değerler iyi çıkıyor normal aralıkta bile çıksa nacizane tavsiyem ufak bir ek vitamin alman yönünde deneyince ne demek istediğimi anlayacaksın bencedoktor yazmadan denemek bilemedim ki vitamin değerlerim iyiydi ama benm ya ölçtürmüştüm bir ara
sağlık ocağına bir gideym olmazsa
evet o yorgunlu bende de var.geçen haftaki izin hakkımı kullanacağım sanırım iki gün.git gide temizlik takıntısı oluşuyor nasıl yeneceğim bilmiyorum
akşam yatağa girdimde yastıga bir sarılışım var.. bana ellemeseler hiç uyanmadan günlerce uyuyabilirim oderece yorgunum sanrm
okadar içme.ben 1 çay bardağı kadar içiyorum.ama bugün misafir geldi onunla birlikte 1 fincan daha içtimgünde 5 fincan kahve içsem birşey olmaz herhalde
Ay burayı görmesem haberim olmayacak her girdiğimde en az on sayfa yazılmış oluyorKızlar yazıyor ve kaçıyorum haber vereyim diye girdim,
Teyze olabilirsiniz dualarınızı eksik etmeyin, test sonucu pozitif.
Öpüyorum sizi gelirim ben dışardayım
internette uzmanlar acıklamışda 4 kahve fincanı öneriliyor onun üzerini geçmeyin deniliyor.. kahve içmeynce kendime gelemiyorum benokadar içme.ben 1 çay bardağı kadar içiyorum.ama bugün misafir geldi onunla birlikte 1 fincan daha içtim
kullan kafanı dağıt yıllık izne ne zaman ayrılıyorsnevet o yorgunlu bende de var.geçen haftaki izin hakkımı kullanacağım sanırım iki gün.
bi deneyelim bakalım inşallah faydası olur sagolasn canımdeğerler iyi çıkıyor normal aralıkta bile çıksa nacizane tavsiyem ufak bir ek vitamin alman yönünde deneyince ne demek istediğimi anlayacaksın bence
çok şükür abla iyiyim iyiden iyiye ağırlaştım bebek epey hareketli bende de elimde ayağımda şişmeler başladı idare ediyoruz.
sen nasılsın hayırlı olsun torun
yazarım ben sana.Ay burayı görmesem haberim olmayacak her girdiğimde en az on sayfa yazılmış oluyor
Kendine dikkat et yavru kusuuuuum acayip sevindim
Bizi habersiz bırakma ama etiket yap lütfen arada kaynıyor görmüyorum ben
vitamin mutlaka al.bol bol meyvedoktor yazmadan denemek bilemedim ki vitamin değerlerim iyiydi ama benm ya ölçtürmüştüm bir ara
yazarım ben sana.
normalde yazın çıkıyorum.ağustos gibi.arkadaşla dönüşümlü oluyor.kullan kafanı dağıt yıllık izne ne zaman ayrılıyorsn
bekliyoruz bakalım.dışardayım dedi.eve geçince yazacaktıKızlar little yazarsa lütfen beni bi etiketleyin meraktan catlayazaaaaamm
tmm ablacım.davur zurnayla duyuru yapacağız.halaylar çekeceğizBanada haber verirsen sevinirim etiket yaparsan süper olur.
doktor yazmadan denemek bilemedim ki vitamin değerlerim iyiydi ama benm ya ölçtürmüştüm bir ara
tmm ablacım.davur zurnayla duyuru yapacağız.halaylar çekeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?