Ekmeğe çikolata sürdüm onu yıyorumnapıyorsun beybisi
çok pahalı evet.dediğim gibi doğumdan sonra bakabilirsinbu işin lokomotifi de fiyatları 500 e kadar çıkmış ya kullanamazsan diye o kadar para vermek istemiyorum
Bircok seyi dogum sonrasi alamak mantiklievet hep oyle oluyor.doğmundan sonra nekadar evdesin.istersen doğumdan sonra al
ha haftasonu demi sınva.ne okuyordunEkmeğe çikolata sürdüm onu yıyorum
Bir yanda da aöf sınavına çalışıyorum
Bol bol çikolata ye enerji lazım sanaEkmeğe çikolata sürdüm onu yıyorum
Bir yanda da aöf sınavına çalışıyorum
bende öyle yapmıştım.evdeysen gerek olmayabilir aslındaevet ücretsiz izin düşünüyorum ama nasıl olur tam bilmiyorum en az 6ay isitiyorum. izne erken çıkmam durumum var bakalım artık
Benim cigarama laf edip sen içiyorsun oldu mu
görüntü var bende icraat yokBenim cigarama laf edip sen içiyorsun oldu mu
sabah ben de iş yerinde kahvaltı yaptım .sabah işe geç gelince kahvaltı yapmamıştım simit aldım.yemek yemedim.acıkmaya başlıyorum ben
akşam yemeğim yok .akşama neler var yemek
Afiyet olsun zayıf olmak rahatlık istesabah ben de iş yerinde kahvaltı yaptım .
ama 1 elma. 1 trabzon hurma. 1 kivi . bunlarla meyve salatası yaptım . 1 dilim ekmek ile yedim .
sonra süt aldım . filtre kahve yaptım .
öğlen ise borç çorbası 2 kase
avakadolu marul salata 1 kase
yoğurt , tarçın , elma ile tatlı. 1 büyük kase
5 kare bitter ile 1 paket çubuk karker
1 avuç kızılcık kurusu
evdenmi getirdin bunları.çok sağlıklı şeylersabah ben de iş yerinde kahvaltı yaptım .
ama 1 elma. 1 trabzon hurma. 1 kivi . bunlarla meyve salatası yaptım . 1 dilim ekmek ile yedim .
sonra süt aldım . filtre kahve yaptım .
öğlen ise borç çorbası 2 kase
avakadolu marul salata 1 kase
yoğurt , tarçın , elma ile tatlı. 1 büyük kase
5 kare bitter ile 1 paket çubuk karker
1 avuç kızılcık kurusu
ay balık çok severim ben de . bizde balık çok sevilir . bu akşam sizde hamsi mi var .akşam bize gelin çok uzak değiliz.. ben yediriym size hamsi =)
evet . çok şükür .Afiyet olsun zayıf olmak rahatlık iste
evet evden getiriyorum . iş yerinde var yemekhane ama yemeklerini sevmiyorum .evdenmi getirdin bunları.çok sağlıklı şeyler
ben karışık ya.bazen arkadşlarla takılıyoruz.bazen evden.bazen işyerindeevet evden getiriyorum . iş yerinde var yemekhane ama yemeklerini sevmiyorum .
sen nerden yiyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?