günaydın ahali
naber nasılsın.Gunaydin canim.
günaydnlar.nasılsın.ya ben sana geçen çocuğun konusunu soracaktım kaynadı aradı.çözüldümüGünaydın gençlik
Üç buçuk yıl oldu canım. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 14 haftalıkken kaybettiminş canım nekadarlık evlisin
günaydın fıstık çikeletaGünaydın
çok çok geçmiş olsun canım.bende ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim.9 haftalıkken kalbi durmuştu.kan pıhtılaşmasına baktırmışmıydınÜç buçuk yıl oldu canım. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 14 haftalıkken kaybettim23 gün oluyor..
İyi haftalarrr Canımmm .günaydın fıstık çikeleta
Çok geçmiş olsunÜç buçuk yıl oldu canım. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 14 haftalıkken kaybettim23 gün oluyor..
Çok geçmiş olsun
Bende 13 gun önce kürtaj oldum
Allahım sabırlar versın . 2 . bebeklerımız inşallah sımsıkı tutunur sağlıkla gelişir
çok çok geçmiş olsun canım.bende ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim.9 haftalıkken kalbi durmuştu.kan pıhtılaşmasına baktırmışmıydın
Evet benımde ilktiÇok sağ ol canım. Sana da çok geçmiş olsun. Senin de ilk miydi?
cumartesi gayet güzeldi de pazar çok iç açıcı geçmedi açıkcasıİyi haftalarrr Canımmm .
Nasıl geçti hafta sonun ?
Evet benımde ilkti
Allahım tekrar yaşatmasın
evet.evet gelecek dolacak göbüklerÇok geçmiş olsun
Bende 13 gun önce kürtaj oldum
Allahım sabırlar versın . 2 . bebeklerımız inşallah sımsıkı tutunur sağlıkla gelişir
mutlaka yaptır.ben direk yaptırdım düşükte olsa çıktı bende.iğne yaptırdım haöileliklerimde.bende zor süreçler anlattım ama sonunda rabbim nasip etti.arka arkaya ili kuşum oldu.sizlerinde olur.azcık kafa dağıtın bitti gittiSağ olasın canım benim. Sana da gelmiş geçmiş olsun.. Benim de 14. Haftada kalbi durmuş. 17.haftadayız diye gitmiştik. Cinsiyet öğrenmeye gidip ölüm haberini aldıkRabbim kimseye yaşatmasın..
Tedaviyle olduğu için önlem amaçlı Coraspin kullanıyordum canım, kan pıhtılaşması olamaz diyorlar. Ama yine de test yaptırmayı düşünüyorum toparlanınca.
benım çok erken farkedildi .Amin canım benim. Kaçıncı haftadaydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?