hepsini yapıyoruz zaten canm onlarda sarmıyor artık pek fazlaUfak tefek etkinlik kitabı alsan yada evde etkinlik yaptırabilirsiniz mesela fasulyeleri masaya dök tek tek toplamasını şöyle parmak kasları gelişsin
Makarnalardan bı boş sayfaya etkinlik yaptıran basit şeyler var evde yaptırabilecek
Anladım evi kurcalıyor dur o zaman can sikitnisana :/hepsini yapıyoruz zaten canm onlarda sarmıyor artık pek fazla
345 TL DOĞAL gaz faturası geldi bu ay.. gecen senekine göre cok ciddi fark var çok zam var..
bana hiç böyle gelmezdi gecen sene en fazla 250 ödedim oda ocak ayıydı canım sıkıldı ama alt boş üst boş ev ne yapsın135 TL de bize gelmiş
toki birde küçük tabi güneşde alıyor sizin ev alt üst dolu bizim bunların hiç biri yok135 TL de bize gelmiş
bana hiç böyle gelmezdi gecen sene en fazla 250 ödedim oda ocak ayıydı canım sıkıldı ama alt boş üst boş ev ne yapsın
kuzum banlıydım atıyorumKolik bebekle uğraşıyorum :/ canım bana özel mesaj at
SananelenEclipsse konumu açtın sen bdvye
ne özeli len sen acıp banlanırken iyi demikuzum banlıydım atıyorum
ne özeli len sen acıp banlanırken iyi demi
ondan haberim yok ya size geldi mi faturaquen özel mesaj at demiş.odamı konu açtı
yok daha gelmedi.ondan haberim yok ya size geldi mi fatura
eğer size bizden düşük gelirse evin daha iyi ısınıyor çünkü sakın söylemeyok daha gelmedi.
iki güne geçer diye umuyorum.ballı süt falan içir.bağışıklığı güclensinoglumda iyi olmadı misk iştahı hiç yok
soguk algınlıgı ve ateş düşürücü ilacını verince cocuk afacan kesiliyor etkisi gecince ateşe ve halsizliğe tekrar teslim oluyor kaç gün sürer bu ateş ya.
merak ediyorum kaç gelecek.diğer peteğide açtım ben.koridorda banyoda yok bizde.toplamda 4 petek açıkeğer size bizden düşük gelirse evin daha iyi ısınıyor çünkü sakın söyleme
bizim 5 petek açık su an gündüzleri 45 derecede yanıyor akşamları 38 derecede..merak ediyorum kaç gelecek.diğer peteğide açtım ben.koridorda banyoda yok bizde.toplamda 4 petek açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?