Halkla ilişkiler okuyorumm .. Karmaşlık bir dönemden geçtiğim için son ay çok çalışamaıdmha haftasonu demi sınva.ne okuyordun
Bol bol çikolata ye enerji lazım sana
Borch çorbasının tarifini versen canım, ben ukraynalı arkadaşta yedim ama o fazla yöresel yapmıştı sanırım sevemedim.evet evden getiriyorum . iş yerinde var yemekhane ama yemeklerini sevmiyorum .
sen nerden yiyorsun .
iş yerinde yediğim zaman yemeklerin tadı yok gibi geliyor .ben karışık ya.bazen arkadşlarla takılıyoruz.bazen evden.bazen işyerinde
ben de ilk kez bundan 19 yıl önce eşim ile sevgiliyken köpek çiftliğinde staj yapıyordu eşim . oraya 2 rus genç gelmişti çalışıyordu. onlar yapmıştı , yemiştim . ben çok sevmiştim .Borch çorbasının tarifini versen canım, ben ukraynalı arkadaşta yedim ama o fazla yöresel yapmıştı sanırım sevemedim.
eveettay balık çok severim ben de . bizde balık çok sevilir . bu akşam sizde hamsi mi var .
benim oglanda sık sık konak olurdu saçı ve kulaklarının arkası özellikleneymiş tecrübe hemen konuştu bak bende araştıyorum daha
Halkla ilişkiler okuyorumm .. Karmaşlık bir dönemden geçtiğim için son ay çok çalışamaıdmArtık ne yaparsam
Aynen kşık kaşık yıyemde bitkin düşmeyem
olduğu kadar.Halkla ilişkiler okuyorumm .. Karmaşlık bir dönemden geçtiğim için son ay çok çalışamaıdmArtık ne yaparsam
Aynen kşık kaşık yıyemde bitkin düşmeyem
nereye baktım kaçtım gıbaktın kaçtn demi
sus cevap verme.nereye baktım kaçtım gı
bazen güzel çıkmazsa bizde kafamıza göre takılıyoruz.ama çok güzel yapıyorsun.imrendim sana kavonozlar falan.ısıtma işiniz nasıl yaıpyorsun çorba vs. iiçiniş yerinde yediğim zaman yemeklerin tadı yok gibi geliyor .
üni. yemekhanesi.
öğrenciler yiyor daha çok . biliyorsun işte. nasıl olur .
öğrenciyken mecbur yerdik çoğu zaman ama şimdi ıııhhh.
her gün yemek getiriyorum .
cam kavanozlara koyuyorum .
kendime özel yemek pişiririm bunun için .
çünkü evdekiler sebze yemez . ben kendim için pişiririm .
borç çorbayı akşam yaptım . sabah getirdim . hepsini yiyemem demiştim ama yedim gitti vallahi.
o fındık falan yıyodu dünolduğu kadar.
artık çikeletaydı cevizdı fındıktı lokumdu bol boladamda yesin yazık tek yeme
sus cevap verme.
Pancar yerine karnibahar koydun yani, lahana karnibahar havuç deneyeyim bendeben de ilk kez bundan 19 yıl önce eşim ile sevgiliyken köpek çiftliğinde staj yapıyordu eşim . oraya 2 rus genç gelmişti çalışıyordu. onlar yapmıştı , yemiştim . ben çok sevmiştim .
benim yediğim daha çok mor renkti. ve sarımsak kokusu vardı baya. iş yerine getirdiğime koymadım sarımsak tabi.
http://www.nepisirsem.com/tarifler/borc-corbasi
alıntı yaptım .
çok çeşitli pişiren var . işin özü lahana , karnıbahar , kırmızı pancar , patates . yani evde ne varsa çorbası bence bu.
ben karnıbahar ile yaptım .
herkes sevmeyebilir .
arada gidiyo geliyo pat sohpetin içine miçiyo işteçhoş gör sen onunereye baktım kaçtım gı
sus be gözüm agrıyor hiç gelmem görürsünarada gidiyo geliyo pat sohpetin içine miçiyo işteçhoş gör sen onu
ahhaa çok beklemiş napsıno fındık falan yıyodu dün
aganigiinaaanigggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye üstüme atlıcak diye korktum çok şükür dışardaydık
Benı hep azarlıyoarada gidiyo geliyo pat sohpetin içine miçiyo işteçhoş gör sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?