2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Üç buçuk yıl oldu canım. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. 14 haftalıkken kaybettim 23 gün oluyor..
Çok geçmiş olsun
Bende 13 gun önce kürtaj oldum

Allahım sabırlar versın . 2 . bebeklerımız inşallah sımsıkı tutunur sağlıkla gelişir

Çok geçmiş olsun
Bende 13 gun önce kürtaj oldum

Allahım sabırlar versın . 2 . bebeklerımız inşallah sımsıkı tutunur sağlıkla gelişir

Çok sağ ol canım. Sana da çok geçmiş olsun. Senin de ilk miydi?

Reactions: H E
çok çok geçmiş olsun canım.bende ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybetmiştim.9 haftalıkken kalbi durmuştu.kan pıhtılaşmasına baktırmışmıydın

Sağ olasın canım benim. Sana da gelmiş geçmiş olsun.. Benim de 14. Haftada kalbi durmuş. 17.haftadayız diye gitmiştik. Cinsiyet öğrenmeye gidip ölüm haberini aldık Rabbim kimseye yaşatmasın..
Tedaviyle olduğu için önlem amaçlı Coraspin kullanıyordum canım, kan pıhtılaşması olamaz diyorlar. Ama yine de test yaptırmayı düşünüyorum toparlanınca.

mutlaka yaptır.ben direk yaptırdım düşükte olsa çıktı bende.iğne yaptırdım haöileliklerimde.bende zor süreçler anlattım ama sonunda rabbim nasip etti.arka arkaya ili kuşum oldu.sizlerinde olur.azcık kafa dağıtın bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…