2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

şimdi susun soruyorum
manyagım ben ruh hastasıyım şimdiden bunları düşünyorum kafamda leyn
benim eltm ve görümcemler istanbuldalar
eltim calıştığı için görümcem cocuguna bakıyordu şimdi 2. cocugu oldu işten cıktı görümcem bakmaz çünkü
yazları buraya gelir 3 ay cocukları ile.. bana bir sıkıntısı yok iyide oluyor hatta kafa dengi biri çünkü.. geziyoruz eğleniyoruz dozunda eskileri gömdük maziye
benm eltimdeç ok tehlikeli bir insandır cok kıskancdır fesattır hep beni dışta bırakmaya calışır.. iki kardeşin arasını açtı cocuklara kadar yansıttı
eşim ile kaynım hala soguktur birbirlerine .. çok şey yaptı
ben gelin gelmeden eşimin aileisnede çok çektirmiş görümceme vs.. düğünü bile kavgali olmuş.. kavga cıkmış.. neyse şimdi melek rolünde
ama ben oluyum eşim olsun onun gerçek yüzünü biliyoruz
şimdi işten cıktı ya oda gelir 3 ay buraya kv den cıkmaz bana inat o gelince yine benim sinirlerimi bozacak vs..
bende o varken gitmeyim diyorum kaynanaya .. uzak duruyum. .ama o zamanda ona fırsat veririm demi pööf. ruh hastasıyım ben

oha laynn şimdiden bunu derdinemi düştün

evet uzak dur . gitme. kıskançlık yapar . bırak uzak olsun .

en iyisi.

bunu cogu kişi bilmez ama yiyen bir daha vazgeçemez.. o yüzden davetliyiz ve oglum iyi olsun da gitsek diyorum ya..

siz mevzuyu bilmiyorsunuz ya ondan size bir ara uzun uzun anlatıyım şimdi gidiyorum ben oglumun yanına

heye kız böyle bir ruh hastalıgı olabilir mi
ben de kafamda düşünür bi yol çizer . sonra kafamı rahatlatırdım . bi daha düşünmezdim .
ben de mi ruh hastasıyım kız .

kafamdakini çözümlemeszem olmaz .

ben de kafamda düşünür bi yol çizer . sonra kafamı rahatlatırdım . bi daha düşünmezdim .
ben de mi ruh hastasıyım kız .

kafamdakini çözümlemeszem olmaz .
bende şimdiden plan yapmalıyım aseinin gibiyim
eğer çözmez isem tilki gibi dolaşıp durur başa sararım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…