- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Her iş sana kaldı güle güle kullan hayırlı olsun arabansagol kuzum cok zor oldu bende hasta oldum herşey üst üste geldi
birazdan arabaya plaka bastrmaya gideceğim daha
oglan cok eziyetci cok daralıyorum eve gidnce.
gerçekten cok zor canm vallahi oglan sürekli benim üzerimde mızır mızır dayanamıyorum artık gücüm tükendi hastalığın verdiğ ieziyet artı babasının olmayışı iş için başka bir yere gönderdiler 1 hafta orda calısıp gelecek cumartesi akşam geliyor inşallah
bir daha adama bana yardım etmiyorsn diye kızmayacağım
meğer ne kadar yardm ediyormuş ya
olsun kuzum ne yapalım .. hallettm şükür ama sagolasın inşallah güzel günlerde kullanırızHer iş sana kaldı güle güle kullan hayırlı olsun araban
bizim gtme sansımz yok ki ben calısıyorum zaten oda orda diğer calısanlarla toki evinde kalıyor yani anlayacaın burda iş olmaynca çok fazla eşşe kgibi calıssn diye başka bir il merkezine yolluyorlarE İŞTE dimi YANIMIZDA İKEN bilmiyoruz kıymetini.
Sende gideydin 1 hafta zor be ya..
çOCUK HASTALIĞI diyince akan sular duruyor bizde
Resmen bitiyoruz
Kış sezonu diyince işler bizde biter mızmızlanmalar başlar
Rabbim kolaylık versin ne denilir hepimize...
Haklısınbizim gtme sansımz yok ki ben calısıyorum zaten oda orda diğer calısanlarla toki evinde kalıyor yani anlayacaın burda iş olmaynca çok fazla eşşe kgibi calıssn diye başka bir il merkezine yolluyorlar
kışın ben bile sıkılıyorum cocuk napsn yazın hep park bahce kışın tek başına eve tıkılıp kalıyor bakıcı ile onuda anlıyorum
Çok geçmiş olsun bu ara cocukların geneli hasta sanrm buhar makinesi iyi gelecektigünaydınlar
benim oğlumda hasta tıkanıyo ve hırıltısı var
akşam gece ve sabah hava verdim.
Çok geçmiş olsun bu ara cocukların geneli hasta sanrm buhar makinesi iyi gelecekti
benim oglum düne nazaran bugün biraz daha iyi
Pozitif zaten haftaya kesiyi görmeye giderim gereksiz şuan gitmek artik bu iş uzmanlık alanım ya
Zaten sizleri hiç anlmıyorum
Ben direk anladım garipliklerden .
Hatta 5 haftada bulanıtlar başlayınca dmeıştım anlamayanlar gerçekten çok şeeyy
ama işte her bunye aynı değil . Hata her hamılelık bile aynı değilmiş
birde aspirin kullanmak gerek benim diğer düşükten sonra kullandım.kanama olunca kesiyor ama olmayınca devam halada devam ediyorumHaftaya cuma sanırım 7 aralık
Bende de çok olmuştu . Gece yatarken acısına uyanırdım . Kürtajdan sonra 1 hafta devam ettı .bende bulantı olmadı ama acayip bir gögüs ağrısı oldu anlatamam
hormonlar dengeleniyor bende de kürtajdan sonra hemen hemen bir hafta sürmüştü ağrıBende de çok olmuştu . Gece yatarken acısına uyanırdım . Kürtajdan sonra 1 hafta devam ettı .
Şimdi geçti butun belirtiler
Canım kürtajdan sonra kanaman ne kadar sürmüştü? Benim 26 gün oldu, hala az az devam ediyorBende de çok olmuştu . Gece yatarken acısına uyanırdım . Kürtajdan sonra 1 hafta devam ettı .
Şimdi geçti butun belirtiler
Katiliyorum.bende gitmistim.bir dusugum vardi.kanda gorur gormez gerekli ilaclara baslamistik.kesinlikle riskli gebelik doktoru diyorum.BEN öyle olduğunu düşünmüyorum ben o arada progestan kullandım rahim duvarı kalınlığı için gel bu işi sansa bırakma riskli gebelik uzmanları ile görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?