2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benım çok erken farkedildi .
5. haftada doktor terslık oldugunu anladı . Ben 8. haftaya kadar bekledım . Ama sonra kime gittiysem aynı şeyı söyledı sonlandırdık

Kalp atışı hiç oluşmamış yani, öyle mi canım? En başta fark edilmesi bir nebze daha iyi.

Reactions: H E

Çok sevindim senin adına. Allah bağışlasın canım. Bizim normal yoldan olmadığı için tekrar tedavi sürecine girmek gözümü korkutuyor. Şu an için akışına bıraktım o yüzden. Bir de üç haftayı geçti ama hala kanamam devam ediyor

tşk ederim canım.bende aşılama yoptırmıştım iki defa artık tüp bebek olayına girmeye az kalmıştı kki kendiliğinden geldi.darısı sana olsun.biraz toparlan kendini hazır hissetiğinde devam et derim ben

Kalp atışı oluştu . Ekranda gördük . 1 hafta bekleyelım belkı daha güçlenir dedi ama maalesef Tamamen durdu gelişimi

Anladım canım. Hayırlısı böyleymiş, nasipten öte yol yok gerçekten
Burada hamilelik takvimi açmış mıydın? Sanki öyle hatırlıyorum ama karıştırıyor da olabilirim.

Anladım canım. Hayırlısı böyleymiş, nasipten öte yol yok gerçekten
Burada hamilelik takvimi açmış mıydın? Sanki öyle hatırlıyorum ama karıştırıyor da olabilirim.
Evet açtım Adetım gelmeden far ettım çunku hamıleliğimi

İnşallah canım. Dediğin gibi kendime geleyim yeniden başlarız. Sonuçta nasibimizi aramamız gerek. Bazı testler var yaptırmak istediğim. Kromozom analizi ve pıhtılaşma testlerini yaptırayım diyorum önce. Ama kromozom için hangi bölümden randevu alma gerek onu bilmiyorum

Evet açtım Adetım gelmeden far ettım çunku hamıleliğimi

Kıyamam ya. İnşallah yine olur, bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah canım. Profildeki yaşın doğru mu? Çok gençsin daha

Kıyamam ya. İnşallah yine olur, bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olur inşallah canım. Profildeki yaşın doğru mu? Çok gençsin daha
Evet doğru . 14 gün sonra 25 olucam Ama 6 yıllık evlıyım

Aminn amiinn inşallah . Tek duam o . Hiç acele etmıyorum . Ne zaman dogru vakıtse gelsın .

Çok geçmiş olsun öncelikle bende epey zor hamile kaldım iki defa aşılamabın ikincisi tuttu öncesi femera çatlatma iğnesi daha öncesi klomen Çatlatma iğnesi ama sabır gerekiyor bu işte son zamanlarda ben artık dayanamıyordum bu sınav ağır geliyordu çok şükür ki oldu zor oldu şimdi doğum için aynı sabır gerekli zamana bırakmak ve dua bu işin tek ilacı

Tuğçe ışınsu var instagramda onun 41gün mucize duasını eksik etmedim hiç ilk yaptığım ay arada unuttuğum günler oldu sonraki ay hiç atlamadım Allah herkesin dualarını kabul etsin ayrıca gebe kalabilmek için çeşitli esmaları okudum son iki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…