2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bizde de baya yanıd.baya arızalandı iki kere geldileri.150 ye yakın ona verdim.

of aylık dosya hazırlanacak
üyeler kayıt defterine işlenecek
karar defteri yazılacak
mühürlenecek imzalanacak evraklar var sinir sinir

pazar günü arkadaşım davet etti minik yeni bir bebişide oldu
arapaşı içmeye
oglan iyi olmassa gidemeyiz
ordaki cocuklarada gecer pöf

oglumun bagısıklığı çok düşük sanırım ya 15 gündür hasta nerdeyse atamadı
kreşde ne yapacağız ki ?

bol bol sıvı tüketsin.portakal suyu yap bikaç damla limon içine az pekmez koy onu içsin bari

bol bol sıvı tüketsin.portakal suyu yap bikaç damla limon içine az pekmez koy onu içsin bari
eve gidiymde yapacağım yarm bardakda portakal içrmiş bakıcı tv seyrediyor zaten şuan tom oynuyor birde kedi
bşaka türlü durmuyor çok mızmız kadın baş gelemiyor yazık ya

topikdede kimsseler kalmadı misk ya.
iyi kötü kafam dagılıyordu burda .. napacaz şimdi nası lvakit geçecek bu iş yernde pöf

eve gidiymde yapacağım yarm bardakda portakal içrmiş bakıcı tv seyrediyor zaten şuan tom oynuyor birde kedi
bşaka türlü durmuyor çok mızmız kadın baş gelemiyor yazık ya
ateş tende olur huysuzluğu

ateş tende olur huysuzluğu
iburamin zero veriyorum günde iki kez şu an etkisi gecince ateş halsizlik başlıyor zaten evde sürekli oyun oyun bir yere kadar oyuncakları görmek bile istemiyor cocuk kış geldimi biz böyle oluyoruz

bende cıkıyorum ama canım hiç birşey istemiyor ya görüşürüz hadi afiyet olsun

iburamin zero veriyorum günde iki kez şu an etkisi gecince ateş halsizlik başlıyor zaten evde sürekli oyun oyun bir yere kadar oyuncakları görmek bile istemiyor cocuk kış geldimi biz böyle oluyoruz
iburamin iyidir aslında.acaba antibiyotiktemi kullandırsaydı doktor geçen haftadan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…