süt felan içmiyor ki sıpa ah içse tek içtiği ıhlamur bal inşallah cocugun idrarına bakılmadı aklım ordaiki güne geçer diye umuyorum.ballı süt falan içir.bağışıklığı güclensin
bizde de baya yanıd.baya arızalandı iki kere geldileri.150 ye yakın ona verdim.bizim 5 petek açık su an gündüzleri 45 derecede yanıyor akşamları 38 derecede..
köpük döşettikten sonra günlük tüketim 7 8 metre küp şu an
köpüksüz 11 leree cıkıyordu biraz da o yüzden yüksek geldi msk ya..
sizin kombi niye arıza veriyor kaç derece de şimdibizde de baya yanıd.baya arızalandı iki kere geldileri.150 ye yakın ona verdim.
az sakin ol.oglumun bagısıklığı çok düşük sanırım ya 15 gündür hasta nerdeyse atamadı
kreşde ne yapacağız ki ?
Sakinim kız.. inan çok sakinim sinirleri alınmş gibiyim hatta bu aralar.az sakin ol.
şuan kreşi düşünmeSakinim kız.. inan çok sakinim sinirleri alınmş gibiyim hatta bu aralar.
eve gidiymde yapacağım yarm bardakda portakal içrmiş bakıcı tv seyrediyor zaten şuan tom oynuyor birde kedibol bol sıvı tüketsin.portakal suyu yap bikaç damla limon içine az pekmez koy onu içsin bari
topikdede kimsseler kalmadı misk ya.bol bol sıvı tüketsin.portakal suyu yap bikaç damla limon içine az pekmez koy onu içsin bari
ateş tende olur huysuzluğueve gidiymde yapacağım yarm bardakda portakal içrmiş bakıcı tv seyrediyor zaten şuan tom oynuyor birde kedi
bşaka türlü durmuyor çok mızmız kadın baş gelemiyor yazık ya
yarn koıntrolü var kese ve kalp atışı için başka haberim yok evde dinleniyorum bo lb oldiyordulittle dora dan haber varmı
toplarız yine sıkma canını oğlan düzelsintopikdede kimsseler kalmadı misk ya.
iyi kötü kafam dagılıyordu burda .. napacaz şimdi nası lvakit geçecek bu iş yernde pöf
iburamin zero veriyorum günde iki kez şu an etkisi gecince ateş halsizlik başlıyor zaten evde sürekli oyun oyun bir yere kadar oyuncakları görmek bile istemiyor cocuk kış geldimi biz böyle oluyoruzateş tende olur huysuzluğu
iburamin iyidir aslında.acaba antibiyotiktemi kullandırsaydı doktor geçen haftadan beriiburamin zero veriyorum günde iki kez şu an etkisi gecince ateş halsizlik başlıyor zaten evde sürekli oyun oyun bir yere kadar oyuncakları görmek bile istemiyor cocuk kış geldimi biz böyle oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?