Çok geçmiş olsun öncelikle bende epey zor hamile kaldım iki defa aşılamabın ikincisi tuttu öncesi femera çatlatma iğnesi daha öncesi klomen Çatlatma iğnesi ama sabır gerekiyor bu işte son zamanlarda ben artık dayanamıyordum bu sınav ağır geliyordu çok şükür ki oldu zor oldu şimdi doğum için aynı sabır gerekli zamana bırakmak ve dua bu işin tek ilacı
Tuğçe ışınsu var instagramda onun 41gün mucize duasını eksik etmedim hiç ilk yaptığım ay arada unuttuğum günler oldu sonraki ay hiç atlamadım Allah herkesin dualarını kabul etsin ayrıca gebe kalabilmek için çeşitli esmaları okudum son iki ay
sagol canım allah isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim canım dediğin kişiye bakıcam. Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydın abla
ne okuması ya benim pestilim çıkmş zaten perişan bir haldeyim
hayırlı olsun diyeyim mine okuması ya benim pestilim çıkmş zaten perişan bir haldeyim
naber demetrigünaydınlar...
nasılsın ablaSelamlar canım..
hayırlı uğurlu olsun agız tadıyla binin.Allah kaza bela vermesin canımcım
aminn sagol kuzumn daha iyileri sizin olsun inşallah =)hayırlı uğurlu olsun agız tadıyla binin.Allah kaza bela vermesin canımcım
ben yokum ya ondandıroda girmiyor dünden beri bir iki mesajı anca var
kuzucuğun neyi var ne oldu. aman sanki süreklimizde takma cumartesi gidecekmiş işte.bakıcıyla beraberlermieşim nevşehire gitti zaten o yok
dün oglan serum yedi hastanede akşama kadar bir yandan araba satışı bir yandan noter bir yandan sigorta bir yandan kredi evrakları
bugün işim yeni yeni bitti ama kafam dagınık toparlanamadım daha şükür alabildik arabamızı
oglan biraz da iyi ama cocuga üzülüyorum babasıda yok iyice sarsıldı.
kayınvalidem deseniz bizde.. inşallah kafayı yemem cumartesi akşama kadar ya.
cumartesi akşam eşim götürür ya takmıyrum zaten bana bir zararı yokta işte neysekuzucuğun neyi var ne oldu. aman sanki süreklimizde takma cumartesi gidecekmiş işte.bakıcıyla beraberlermi
sen yavaş yavaş öğrenmeye başla.sonrada ehliyeti alırsın..arkandan konuşmadımaminn sagol kuzumn daha iyileri sizin olsun inşallah =)
tabi ki daha binemediik kuzu kuzu duruyor evin önünde
artık ehliyetide kredi borcu bitince ancak alabilirim olsun ne yapalım..
bida arkamdan konuşma hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?