vla kuzum 1 ay boyunca soruyorsan 251 metre küp yakmışız 345 tl geldiEclipsse kuzu kaç metre küp yakmıştınız bide metreküpü kaç paraydı çabukk gel
önce fitil ve krem kullandm doktor kontrolünde ben özele gittim ama çünkü çok sık tekrarlıyorduEclipsse mantar için napmıştın sen
oo ciddimisinGeldim misk oglum çok hasta
dün seside gitti misk sanki bogazı ilerledi bogaz ateş yapıyor gibi.. dün ateşi öyle iken eller iayakları buz gibi kendi yanıyor titriyorduoo ciddimisin
farklı doktora gitsinler antibiyotik başlansın bana kalırsa.gerekirse iğneyle daha çabuk. viral geçmesi lazımdı yani.bütün tektikleri yaptırılsın kan idrar vsiyi olmadı kızlar 5 gündür devam eden ateş var
ilaçlarla iyi etkisi gecince kötü. dün sesi tüm gitti. çok halsizdi
akşam kucağımda uyuya kaldı
gece saat 3 de ateşi 39.6 ya cıkmış bir anda titriyor sayıklıyordu
hemen fitil koydum ılık duş alrdm zor geldi kendine..
bn anlamıyorum gripbde bu ateş neyin nesi? 5 gündür geçmesi gerekmezmiydi
doktordan yine sıra aldı sabah eşim
şimdi gidecekler
havada çok kötü poyraz esiyor kar yağışlı iyice çöktüm cocuk öyle oldukca
biz 150 küsür yakmışız .270 küsür geldivla kuzum 1 ay boyunca soruyorsan 251 metre küp yakmışız 345 tl geldi
ama o zamana günde 11 metre attığı oluyordu
son 2 hafta kala 7 metre küpe düşmüştü köpükten sonra
şimdide 7 atıyor 45 derecede su an kombi içerisi 22
bende iyi .çocuklarla uğraşıyoruz.nasıl senin paşaiyiyim canım sağol sen nasılsın?
önce fitil ve krem kullandm doktor kontrolünde ben özele gittim ama çünkü çok sık tekrarlıyordu
sonra bana günlük pedi yasakladı
günde 3 klere iç çamasırımı değiştiriyorum
elma sirkesi ile taharet alıyorum günde 3 kere felan
banyoda da son durulama suyuna karbonat koyuyorum böylece tekrarlamıyor ama eğer su an kötüyse fitilsiz geçmez sonrası için önlem alması lazım bir daha olmaması için
farklı doktorda sıra yok muş dolmuş mecburen aynı doktora aldık ya of offarklı doktora gitsinler antibiyotik başlansın bana kalırsa.gerekirse iğneyle daha çabuk. viral geçmesi lazımdı yani.bütün tektikleri yaptırılsın kan idrar vs
6. hastalıkta döküntü olmuyormuyduacaba bogazımı ilerledi ki sesi gitti hiç cıkmıyor sesi.. idarında olabilir mi birşey bilmiyorum
ama çok halsiz burnu sürekli akıyor
6. hastalık mı geçiriyor bilemiyorum
özel hastaneye götüresm var bu gidişle iyi olmazsa
ah burda olsa ah bu sene yapılacakmış..
yalnışın var 150 küsüre o kadar gelmemesi lazımbiz 150 küsür yakmışız .270 küsür geldi
önce fitil ve krem kullandm doktor kontrolünde ben özele gittim ama çünkü çok sık tekrarlıyordu
sonra bana günlük pedi yasakladı
günde 3 klere iç çamasırımı değiştiriyorum
elma sirkesi ile taharet alıyorum günde 3 kere felan
banyoda da son durulama suyuna karbonat koyuyorum böylece tekrarlamıyor ama eğer su an kötüyse fitilsiz geçmez sonrası için önlem alması lazım bir daha olmaması için
metreküpü kaç parayalnışın var 150 küsüre o kadar gelmemesi lazım
günde 5 metre küp yapar.
günaydın . hayırlı cumalar .@demirleke etiketle demiştin bacı
kızmızı benekli döküntü olur .6. hastalıkta döküntü olmuyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?