2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Burda ilk yazdığın var yazlık aldım oradan kıza sıfır kollu elbise gibi tunik falan aldım 7-8 lira falandi pazardaki ürünler gibi çok ucuz ama çoğu naylon karışımı oluyor pamuklu bulmak zor orda da

arabayı aldınız mı şekeri.m

işler yoğun.
öğlen yemeğini ise fazla kaçırdım . uyku bastı. kahve içmem lazım

ben de önceden deli gibi alırdım şimdi almıyorum idare edecek kadar alıyorum şükür güzel de giyiniyor ya. kuzum benim.. eskisi gibi ayarı kacırmıyorum
aylık 560 tl limitimiz var kredi kartına işte ona
ogluma birşeyler alıyorum
kendimin kişsel ihtiyaçları olursa eksilen onları alıyorum mesela parfüm bb krem bir kazar pantoloın para kalırsa
bazen eşim alır 3 5 parça birşey..
bazen eve birşey alıyorum mesela fon diktirmiştim yatak odasına.. limiti aşmadan ay ay birşeyler alıp maaşı alınca direk yatırıyoruz

ben bu hafta kestim her girmeye ıvır zıvıra vermekten sinir oluyorum eşim çocuklara almış onları atıyorum çantama işten gelince bekliyorlar onu çıkarıyorum çantamdan.baya fark etti yaa ayy babamgil burdayken inanılmaz para gitmiş yaw

arabayı aldınız mı şekeri.m

işler yoğun.
öğlen yemeğini ise fazla kaçırdım . uyku bastı. kahve içmem lazım
aldık şekerimmm =))))) gezdik bile
bugün de kv gideceğiz akşam hastaymışda eşime dedim gidelim bir yoklayalm diye..
ben bir çorba içtim tamam.

ben de yazın intertten kışlık alışveriş yaparım .
kışın ise güneş gözlüğü ve yazlıkları alırım .
özellikle yeni yıl . sevgililer günü , black fdiday , anneler günü.
bu zamanları beklerim . indirimleri takip ederim .
bi ürüne büyük paralar vermekten hoşlanmam
ayvalık ve akçay pazarından en müthiş markaları 10 tl 20 tl alıyorum .
defo yok bi şey yok .
ihraç fazlası ya da çok küçük beden . ben de inceyim . 24 beden oluyor bana ,
kumaş pantolonda34- 36 beden . bu bedenler pek gitmediği için indirime giriyor işte.

ay sorma misk.. bende onu fark ettim
bir markete giriyorum misal tamam mı
oglana danino işte süt dilimi hadi cıbık kraker de al hadi birde kola al aa mantarda mı alsam ? derken ohaa bir bakıyorum nasılda gidiyor para
artık abur cubur ıvır zıvır için bende girmiyorum
kendime sınır koydum hafta içi 2 kere ugruyorum ve dediğin gibi çok fark etti
bak pazartesi maaş yatıyor bu ay elimde para kaldı.. yoksa şimdi pazar gününe paramız yoktu

ben de kıza 5-6 yaş alıyorum ancak oluyor sanki zaten .
3 yaşını 4 ay geçti kızımız .
ama 1 yıl giydir at olmaz . iki yıl bari giysin .
kız iri galiba bizim . bilemedim ki. ya da beden olarak küçük dikiyor firmalar . lcww dan alıyorum genelde.
internet üzerinden . indirim outleet mağazasından . ya da bazen indirim kuponu veriyor trenndyooll . oradan 5 tl ye 2 tşort almışm harikaydı.

bende genelde burada bir yer var ordan alırım 15 tl felan bluzlar var mesela çok güzel
yazın bir elbise almıştım 35 tl düğünde giymek için begenmeyen kalmadı =)
benim sıkıntım oglanın kıyafetleri çok pahalı bizim kinin 2 katı resmen ya.

ben geçen bi kot bi kadife pantolon bi üst aldım yanlış hatırlamıyorsam 75 tuttu.kotla üst indirimliydi 20+20 o yaptı diğeride 35 galiba

evet canım .
bence de market pahalı. ürünlerin fiyatları arttı
aburcubur öncesi meyve yemesi lazım . sonra abukcubur veriyorum ben de. yoksa dibine düşüyor . poşeti yer çıkarlar vallahi.
yemek . sonra meyve , sonra aburcubur . çok yememiş oluyorlar hem . zararlı.

aldık şekerimmm =))))) gezdik bile
bugün de kv gideceğiz akşam hastaymışda eşime dedim gidelim bir yoklayalm diye..
ben bir çorba içtim tamam.
hayırlı olsun . kazasız , belasız , cezasız kullanın inşallah

bende almıyorum artık kestim.. belirli şeyleri yiyor ve her gün markete girmiyorum ya..
bizimo glan kuruyemiş cok seviyor bol bol kuruyemiş alıyorum daha sağlıklı hem
birde süt dilimi danino yer.. sonrası kraker işte birde süpriz yumurta ister.

öyle canım .
onun için de outleet kısmını kullan . internet mağazalarının .
ve ücretsiz kargo olan yerlerii takip et .
ne bileyim . trenddyol dan alıyorum bazen . ücretsiz kargo ise alırım .
gerekli değilse hiç bakmamak en iyisi. ihtiyaç halinde bakıyorum ama 3 çocuk olunca ihtiyaçlar da sık sık karşımıza geliyor

çok iktisatlısın çok düzenlisin harcama konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…