ahha ciddimilanetkaynana diye bir kk nicki vardı ne gülmüştüm ha
ay ben hiç yemedim . kız canım çekti heee. netten araşıtrayım nasıl bi şeeyy.sen biliyon mu onu ... evet bayılırım ya..
sana birşey soracagm misk vaktim yeterse
bende yemedim galiba bakayım tarifeay ben hiç yemedim . kız canım çekti heee. netten araşıtrayım nasıl bi şeeyy.
ay ben hiç yemedim . kız canım çekti heee. netten araşıtrayım nasıl bi şeeyy.
şimdi susun soruyorum
manyagım ben ruh hastasıyım şimdiden bunları düşünyorum kafamda leyn
benim eltm ve görümcemler istanbuldalar
eltim calıştığı için görümcem cocuguna bakıyordu şimdi 2. cocugu oldu işten cıktı görümcem bakmaz çünkü
yazları buraya gelir 3 ay cocukları ile.. bana bir sıkıntısı yok iyide oluyor hatta kafa dengi biri çünkü.. geziyoruz eğleniyoruz dozunda eskileri gömdük maziye
benm eltimdeç ok tehlikeli bir insandır cok kıskancdır fesattır hep beni dışta bırakmaya calışır.. iki kardeşin arasını açtı cocuklara kadar yansıttı
eşim ile kaynım hala soguktur birbirlerine .. çok şey yaptı
ben gelin gelmeden eşimin aileisnede çok çektirmiş görümceme vs.. düğünü bile kavgali olmuş.. kavga cıkmış.. neyse şimdi melek rolünde
ama ben oluyum eşim olsun onun gerçek yüzünü biliyoruz
şimdi işten cıktı ya oda gelir 3 ay buraya kv den cıkmaz bana inat o gelince yine benim sinirlerimi bozacak vs..
bende o varken gitmeyim diyorum kaynanaya .. uzak duruyum. .ama o zamanda ona fırsat veririm demi pööf. ruh hastasıyım ben
evet uzak dur . gitme. kıskançlık yapar . bırak uzak olsun .şimdi susun soruyorum
manyagım ben ruh hastasıyım şimdiden bunları düşünyorum kafamda leyn
benim eltm ve görümcemler istanbuldalar
eltim calıştığı için görümcem cocuguna bakıyordu şimdi 2. cocugu oldu işten cıktı görümcem bakmaz çünkü
yazları buraya gelir 3 ay cocukları ile.. bana bir sıkıntısı yok iyide oluyor hatta kafa dengi biri çünkü.. geziyoruz eğleniyoruz dozunda eskileri gömdük maziye
benm eltimdeç ok tehlikeli bir insandır cok kıskancdır fesattır hep beni dışta bırakmaya calışır.. iki kardeşin arasını açtı cocuklara kadar yansıttı
eşim ile kaynım hala soguktur birbirlerine .. çok şey yaptı
ben gelin gelmeden eşimin aileisnede çok çektirmiş görümceme vs.. düğünü bile kavgali olmuş.. kavga cıkmış.. neyse şimdi melek rolünde
ama ben oluyum eşim olsun onun gerçek yüzünü biliyoruz
şimdi işten cıktı ya oda gelir 3 ay buraya kv den cıkmaz bana inat o gelince yine benim sinirlerimi bozacak vs..
bende o varken gitmeyim diyorum kaynanaya .. uzak duruyum. .ama o zamanda ona fırsat veririm demi pööf. ruh hastasıyım ben
heye kız böyle bir ruh hastalıgı olabilir mi
oha laynn şimdiden bunu derdinemi düştün
ahara.müthiş birşey konyaya yolunu düşerse yaparım ben size..
ben gitmedikce onun ekmeğine yağ sürüyorum ben oldukca kendimi gösterdikçe ise kuduruyorevet uzak dur . gitme. kıskançlık yapar . bırak uzak olsun .
en iyisi.
ben de kafamda düşünür bi yol çizer . sonra kafamı rahatlatırdım . bi daha düşünmezdim .heye kız böyle bir ruh hastalıgı olabilir mi
bende şimdiden plan yapmalıyım aseinin gibiyimben de kafamda düşünür bi yol çizer . sonra kafamı rahatlatırdım . bi daha düşünmezdim .
ben de mi ruh hastasıyım kız .
kafamdakini çözümlemeszem olmaz .
offfffffffffffffffmüthiş birşey konyaya yolunu düşerse yaparım ben size..
oglum iyi olur inşallah bu cagıran kişiler ile ailcek görüşüyoruz kadın bir arap aşı yapar varya hele corbasını.. kalkasın gelmez sofradan birde bunu zehir gibi acı içeceksinofffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?