2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

E İŞTE dimi YANIMIZDA İKEN bilmiyoruz kıymetini.
Sende gideydin 1 hafta zor be ya..
çOCUK HASTALIĞI diyince akan sular duruyor bizde
Resmen bitiyoruz
Kış sezonu diyince işler bizde biter mızmızlanmalar başlar
Rabbim kolaylık versin ne denilir hepimize...

Her iş sana kaldı güle güle kullan hayırlı olsun araban
olsun kuzum ne yapalım .. hallettm şükür ama sagolasın inşallah güzel günlerde kullanırız
araba sürmeyi ögreneceğim ama
ehliyet alamamda borç bitene kadar sonra alırım onuda
en azından bir hedefim var artık borcu bitirmek ehliyet almak yoksa bu iş yeri çekilmiyor

bizim gtme sansımz yok ki ben calısıyorum zaten oda orda diğer calısanlarla toki evinde kalıyor yani anlayacaın burda iş olmaynca çok fazla eşşe kgibi calıssn diye başka bir il merkezine yolluyorlar
kışın ben bile sıkılıyorum cocuk napsn yazın hep park bahce kışın tek başına eve tıkılıp kalıyor bakıcı ile onuda anlıyorum

Haklısın
Allah kolaylık versin hepimize canım

kayınvalidem eve gitmiş üzerimi başımı değişeym akşam geleyim diye de
eşime söyledim ben tek kalayım gelmesin kadında düzeninden olmasın diye
ben evimde tek kalmak istiyorum ya.

günaydınlar
benim oğlumda hasta tıkanıyo ve hırıltısı var
akşam gece ve sabah hava verdim.

günaydınlar
benim oğlumda hasta tıkanıyo ve hırıltısı var
akşam gece ve sabah hava verdim.
Çok geçmiş olsun bu ara cocukların geneli hasta sanrm buhar makinesi iyi gelecekti
benim oglum düne nazaran bugün biraz daha iyi

Çok geçmiş olsun bu ara cocukların geneli hasta sanrm buhar makinesi iyi gelecekti
benim oglum düne nazaran bugün biraz daha iyi

sabah götürdüm ant yazmadı havayı vermeye devam et dedi
ates kulakta boğazda bi sıkıntı yok çok şükür.

Pozitif zaten haftaya kesiyi görmeye giderim gereksiz şuan gitmek artik bu iş uzmanlık alanım ya

BEN öyle olduğunu düşünmüyorum ben o arada progestan kullandım rahim duvarı kalınlığı için gel bu işi sansa bırakma riskli gebelik uzmanları ile görüş

bende bulantı olmadı ama acayip bir gögüs ağrısı oldu anlatamam

Reactions: H E
Bende de çok olmuştu . Gece yatarken acısına uyanırdım . Kürtajdan sonra 1 hafta devam ettı .
Şimdi geçti butun belirtiler
Canım kürtajdan sonra kanaman ne kadar sürmüştü? Benim 26 gün oldu, hala az az devam ediyor

BEN öyle olduğunu düşünmüyorum ben o arada progestan kullandım rahim duvarı kalınlığı için gel bu işi sansa bırakma riskli gebelik uzmanları ile görüş
Katiliyorum.bende gitmistim.bir dusugum vardi.kanda gorur gormez gerekli ilaclara baslamistik.kesinlikle riskli gebelik doktoru diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…