- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ins. Ben gider toynak tarağı arar>möğren bunları lazım olacak
helal helalbunu yazarken kahkaha attım çay genzime kaçtısırtıma vurun layn
Konak bilirim canım, uyku sersemi toynak okudum sonra düzenledimbebeişlerin başlarında oluşan pul pul olan şeyler ayy anlatabildim mi acaba
Ins. Ben gider toynak tarağı arar>m
avent güzeldir canımsüt pompası ne kullandın bu arada @suhan
Arkadasım lansinoh almısti, çok iyi diyor du.süt pompası ne kullandın bu arada @suhan
hadi ya şimdi bakıyorum da alsam bir çeşit almasam bir çeşit çok farklı fiyatlar var çok farklı ürünler var birinin memnun kaldığından biri kalmamıştabi ben ilk bebeğimde sağamadım.çünkü süt
ya yoğunluk ya kandırmaca.bilmiyorumki.HEPSİ BURADA DAsabahtan beri sepet oluşturdum stok kalmadı vs nedenlere sepettekileri silmiş sözde indirim var ama stok yok bu nasıl iş
onunda farklı modelleri var genel olarak memnun kalınan bir ürün ve tabi biraz bundan biraz pahalı daArkadasım lansinoh almısti, çok iyi diyor du.
evet hep oyle oluyor.doğmundan sonra nekadar evdesin.istersen doğumdan sonra alhadi ya şimdi bakıyorum da alsam bir çeşit almasam bir çeşit çok farklı fiyatlar var çok farklı ürünler var birinin memnun kaldığından biri kalmamış
Ben anlamam canım ama çok araştırdı o dönem olay oldu ondan hatırlıyorum. Sonunda buna karar verdi.onunda farklı modelleri var genel olarak memnun kalınan bir ürün ve tabi biraz bundan biraz pahalı da
evet ücretsiz izin düşünüyorum ama nasıl olur tam bilmiyorum en az 6ay isitiyorum. izne erken çıkmam durumum var bakalım artıkevet hep oyle oluyor.doğmundan sonra nekadar evdesin.istersen doğumdan sonra al
evet herkes bir üründe çok iyi diyor ama haklısın bakalım artıkBen anlamam canım ama çok araştırdı o dönem olay oldu ondan hatırlıyorum. Sonunda buna karar verdi.
bu işin lokomotifi de fiyatları 500 e kadar çıkmış ya kullanamazsan diye o kadar para vermek istemiyorumavent güzeldir canım
napıyorsun beybisiBuyrun benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?