kaliteli uygun fon perde123 yazıyorya çıkmamış kardeşim mesaj attı.off nerden aldın kız
tmm canım tşk edrimkaliteli uygun fon perde123 yazıyor
birde @demirleke nin dediği sayfa var ikisinide alsın takibe
ben mutfak perdesi düşünüyorum zebramı alsam napsam.kaliteli uygun fon perde123 yazıyor
birde @demirleke nin dediği sayfa var ikisinide alsın takibe
Teşekkür ederim canım, hem kasıklarımda var hem de tırnağımda.geçmiş olsun . mantar zor . nerede çıktı.
ben sevmiyorum onları yıkaması bir dert takması bir dert ya.ben mutfak perdesi düşünüyorum zebramı alsam napsam.
Valla daha önce çok şey denedim geçmedi canım. Şimdi hap kullanıcam bakalım inşallah geçirir.geçmiş olsun iyi bende nolsun.iş güç ev cocuk bildiğin şeyler.eclipin tarifi vardı mantar için anlatsın sana
elma sirkesi sanırım eclibinValla daha önce çok şey denedim geçmedi canım. Şimdi hap kullanıcam bakalım inşallah geçirir.
Evet canım hamilelikte krem kullanamadığım için elma sirkesi denedim. Sadece o an için rahatlattı ama geçirmedi. Sanırım benimki çok ilerlemiş.elma sirkesi sanırım eclibin
çamaşırlarını ütülyormusunEvet canım hamilelikte krem kullanamadığım için elma sirkesi denedim. Sadece o an için rahatlattı ama geçirmedi. Sanırım benimki çok ilerlemiş.
doktora git istersen .Evet canım hamilelikte krem kullanamadığım için elma sirkesi denedim. Sadece o an için rahatlattı ama geçirmedi. Sanırım benimki çok ilerlemiş.
Yok canım düşük yaptım bir ay önce. Bugün gittim zaten hap ve krem kullanacağımdoktora git istersen .
hamilelikte kullanılacak şeylerden verir bence. hamile misin
Hayır canımçamaşırlarını ütülyormusun
ütülersen faydasını görürsünHayır canım
hayırlı cumalar hoşbuldum canım nasılsın
hayırlı cumalar hoşbuldum canım nasılsın
Geldim misk oglum çok hastaEclipsse kuzu kaç metre küp yakmıştınız bide metreküpü kaç paraydı çabukk gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?