evet ben öyle yapıyorum şahsenLCW nin internet alışverişinde yap indirime gireblerden alıyorum ben hep orda filtreleyerek aradığını bulabilirsin belki
Burda ilk yazdığın var yazlık aldım oradan kıza sıfır kollu elbise gibi tunik falan aldım 7-8 lira falandi pazardaki ürünler gibi çok ucuz ama çoğu naylon karışımı oluyor pamuklu bulmak zor orda daönceden benim eşimde şaşırıyordu ama artık şaşırmıyor.. ve birşey söyleyim mi git bunları başka bir yerden al markasız bir yerden inan daha fazla alırsın
burada fulla moda diye bir yer var
polar altlar 15 tl mesela ben renk bulamaynca alamadım kazaklarda öyle 15 tl felan.
lcw uçmuş iyice 3 lü çoraplar felan 15 tl olmuş ya.
arabayı aldınız mı şekeri.mbakacağım burda bebek giyim fazla yok olsa alırım zaten
bazen pazardan cok güzel şeyler denk geliyor oda her zaman denk gelmiyor
benim oglan gecen senekileride giyiyor zaten
gecen senekiler 18 24 ay ama olanlar var.
bu senekilerde cogu 24 36 altlar
üstler de 3 4 yaş aldım
ben de önceden deli gibi alırdım şimdi almıyorum idare edecek kadar alıyorum şükür güzel de giyiniyor ya. kuzum benim.. eskisi gibi ayarı kacırmıyorumBurda ilk yazdığın var yazlık aldım oradan kıza sıfır kollu elbise gibi tunik falan aldım 7-8 lira falandi pazardaki ürünler gibi çok ucuz ama çoğu naylon karışımı oluyor pamuklu bulmak zor orda da
ben bu hafta kestim her girmeye ıvır zıvıra vermekten sinir oluyorum eşim çocuklara almış onları atıyorum çantama işten gelince bekliyorlar onu çıkarıyorum çantamdan.baya fark etti yaa ayy babamgil burdayken inanılmaz para gitmiş yawmümkün mertepe zaten markete girmiyorum haftada 2 kez giriyorum yoksa önüne geçemiyorum para akıp gidiyor marketlerde felan
et kıyma felan kurbandan kalanlar var daha allahtan ya.
pazartesi toplu bir mutfak alışverişi yapılır o 1 ay gidiyor zaten bize
ufak tefek eksikleri de eve giderken alıyorum işte..
aldık şekerimmm =))))) gezdik bilearabayı aldınız mı şekeri.m
işler yoğun.
öğlen yemeğini ise fazla kaçırdım . uyku bastı. kahve içmem lazım
arabamız süper vallahi
eşim yazın ögretecek sürmeyi ehliyet seneye alabilirim ama olsun.. çok memnunuz fıstık gibi vallahi içi dışı. hiç bir sıkıntısı yok azda yakıyor
ay sorma misk.. bende onu fark ettimben bu hafta kestim her girmeye ıvır zıvıra vermekten sinir oluyorum eşim çocuklara almış onları atıyorum çantama işten gelince bekliyorlar onu çıkarıyorum çantamdan.baya fark etti yaa ayy babamgil burdayken inanılmaz para gitmiş yaw
ben de kıza 5-6 yaş alıyorum ancak oluyor sanki zaten .bakacağım burda bebek giyim fazla yok olsa alırım zaten
bazen pazardan cok güzel şeyler denk geliyor oda her zaman denk gelmiyor
benim oglan gecen senekileride giyiyor zaten
gecen senekiler 18 24 ay ama olanlar var.
bu senekilerde cogu 24 36 altlar
üstler de 3 4 yaş aldım
bende genelde burada bir yer var ordan alırım 15 tl felan bluzlar var mesela çok güzelben de yazın intertten kışlık alışveriş yaparım .
kışın ise güneş gözlüğü ve yazlıkları alırım .
