Canlar şuanda dua edip beklemekten başka yapacak birşey yok. Henüz çok erken, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Habersiz bırakmam iyi ki varsınız kimseye söylemeyi düşünmüyorum bir süre şişşşş aramızda
Canlar şuanda dua edip beklemekten başka yapacak birşey yok. Henüz çok erken, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Habersiz bırakmam iyi ki varsınız kimseye söylemeyi düşünmüyorum bir süre şişşşş aramızda
3 ay söylemedim nasıl 12. hafta bitti öyle söyledim en doğrusu canımCanlar şuanda dua edip beklemekten başka yapacak birşey yok. Henüz çok erken, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Hadi bakalım seninde sağlıcakla haberlerini alalım inşallah,cinsiyeti ne bebeğinin.
El ayakta şişmeler kızımda da olmuştu,özellikle ayak bildiğin davul gibiydi son zamnlarda 41 numara filan terlik giyiyiordu.
Doğumdan bir süre sonra hepsi indi.
Bende iyiyim sağol,torun 5.ayına girecek büyüdü bile.
kısmet ise erkek olacak
benimde ayağım aynen öyle oluyor gidişat pek iyi değil
içiyorum ablada gündüz çok affedersin lavaboya çıkmıyorum gece boşu 4/5 çıkıyorum uyku filan kalmadıSağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin inşallah
Doğumdan sonra geçiyor o şişlikler,bol su içmen lazım birde.
içiyorum ablada gündüz çok affedersin lavaboya çıkmıyorum gece boşu 4/5 çıkıyorum uyku filan kalmadı
amin inş sağolasın
evet gündüz su içiyorum gece çıkıyorum on iki haftadır çok ilginç dimiİdraramı çıkamıyorsun gündüz.
evet gündüz su içiyorum gece çıkıyorum on iki haftadır çok ilginç dimi
günaydınnn gittin mi, doktoraaaaGünaydın
little naptın bacımm sonuç neGünaydın
günaydın saygı değer 3 cocuklu herşeye yetişebilen narin anne =)Günaydınlar... :)
Yok beklemedeyim haftaya inşallah.günaydınnn gittin mi, doktoraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?