2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ben karışık ya.bazen arkadşlarla takılıyoruz.bazen evden.bazen işyerinde
iş yerinde yediğim zaman yemeklerin tadı yok gibi geliyor .
üni. yemekhanesi.
öğrenciler yiyor daha çok . biliyorsun işte. nasıl olur .
öğrenciyken mecbur yerdik çoğu zaman ama şimdi ıııhhh.

her gün yemek getiriyorum .
cam kavanozlara koyuyorum .
kendime özel yemek pişiririm bunun için .
çünkü evdekiler sebze yemez . ben kendim için pişiririm .
borç çorbayı akşam yaptım . sabah getirdim . hepsini yiyemem demiştim ama yedim gitti vallahi.

Borch çorbasının tarifini versen canım, ben ukraynalı arkadaşta yedim ama o fazla yöresel yapmıştı sanırım sevemedim.
ben de ilk kez bundan 19 yıl önce eşim ile sevgiliyken köpek çiftliğinde staj yapıyordu eşim . oraya 2 rus genç gelmişti çalışıyordu. onlar yapmıştı , yemiştim . ben çok sevmiştim .
benim yediğim daha çok mor renkti. ve sarımsak kokusu vardı baya. iş yerine getirdiğime koymadım sarımsak tabi.
http://www.nepisirsem.com/tarifler/borc-corbasi
alıntı yaptım .
çok çeşitli pişiren var . işin özü lahana , karnıbahar , kırmızı pancar , patates . yani evde ne varsa çorbası bence bu.
ben karnıbahar ile yaptım .

herkes sevmeyebilir .

neymiş tecrübe hemen konuştu bak bende araştıyorum daha
benim oglanda sık sık konak olurdu saçı ve kulaklarının arkası özellikle
duş aldırmadan önce bebekken saçına saf zeytinyagı sürerdm 15 20 dakika bekletip bebek tarağı ile yumusak bir şekilde tarardm patır patır dökülürdü diğer hiç bir yöntem fayda etmiyor konak taragına felan para verme boş onlar

Halkla ilişkiler okuyorumm .. Karmaşlık bir dönemden geçtiğim için son ay çok çalışamaıdm Artık ne yaparsam

Aynen kşık kaşık yıyemde bitkin düşmeyem
olduğu kadar.
artık çikeletaydı cevizdı fındıktı lokumdu bol boladamda yesin yazık tek yeme

bazen güzel çıkmazsa bizde kafamıza göre takılıyoruz.ama çok güzel yapıyorsun.imrendim sana kavonozlar falan.ısıtma işiniz nasıl yaıpyorsun çorba vs. iiçin

Reactions: H E
olduğu kadar.
artık çikeletaydı cevizdı fındıktı lokumdu bol boladamda yesin yazık tek yeme
o fındık falan yıyodu dün
aganigiinaaanigggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye üstüme atlıcak diye korktum çok şükür dışardaydık

benim oglan dışarı cıkar beni diye ağlıyormuş yazık cocuk evde bunaldı iyice ya havada soguk

Pancar yerine karnibahar koydun yani, lahana karnibahar havuç deneyeyim bende
Teşekkurler.
Herkes farklı yapınca senin tarifi merak ettim.

o değilde dikkatimi çekiyo eclip gidiyo little geliyo,little gitti eclip geldi

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…