ne biliyim ya rahat edemiyorumne olacak be
amin aminno zaman kız iri bizim . danacık.
Allah ömür versin hepsine inşallah . hayatın anlamı. acı , tuzlu ama kimi zaman tatlı. canıma okuyorlar vallahi.
iyi yapıyorsun . yakınlarından oğluşu olup da küçülen cicilerini verenler de olur . bazı şeyler eskimiyor . gömlek gibi mesela.bende öyle yapıyorum
evde giydikleri gecen senekiler zaten
kışın pantolon almıyorum ben rahat edemiyor.
yazın kot şort gömlek alıyorum düğünde giyiyor onlarıda
bunlar çok moda tül fon değil mi. çok güzelmiş rengi. çok uymuş odana da.böyle dikebilirmisin mekanizmali @demirleke dikersen sana s,ipariş vereym kız
yok kuzum . ben kafam güzelken dikiş makinasını çıkarıyorum .böyle dikebilirmisin mekanizmali @demirleke dikersen sana s,ipariş vereym kız
yanında rahat edemediğin insanlarsa evine gelmesinler kuzucukne biliyim ya rahat edemiyorum
evet tül fon ben bayılıyorum çok güzel duruyor mekanizmalı.. eskileri çok demode ya kumaş olanlarbunlar çok moda tül fon değil mi. çok güzelmiş rengi. çok uymuş odana da.
yok kuzum . ben kafam güzelken dikiş makinasını çıkarıyorum .
terzi değilim kız . ben kimisini beğenmem atarım çöpe. kumaşı ucuz olunca atmak kolay çünkü.
elektirikli makinam. kaldırıyorum . çocuklar kurcalamayı seviyor çünkü.
salona yapıyorlar bu fonları . internette görmüştüm . yatak odana yakışmış . zamanla salona da koyabilirsin . uyarsa oraya.burda sordum 250 tl dediler internette 110 tl diktirdim valla. sömürüyorlar insanı
oraya uymaz ya. salonum turkuaz mavisi.salona yapıyorlar bu fonları . internette görmüştüm . yatak odana yakışmış . zamanla salona da koyabilirsin . uyarsa oraya.
benmde duruyor güya yapacagım dahabiraz işlere takılmam lazım kızlar .
etiketleyin yine. bulamıyorum topiği.
Hangi site pampa cok guzel olmus ben mutfaga yaptirmak lazim perdem ezilmis hafifburda sordum 250 tl dediler internette 110 tl diktirdim valla. sömürüyorlar insanı
söylemem zuhahaha işine gelince pampa demiHq
Hangi site pampa cok guzel olmus ben mutfaga yaptirmak lazim perdem ezilmis hafif
instagram. uygun fon perde diye bir site var orayı takibe al ordaki kadın yaptı bana ücretsiz kargo ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?