- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
sagol kuzum inşallah sende güzel haberler ile dönüş yap bize..Geçmiş olsunEclipsse Allah şifa versin kuzuna.
SUHAN acaba sen nereye gittin, yine konu mu açtın da mapısa düştün bacım.
Ben çok halsizim hep uyuyorum demir ve d vit çok düşük takviyeye başladı dr.
Cuma öğlen randevum var yine, şimdilik yolunda herşey ama asıl cuma kontrolüm önemli inşallah güzel haberlerle dönerim.
Sen geldin diğerleri gitti yagünaydın hanımlar
haftayı ortaladık bugün o kadar yoğun değilim
sonunda baya toparladım işleri:)
günaydın canmm nasılsınGünaydın kızlar :))
günaydın canmm nasılsın
bende idare eder işte.. oglun nasıl oldu nasıl gidiyor ne var ne yok havalarda iyice soğuduiyiyim canım sen nasılsın?
bende idare eder işte.. oglun nasıl oldu nasıl gidiyor ne var ne yok havalarda iyice soğudu
kar yağınca işler tatil mi oluyor kızbiraz önce konuştuk daha iyi bugün öksürükte geçti çok şükür
evet ya kar yağsada bir kaç gün dinlensek evde:)
senin oğluş nasıl oldu ?
Şükür bu güne iyiyim sen nasılsın :)günaydın canmm nasılsın
bizde ailecek hastayız şimdi babaya geçtiŞükür bu güne iyiyim sen nasılsın :)
kar yağınca işler tatil mi oluyor kız
bizim ki daha düzelmedi ilacın etkisi gecince ateş devam ediyor
viral enfeksiyon olduğu için antibiyotik kullanmıyoruz canm
Ccook gecmis olsun biz hepimiz alerjigiz şükürü sadece burun akıntısı var :)bizde ailecek hastayız şimdi babaya geçti
aa öyle mi.. ne kadar güzel o zaman keşke hep yağsın =) evde ogluşla oynarsn sende.. kış geldi ya nasıl sıkılıyorlar demet bir görsen ya koca gün evdeler.. biryere cıktıkları yok.. en cok cocuklar için üzülüyorum kışı hiç sevmiyorumwalla benim evim uzak gelemiyorum :)
çok geçmiş olsun canım tekrar düzelir inş
çok salgın var birde herkes hasta
bu aralar salgın var aman dikkat.. cocuklar evde çok sıkılıyor ya kışın hele ki tek cocuk oldumu daha cok sıkılıyor yanına yoldaş kimsede yk apartmanda felan hava zaten soguk cok üzülüyorum cocuğa oyuncak şu bu sarmıyor artık ne yapmak lazım başka bilemiyorum kiCcook gecmis olsun biz hepimiz alerjigiz şükürü sadece burun akıntısı var :)
aa öyle mi.. ne kadar güzel o zaman keşke hep yağsın =) evde ogluşla oynarsn sende.. kış geldi ya nasıl sıkılıyorlar demet bir görsen ya koca gün evdeler.. biryere cıktıkları yok.. en cok cocuklar için üzülüyorum kışı hiç sevmiyorum
yazık kuzum sıkılır tabi kadın ne yapsın.. oyun vs bir yere kadar çok sıkılıyorlarevet benim oğlum diyo zaten anne babaannemde sıkılıyorum diye
çıkamıyolarki soğuk yaz olsa park bahçe geziyolardı..
Ufak tefek etkinlik kitabı alsan yada evde etkinlik yaptırabilirsiniz mesela fasulyeleri masaya dök tek tek toplamasını şöyle parmak kasları gelişsinbu aralar salgın var aman dikkat.. cocuklar evde çok sıkılıyor ya kışın hele ki tek cocuk oldumu daha cok sıkılıyor yanına yoldaş kimsede yk apartmanda felan hava zaten soguk cok üzülüyorum cocuğa oyuncak şu bu sarmıyor artık ne yapmak lazım başka bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?