iyi tamam be neyse neyy sevmedim ben bu hesap kitap işlerini şimdiyok o öyle değil be yalnış anlıyorsun sen pöfftam 9 atmamış işte her gün
yer igeldi 3 de attıgı oldu evde yoktk mesela kasımın ilk haftası daha az atıyordu
ben senin yerine yaparım birde sana laf anlatamam şimdiiyi tamam be neyse neyy sevmedim ben bu hesap kitap işlerini şimdi
dün 45 de çorapsızdım üstümde bişeyde yoktu evde 21 diben mesela şimdi kombiyi 50 dereceye alsam ev 23 olur ama gerek yok fatura 400 tl cıkar kesin
22 yetiyor bize üzerime hırka bile almıyorum normalde çok üşürüm
ayaklarımda patik var sadece
oglumdada panduf ince bir yelek
cogu zaman yeleksiz kopturduğu için terliyor
teyzemin evi 19 20 derece ama buz gibiydi ya.
ee sizde petek saysısı fazla koridor oturduğun oda vsben senin yerine yaparım birde sana laf anlatamam şimdisizin eviniz bizden daha iyi bizden daha az gelmiş daha ne olsun şükret haline
ben 21 de üşüyorum biraz ellerim felan 22 yetiyor bana 23 de iyi ama gerek yokdün 45 de çorapsızdım üstümde bişeyde yoktu evde 21 di
5 petek yanıyor bizim işte 4 dü aslnda ama oturma odası han gib olunca 5 petek oldu her petek günlük 1 metre küp fazla yakmak demek aylık 30 metre küp fazla yakmış oluyoruzee sizde petek saysısı fazla koridor oturduğun oda vs
mutfak 22 di gece .terliyorlar çocuklar 23 te.sonra hasta oluyorlarben 21 de üşüyorum biraz ellerim felan 22 yetiyor bana 23 de iyi ama gerek yok
sende 22 sabitle istersen 23 e cıkınca düşür
bende iyi .çocuklarla uğraşıyoruz.nasıl senin paşa
evet bende terliyorum gece çok fazla gece yatak odası bizim 21.. oglumun odaası en sıcak odamutfak 22 di gece .terliyorlar çocuklar 23 te.sonra hasta oluyorlar
biz atladamadık daha şimdi gitmişler yine hastaneye 5. gün oldu gripde 5 gün ateş hiç normal gelmiyor bana 3 günden fazla ateş varsa enfeksiyon oluyordu demihastaydı atlattık çok şükür.
ne oldu kız. naptı yine.ya ben kv yi napayım
biz atladamadık daha şimdi gitmişler yine hastaneye 5. gün oldu gripde 5 gün ateş hiç normal gelmiyor bana 3 günden fazla ateş varsa enfeksiyon oluyordu demi
ama temiz cıkıyor tahliller of
tahliller ifelan da temizdi bogaz kültürüde negatif cıktı neden atamadı bilmiyorum ateş maffediyor bizi ateş geçmiyoryaa canım çok geçmiş olsun
bakalım ne diyecek doktor bize de haber ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?