aman ha diyim
OO +18 E BENIDE ÇAĞIRINpazartesi görüşürüz.dikkat edin.ziyaretçiler sizde dikkat edin.topikte yokuz diye siz boş bırakmayın.çayın altı açık.en son kim çıkarsa kapasınpazartesiye +18 lik konulara girecez her bir ziyaretçi 15-20 kişi daha getirsin yanında.aman ha diyim
bizde de aynı.elime alamıyorum teli.bazen çocukları yatırdığım vakit denk gelirseAkşam çok az bakıyorum, koca deliriyor bu halimi görse neler olur bilemiyorum
görüşürüz .dikkat et kendineHadi iyi tatiller canim
Bol atraksiyonlu hafta sonu, cumartesi gecesi olsun bari pazarda pekistirme yaparsinizOO +18 E BENIDE ÇAĞIRIN
PAAZAR GUNU ZATEN OLANLAR OLCAK
Bol atraksiyonlu hafta sonu, cumartesi gecesi olsun bari pazarda pekistirme yaparsiniz
İstanbul dan gelen bir sallantı olucakgünaydın kızlar .
noluyor cumartesi pazar öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?