özellikle yeni yıl . sevgililer günü , black fdiday , anneler günü.
bu zamanları beklerim . indirimleri takip ederim .
bi ürüne büyük paralar vermekten hoşlanmam
ayvalık ve akçay pazarından en müthiş markaları 10 tl 20 tl alıyorum .
defo yok bi şey yok .
ihraç fazlası ya da çok küçük beden . ben de inceyim . 24 beden oluyor bana ,
kumaş pantolonda34- 36 beden . bu bedenler pek gitmediği için indirime giriyor işte.
ben geçen bi kot bi kadife pantolon bi üst aldım yanlış hatırlamıyorsam 75 tuttu.kotla üst indirimliydi 20+20 o yaptı diğeride 35 galibaBen geçen çocuklara iki sweet aldim iki pantolon birer tane de fermuarlı penye ceket yanlış hatilamiyorsam 220 TL tuttu eşim ne yaptın sen dedi
Dedim her zaman almıyorum ki
Sonra birinin bedeni olmadı
Buradaki şubeye gittim beden bulmak için yok 29.95 aldığım pantolonlar 34.95 den aşağı yok almadım geri döndüm büyüyünce giyer dedim bir beden büyük geldi çünkü
Şube ile internet fiyatları farklı oluyor gerçekten sezon sonu alırsan daha iyi oluyor netten
evet canım .ay sorma misk.. bende onu fark ettim
bir markete giriyorum misal tamam mı
oglana danino işte süt dilimi hadi cıbık kraker de al hadi birde kola al aa mantarda mı alsam ? derken ohaa bir bakıyorum nasılda gidiyor para
artık abur cubur ıvır zıvır için bende girmiyorum
kendime sınır koydum hafta içi 2 kere ugruyorum ve dediğin gibi çok fark etti
bak pazartesi maaş yatıyor bu ay elimde para kaldı.. yoksa şimdi pazar gününe paramız yoktu
hayırlı olsun . kazasız , belasız , cezasız kullanın inşallahaldık şekerimmm =))))) gezdik bile
bugün de kv gideceğiz akşam hastaymışda eşime dedim gidelim bir yoklayalm diye..
ben bir çorba içtim tamam.
bende almıyorum artık kestim.. belirli şeyleri yiyor ve her gün markete girmiyorum ya..evet canım .
bence de market pahalı. ürünlerin fiyatları arttı
aburcubur öncesi meyve yemesi lazım . sonra abukcubur veriyorum ben de. yoksa dibine düşüyor . poşeti yer çıkarlar vallahi.
yemek . sonra meyve , sonra aburcubur . çok yememiş oluyorlar hem . zararlı.
fit hatun gelmiş hoş gelmişkızalar . nidiyorus
öyle canım .bende genelde burada bir yer var ordan alırım 15 tl felan bluzlar var mesela çok güzel
yazın bir elbise almıştım 35 tl düğünde giymek için begenmeyen kalmadı =)
benim sıkıntım oglanın kıyafetleri çok pahalı bizim kinin 2 katı resmen ya.
sagol kuzum inşallah daha iyileri sizlerin olsunhayırlı olsun . kazasız , belasız , cezasız kullanın inşallah
çok iktisatlısın çok düzenlisin harcama konusundaben de önceden deli gibi alırdım şimdi almıyorum idare edecek kadar alıyorum şükür güzel de giyiniyor ya. kuzum benim.. eskisi gibi ayarı kacırmıyorum
aylık 560 tl limitimiz var kredi kartına işte ona
ogluma birşeyler alıyorum
kendimin kişsel ihtiyaçları olursa eksilen onları alıyorum mesela parfüm bb krem bir kazar pantoloın para kalırsa
bazen eşim alır 3 5 parça birşey..
bazen eve birşey alıyorum mesela fon diktirmiştim yatak odasına.. limiti aşmadan ay ay birşeyler alıp maaşı alınca direk yatırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?