evlendiğde n bu yana yaklaşık 9 yıldır ugraşıyorlardı inşallah bu kez olacak .. evlat hasreti bitsin artkMerak ediyorum bende .
torun hasreti ne kadar zor geliyordur sana şimdi.. ne sık aralıklarla görüşüyorsunuz çok mu uzak
benmde eşim yok iş dolayısı ile cumartesi gece gelecek
kayınvalidem bizde oda hasta zaten ( bana yoldaş sadece)
tüm iş bana kaldı eşimin kıymetini nasıl anladım varya
eve gidince pert oluyorum
regl oldum bir yandan grip bir yandan oglan hasta bir yandan hiç halim yok be abla ayakta duracak halim yok
insanlara saf saf bakıyorum aynada kendimi tanıyamıyorum son zamanlarda yüzüm kreç gibi.
evlendiğde n bu yana yaklaşık 9 yıldır ugraşıyorlardı inşallah bu kez olacak .. evlat hasreti bitsin artk
fırsat buldukca gidersiniz o zaman gurbet zordur.. keşke sizin yanınzda olsaydı kızcağız siz en büyük yoldaşı olurdunuzZor tabiki görüntülü görüşüyoruz sıknıntı olmuyor telden seviyorum keratayı..
Başka bir ilde kendisi uçakla gidiyorum zaten.
Hepinize geçmiş olsun,havada hastalık yapıyor işte.
Dikkat edin kendinize hem iş hem ev yorar tabiki.
kahve makinesini iyi ki almışm çok iyi geld 2 kahve fincanı içtim bile bol köpüklü çok pratikmiş.
vala bilmiyorumhangi marka ne tür kahveler yapıyor
ek vitamin vs alıyormusun bu mevsimde extra birşeyler almak gerekiyorgit gide temizlik takıntısı oluşuyor nasıl yeneceğim bilmiyorum
akşam yatağa girdimde yastıga bir sarılışım var.. bana ellemeseler hiç uyanmadan günlerce uyuyabilirim oderece yorgunum sanrm
standart makina anladım canım çok iyi köpük yapar piyasada ondan daha köpüklüsünü göremedim iyi günlerde kullan.vala bilmiyorumben türk kahvesi içerim sadece bol köpüklü yapıyor hemende hazır çok begendim
sinbonun canım
bana iyi oldu iş yerinde türk kahvesi içemediğim için hep zihnim bulanıktı indirime girince hep aldm tavsiye ederim eşinede iş yerleri için çok pratıkstandart makina anladım canım çok iyi köpük yapar piyasada ondan daha köpüklüsünü göremedim iyi günlerde kullan.
ben eşime daha profosyonel bir şey arıyorumda çok pahalı o yüzden kalıyor hep
yok canm ne türk bir ek vitamin alabilirim ki mesela ?ek vitamin vs alıyormusun bu mevsimde extra birşeyler almak gerekiyor
fırsat buldukca gidersiniz o zaman gurbet zordur.. keşke sizin yanınzda olsaydı kızcağız siz en büyük yoldaşı olurdunuz
eşinden yana şanslıysa tabi ki işi daha kolay olur elbet.
kayınvalidesi arıza ise onuda ikiniz halledersiniz
geriye görümce vs kalıyor onları boşver zaten
eşim varken bu kadar yorulmuyordum yardm ettiği için şimdi çok yoruluyorum
birde benim oglan sagolsun. akşamları çoook eziyet ediyor.. bakıcıyada süt dökmüş kedi modu
akşama da dolaptan fasulye cıkardım yeşil. yazdan atmıştım o pişti gidince birde erişte pilavı tamam
git gide temizlik takıntısı oluşuyor nasıl yeneceğim bilmiyorum
akşam yatağa girdimde yastıga bir sarılışım var.. bana ellemeseler hiç uyanmadan günlerce uyuyabilirim oderece yorgunum sanrm
oh iyi o zaman tadından yenmez bir uzaklık var oda dert değil.. mutlu huzurlu olsnlardaGidiyorum zaten en son mevlüt için gitmiştim..
Yanımızda olsaydı iyi olacaktıda olmadı işte kısmet değilmiş.
Eşiyle iyi sorun yok,zaten kızım tepesine biner anında .
Kaynana kısmı bendegörümcede bana yakın oturuyor onunla sorunu yok.
Eşlerin olması yardım etmesi süper.
Aşırımı titizlğin yoksa.
bana iyi oldu iş yerinde türk kahvesi içemediğim için hep zihnim bulanıktı indirime girince hep aldm tavsiye ederim eşinede iş yerleri için çok pratık
ben geçen sene b12 kullandım folbiol kullandım ama çok iyi geldi. tırnaklarımda kırılma halsizlik uykusuzluk saç dökülmesi vardı.yok canm ne türk bir ek vitamin alabilirim ki mesela ?
aman ben anlamam onlardan bana türk kahvesi yapsın yetervar canım kullanıyor beyefendiyi bu tatmin etmiyor artık 10çeşide yakın filtre kahve capucino filan yapan istiyor. güzel günlerde kullan
doktor yazmadan denemek bilemedim ki vitamin değerlerim iyiydi ama benm ya ölçtürmüştüm bir araben geçen sene b12 kullandım folbiol kullandım ama çok iyi geldi. tırnaklarımda kırılma halsizlik uykusuzluk saç dökülmesi vardı.
iş yeri hekimine sordum parmaton tarzı bir şeyler alacağım diye oda bana b12 folbiol birde magnezyum yazdı devlet karşılıyor bunları 3-5 lira ödedim 2 hfata sonra çok güzel geri dönüşlerini aldım ve kış boyu grip dahi olmadım.
sende deneyebilirsin bence
oh iyi o zaman tadından yenmez bir uzaklık var oda dert değil.. mutlu huzurlu olsnlarda
bilmiyorum ki aşırımı karar veremiyorum çok pismişim gibi geliyor hatta bana mesela şu an camlar el izi mutfak dolapları el izi felan ocak pis dün temizleyemedim gibi gibi...
günde 5 fincan kahve içsem birşey olmaz herhalde
var canım kullanıyor beyefendiyi bu tatmin etmiyor artık 10çeşide yakın filtre kahve capucino filan yapan istiyor. güzel günlerde kullan
çok şükür abla iyiyim iyiden iyiye ağırlaştım bebek epey hareketli bende de elimde ayağımda şişmeler başladı idare ediyoruz.Önemli olan mutlu olmasıda aynı yerde olsaydık daha iyi olacaktı..
Camlarda el iai olması normal sonuçta bir çocuğun gidip elliyor işte.
Mutfaktada iz olması normal anında çamaşır suyuyla silersen biter gider.
5 tane çok fazla..
Befer nasılsın iyimisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?