niye gitmedin len pozitif cıktı dedinYok beklemedeyim haftaya inşallah.
Sonuç uzun bir bekleyiş sağlıkla devam eder inşallahlittle naptın bacımm sonuç ne
Bende Tekrar nasip olursa hemen gitmicem haklısın her hafta takıp çok zor oluyoSonuç uzun bir bekleyiş sağlıkla devam eder inşallah
Pozitif zaten haftaya kesiyi görmeye giderim gereksiz şuan gitmek artik bu iş uzmanlık alanım yaniye gitmedin len pozitif cıktı dedin
Zaten gitsem beni 2 gün sonra kan vermem için çağıracak 1 hafta böyle sonra kese gördük göremedik, kalp atışı vs çok stresli bıktım artık senelerce aynı zaten yapacak hiçbirşey yok beklemeyi planladı hastane ciddi stres kaynağı.Bende Tekrar nasip olursa hemen gitmicem haklısın her hafta takıp çok zor oluyo
günaydın saygı değer 3 cocuklu herşeye yetişebilen narin anne =)
beta değerlerine bakıldı mı kan tahilili yapıldı mı ?Pozitif zaten haftaya kesiyi görmeye giderim gereksiz şuan gitmek artik bu iş uzmanlık alanım ya
oo cok geçmiş olsun benim oglanda cumadan bu yana hasta bugün biraz daha iyi cocuklar hasta oldu mu hayat duruyor bu hafta babamızda yok
sORMA nazar değdi.
2 si de hasta
Dün arabayı nasıl kullandığımı bilmiyorum
Öğlenden kaçtım gittim bir baktım çocuk okulda kusmuş ateş cabası derken kendimi çocuk doktorunda buldum.
Yetişsemde canım sabrım çok tükeniyor
Rabbim başka dert vermesin ama vucut yorgun
Yani hastalığımı tatlı tatlı yaşayamıyorum bile
Hastalık derken hamilelik ağrılarımı nazlarımı tuzlarımı yani
peki tam olarak ne zaman gideceksin dualarımz seninle ben inanıyorum bu kez olacakZaten gitsem beni 2 gün sonra kan vermem için çağıracak 1 hafta böyle sonra kese gördük göremedik, kalp atışı vs çok stresli bıktım artık senelerce aynı zaten yapacak hiçbirşey yok beklemeyi planladı hastane ciddi stres kaynağı.
6 haftadan önce gitmek istemiyorum
ben hamile olduğumu bilmiyordumBende Tekrar nasip olursa hemen gitmicem haklısın her hafta takıp çok zor oluyo
Aay çok geçmiş olsun.oo cok geçmiş olsun benim oglanda cumadan bu yana hasta bugün biraz daha iyi cocuklar hasta oldu mu hayat duruyor bu hafta babamızda yok
bende hastaym banada geçti.. bende cok yorgunum ve eşim gitti gideli o kadar kıymetini anladım ki.. herşey benim üzerime kaldı ve ciddi anlamda çok zorlandım oglanda aksamları cook eziyet ediyor babasının hıncını benden cıkarıyor derken az kaldı bakalım cumartesi akşam kavusacağız babamıza
hangi kem gözlü nazar değdirdi sana hemen taşlayalım kesinSUHAN denen gudubettir
Zaten sizleri hiç anlmıyorumben hamile olduğumu bilmiyordumöğrendimde bebek 8 haftalık tı
ya biz güya korunuyorduk ve düşünmüyordukZaten sizleri hiç anlmıyorum
Ben direk anladım garipliklerden .
Hatta 5 haftada bulanıtlar başlayınca dmeıştım anlamayanlar gerçekten çok şeeyy
ama işte her bunye aynı değil . Hata her hamılelık bile aynı değilmiş
gerçekten cok zor canm vallahi oglan sürekli benim üzerimde mızır mızır dayanamıyorum artık gücüm tükendi hastalığın verdiğ ieziyet artı babasının olmayışı iş için başka bir yere gönderdiler 1 hafta orda calısıp gelecek cumartesi akşam geliyor inşallahAay çok geçmiş olsun.
Eşler olmadımı gerçekten zor oluyor
Rabbim bağışlasın canım yavrularımızı
Eşin nereye gittiki.
Sühan yapmaz yapmaz uğraşma kızla
peki tam olarak ne zaman gideceksin dualarımz seninle ben inanıyorum bu kez olacak
Haftaya cuma sanırım 7 aralıkpeki tam olarak ne zaman gideceksin dualarımz seninle ben inanıyorum bu kez olacak
Sanada gecmis olsun canım zor bir hafta olmuşgerçekten cok zor canm vallahi oglan sürekli benim üzerimde mızır mızır dayanamıyorum artık gücüm tükendi hastalığın verdiğ ieziyet artı babasının olmayışı iş için başka bir yere gönderdiler 1 hafta orda calısıp gelecek cumartesi akşam geliyor inşallah
bir daha adama bana yardım etmiyorsn diye kızmayacağım
meğer ne kadar yardm ediyormuş ya
hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alacağız burda birlikte bekleyeceğizHaftaya cuma sanırım 7 aralık
sagol kuzum cok zor oldu bende hasta oldum herşey üst üste geldiSanada gecmis olsun canım zor bir hafta olmuş
Aminnnn inş.hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alacağız burda birlikte bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?