zaten kendimize çok fırsat kalmıyor değil mi?öyle canım .
onun için de outleet kısmını kullan . internet mağazalarının .
ve ücretsiz kargo olan yerlerii takip et .
ne bileyim . trenddyol dan alıyorum bazen . ücretsiz kargo ise alırım .
gerekli değilse hiç bakmamak en iyisi. ihtiyaç halinde bakıyorum ama 3 çocuk olunca ihtiyaçlar da sık sık karşımıza geliyor
sürpriz yumurtaların çok zararlı olduğunu duydum . mümkünse alma. ben ilk çocukta çok almıştım . ama sonra bi daha almadım . sen de onu unuttur . mümkünse markete çocukla girme. zaten öyle yapıyorsun sanıyorum .bende almıyorum artık kestim.. belirli şeyleri yiyor ve her gün markete girmiyorum ya..
bizimo glan kuruyemiş cok seviyor bol bol kuruyemiş alıyorum daha sağlıklı hem
birde süt dilimi danino yer.. sonrası kraker işte birde süpriz yumurta ister.
evet.. yoksa önüne gecemem misk ve para yetmez bu halimize şükür kuzum ben borcdan cok korkarım yada eksiye girmekten kredi biraz korkutuyor ama eşimde iyi bir zam bekliyor dur bakalım ne olacakçok iktisatlısın çok düzenlisin harcama konusunda
bende indirim takip ederim.alacağım bikaç parça bişeyler var ayın 15inden sonra kampanyalar başlar hem aylığı almış olurum hem kampanyalara denk gelmiş olurben de yazın intertten kışlık alışveriş yaparım .
kışın ise güneş gözlüğü ve yazlıkları alırım .
özellikle yeni yıl . sevgililer günü , black fdiday , anneler günü.
bu zamanları beklerim . indirimleri takip ederim .
bi ürüne büyük paralar vermekten hoşlanmam
ayvalık ve akçay pazarından en müthiş markaları 10 tl 20 tl alıyorum .
defo yok bi şey yok .
ihraç fazlası ya da çok küçük beden . ben de inceyim . 24 beden oluyor bana ,
kumaş pantolonda34- 36 beden . bu bedenler pek gitmediği için indirime giriyor işte.
evet ya.... ! her gördüğünü istiyor anne al diyorsürpriz yumurtaların çok zararlı olduğunu duydum . mümkünse alma. ben ilk çocukta çok almıştım . ama sonra bi daha almadım . sen de onu unuttur . mümkünse markete çocukla girme. zaten öyle yapıyorsun sanıyorum .
ve bir de reklamlar çıktığında tv kanalını hemen değiştir . izlettirme. yoksa istiyorlar vallahi. yazık çocuklara . reklam politikası ile çocukları kandırıyorlar .
iyi yapıyorsun kuzum . mecbur .niye verelim parazaten kendimize çok fırsat kalmıyor değil mi?
ben kışın kendime birşey almam
zaten iş yerinde tekim odada kimse görmüyor ki beni
bir bayan arkadaş daha var o caycı ve temizlikci geri kalan 2 kişi erkek..
yazın çok alırım bende.. ama ucuz şeyler alırım hep çeşit çeşit giyinirim
dadino kola ve türevleri eve girmiyor ama napsamda kekti çikolataydı bekliyorlar onlara engel olamadım.ay sorma misk.. bende onu fark ettim
bir markete giriyorum misal tamam mı
oglana danino işte süt dilimi hadi cıbık kraker de al hadi birde kola al aa mantarda mı alsam ? derken ohaa bir bakıyorum nasılda gidiyor para
artık abur cubur ıvır zıvır için bende girmiyorum
kendime sınır koydum hafta içi 2 kere ugruyorum ve dediğin gibi çok fark etti
bak pazartesi maaş yatıyor bu ay elimde para kaldı.. yoksa şimdi pazar gününe paramız yoktu
psikologlar diyor ki .evet ya.... ! her gördüğünü istiyor anne al diyor
markete girdiğimzde benimle bir tane birşey alma hakkı var başka yok
ama babası aldıkca alıyor
olmaz . nolcak .ya kızlar haftaya 2 misafir agırlayacağım da.. ayrı ayrı
benim oturma odamda iki halı var ve değişik
içim hiç rahat değil
halı örtüsü alamadım para kalmadı ya birşey olur mu
benim oğlan sanırım ufak.lcw bize büyük geliyor kendi bedeninden küçük alıyorumben de kıza 5-6 yaş alıyorum ancak oluyor sanki zaten .
3 yaşını 4 ay geçti kızımız .
ama 1 yıl giydir at olmaz . iki yıl bari giysin .
kız iri galiba bizim . bilemedim ki. ya da beden olarak küçük dikiyor firmalar . lcww dan alıyorum genelde.
internet üzerinden . indirim outleet mağazasından . ya da bazen indirim kuponu veriyor trenndyooll . oradan 5 tl ye 2 tşort almışm harikaydı.
aa ciddi mi ne kadar güzel ya.. elinden geliyorsa vallahi.. hem uygun hemde istediğin gibi olur..iyi yapıyorsun kuzum . mecbur .niye verelim para
ben kendime dikiyorum . pantolon , buluz , etek .
kıza da diktim bi kaç parça don .
1 tl ye 5 tl kumaş alıyorum . mis gibi ihraç fazlası.
kendime 100 tl lik modeli dikiyorum . internette mağazaları gezip beğendiğim elbise pantolon dikiyorum vallahi.
karadüzen . patronsuz . kendi kıyafetlerimi patron olarak kullanıyorum .
ama ayrı ayrı pampaolmaz . nolcak .
sıkma canını.
beğenmeyen gelmesin.
ileride alırsın .
bende altları kücük alıyorum çok uzun geliyor.benim oğlan sanırım ufak.lcw bize büyük geliyor kendi bedeninden küçük alıyorum
o zaman kız iri bizim . danacık.benim oğlan sanırım ufak.lcw bize büyük geliyor kendi bedeninden küçük alıyorum
evde giydirdiğine çok para verme dışarı kıyafetlerini lzwden al ozamn kuzum.atıyorum bi kot iki uygun kazağı olsun.iki şekilde kullanır.ben genelde öyle yapıyorum her pantolon için ayrı iki üst alıyorum değişik olmuş oluyor.bende genelde burada bir yer var ordan alırım 15 tl felan bluzlar var mesela çok güzel
yazın bir elbise almıştım 35 tl düğünde giymek için begenmeyen kalmadı =)
benim sıkıntım oglanın kıyafetleri çok pahalı bizim kinin 2 katı resmen ya.
bende öyle yapıyorumevde giydirdiğine çok para verme dışarı kıyafetlerini lzwden al ozamn kuzum.atıyorum bi kot iki uygun kazağı olsun.iki şekilde kullanır.ben genelde öyle yapıyorum her pantolon için ayrı iki üst alıyorum değişik olmuş oluyor.
ne olacak beya kızlar haftaya 2 misafir agırlayacağım da.. ayrı ayrı
benim oturma odamda iki halı var ve değişik
içim hiç rahat değil
halı örtüsü alamadım para kalmadı ya birşey olur mu
ben de kumaş bakıyorum . ancak dediğin fiyata kumaşı var .durun yatak odamın fonunu atıym size 110 tl diktirdim.
bi şeycik olmaz . beğenmeyen almasın küçük oğluna .ama ayrı ayrı pampa
biri beyaz asıl halısı birisi pudralı cicekliah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?