- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
benım çok erken farkedildi .
5. haftada doktor terslık oldugunu anladı . Ben 8. haftaya kadar bekledım . Ama sonra kime gittiysem aynı şeyı söyledı sonlandırdık
mutlaka yaptır.ben direk yaptırdım düşükte olsa çıktı bende.iğne yaptırdım haöileliklerimde.bende zor süreçler anlattım ama sonunda rabbim nasip etti.arka arkaya ili kuşum oldu.sizlerinde olur.azcık kafa dağıtın bitti gitti
tşk ederim canım.bende aşılama yoptırmıştım iki defa artık tüp bebek olayına girmeye az kalmıştı kki kendiliğinden geldi.darısı sana olsun.biraz toparlan kendini hazır hissetiğinde devam et derim benÇok sevindim senin adına. Allah bağışlasın canım. Bizim normal yoldan olmadığı için tekrar tedavi sürecine girmek gözümü korkutuyor. Şu an için akışına bıraktım o yüzden. Bir de üç haftayı geçti ama hala kanamam devam ediyor
Kalp atışı oluştu . Ekranda gördük . 1 hafta bekleyelım belkı daha güçlenir dedi ama maalesefKalp atışı hiç oluşmamış yani, öyle mi canım? En başta fark edilmesi bir nebze daha iyi.
Yok canım ne gelen ne giden beklemedeyimlittle dora seni çok merak ettim varmı güzel bi gelişme
hadi bakalım.geçirdikmi günü pekiYok canım ne gelen ne giden beklemedeyim
Kalp atışı oluştu . Ekranda gördük . 1 hafta bekleyelım belkı daha güçlenir dedi ama maalesefTamamen durdu gelişimi
Evet açtımAnladım canım. Hayırlısı böyleymiş, nasipten öte yol yok gerçekten
Burada hamilelik takvimi açmış mıydın? Sanki öyle hatırlıyorum ama karıştırıyor da olabilirim.
tşk ederim canım.bende aşılama yoptırmıştım iki defa artık tüp bebek olayına girmeye az kalmıştı kki kendiliğinden geldi.darısı sana olsun.biraz toparlan kendini hazır hissetiğinde devam et derim ben
Evet açtımAdetım gelmeden far ettım çunku hamıleliğimi
Evet doğru . 14 gün sonra 25 olucamKıyamam ya. İnşallah yine olur, bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah canım. Profildeki yaşın doğru mu? Çok gençsin daha
3 gün geçti ama dr arkadaşım hep 10 gün sonra gel der bekliyorum.hadi bakalım.geçirdikmi günü peki
3 gün geçti ama dr arkadaşım hep 10 gün sonra gel der bekliyorum.
Zaten düşüklerim oldu ilk hafta yani kasmadan beklemek daha mantikli
Çok geçmiş olsun öncelikle bende epey zor hamile kaldım iki defa aşılamabın ikincisi tuttu öncesi femera çatlatma iğnesi daha öncesi klomen Çatlatma iğnesi ama sabır gerekiyor bu işte son zamanlarda ben artık dayanamıyordum bu sınav ağır geliyordu çok şükür ki oldu zor oldu şimdi doğum için aynı sabır gerekli zamana bırakmak ve dua bu işin tek ilacıİnşallah canım. Dediğin gibi kendime geleyim yeniden başlarız. Sonuçta nasibimizi aramamız gerek. Bazı testler var yaptırmak istediğim. Kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerini yaptırayım diyorum önce. Ama kromozom için hangi bölümden randevu alma gerek onu bilmiyorum
en güzeli canım bekleyelim bakalım3 gün geçti ama dr arkadaşım hep 10 gün sonra gel der bekliyorum.
Zaten düşüklerim oldu ilk hafta yani kasmadan beklemek daha mantikli
günaydın ablaGünaydınlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?