tabi ki kafa dengi olunca . arkadaş gibi olursun ki.üf bend cok sıkılıyorum bu durumdan ama napym hergü görüşmekten yine iyidir demi kızlar ya
kendimi böyle teselli ediyorum
birde hiç kafa sarmıyor insanın
yazın mesela görümcem geliyor 2 cocugu var onla daha çok görüşüyoruz çünkü kafan sarıyor cocukları oynuyor oglumla iyi oluyor çok kafa dengi .
yani gripde normal mi bu ateş ? benim bildiğim 3 gün sonra geçmiyor ise enfeksiyon vardır deniliyor tecrübeli olmaynca tıkandık kaldık ya. hiç böyle sürmezdi ateşianladım canım .
bizim 7 gün süren bi ateş olayımız olmuştu . bundan 6 yıl önce.
sonra ikinci çocuğa geçti.
7 gün uykusuz kaldık . tam iyi oldu derken ikinci çocuğum 8-9 aylıktı. ona bulaştı ve onda da aynı şekilde 7 gün sürdü
14 gün uykusuz geçirmiştim .
ilk çocuğu götürmüştük doktora kan tahlili yapılmıştı. temiz çıkmıştı.
başka bi şey yapılmamıştı.
sen istemeyebilirsin eşine bu konuda yüklenme seni zorlamadığı süreceaynen öyle yapıyorum ilerisini düşünüyorum benim oglum torunum gelmese haftalarca çok üzlürüm mesela özlerim.
hiç üzülmem gibi geliyor . iyi olsun . arasın . iyiyim anne desin . yeter vallahi.aynen öyle yapıyorum ilerisini düşünüyorum benim oglum torunum gelmese haftalarca çok üzlürüm mesela özlerim.
oda bensiz gitmiyor mesela gitmez.sen istemeyebilirsin eşine bu konuda yüklenme seni zorlamadığı sürece
ben üzülürüm özlerim ya ..hiç üzülmem gibi geliyor . iyi olsun . arasın . iyiyim anne desin . yeter vallahi.
kendime başka uğraşlar bulurum bence.
iyi olsunlar . görmesem de olur kafasındayım şimdilik .
işte gripte ateş olayı ço olmaz .halsizlik olur baş ağrısı salya sümük bilirsin.oyuzden ateş varsa bence antibiyotik.nekadar karşı olsamdayani gripde normal mi bu ateş ? benim bildiğim 3 gün sonra geçmiyor ise enfeksiyon vardır deniliyor tecrübeli olmaynca tıkandık kaldık ya. hiç böyle sürmezdi ateşi
hayır bazı hastalıklar var ki ateş ile seyrediyor .yani gripde normal mi bu ateş ? benim bildiğim 3 gün sonra geçmiyor ise enfeksiyon vardır deniliyor tecrübeli olmaynca tıkandık kaldık ya. hiç böyle sürmezdi ateşi
şimdilik.hiç üzülmem gibi geliyor . iyi olsun . arasın . iyiyim anne desin . yeter vallahi.
kendime başka uğraşlar bulurum bence.
iyi olsunlar . görmesem de olur kafasındayım şimdilik .
39 olmuş.hayır bazı hastalıklar var ki ateş ile seyrediyor .
düşmeyen ateş . ateş düşürücü ile bile düşmez .
enfeksiyon için antibiyotik vermiyorlar .
ateş düşürücü ile bile ateş hala 38 in üzerinde ise o zaman antibiyotik verirler .
gelinin beni görmek istemesi için beni sevmesi lazım . kendini sevdirmesi lazım kv lerin .şimdilik.şahsen ben gelin görmek istemezse oğlumla arada evi de dışarda bi kahve içemek isterim.okadar da olsun
ateş düşürücü verdikten yarım saat sonra bile hala 39 ise . ılık düş ve çıplak bırakmayı önerdi bize doktor . eğer öyle de geçmiyor ise doktora getir . bi daha vara yoğa getirme demişti vallahi bu yaz . kız kusma ishal ve ateş ile götürdüm . geri yolladı . metpamiid verdi yolladı. ateş düşürücü bi de.39 olmuş.
bende merakla bekliyorm idrarnı yapmamış babası eve getirecek geri yapınca götürürm benbir şekilde orda beklemesin birde kuzum ya.. ateş düşürücü ile düşüyor ateşiateş düşürücü verdikten yarım saat sonra bile hala 39 ise . ılık düş ve çıplak bırakmayı önerdi bize doktor . eğer öyle de geçmiyor ise doktora getir . bi daha vara yoğa getirme demişti vallahi bu yaz . kız kusma ishal ve ateş ile götürdüm . geri yolladı . metpamiid verdi yolladı. ateş düşürücü bi de.
bağışıklık kazanması için öyle dedi. yoksa bağışıklığı güçlenmezmiş .
şükür ki düzeldi. 39 lara çıkmadı ateşi ama . ateş düşürüçü sonrası yani.
o zaman tehlikeli . doktor bakalım verecek mi antibiyotik .
o zaman yazmaz çoğu doktor .bende merakla bekliyorm idrarnı yapmamış babası eve getirecek geri yapınca götürürm benbir şekilde orda beklemesin birde kuzum ya.. ateş düşürücü ile düşüyor ateşi
şu da başımıza geldi.bende merakla bekliyorm idrarnı yapmamış babası eve getirecek geri yapınca götürürm benbir şekilde orda beklemesin birde kuzum ya.. ateş düşürücü ile düşüyor ateşi
evet bzide öyle yapuoruz.ateş düşürücü ılık duş.hatta ıslarıp pamuk koyma belli bölgelere 39 lara çıkıp tekrar yükselince mecburen antibiyotik yada nadirde olsa iğne olayına giriyoruz bizateş düşürücü verdikten yarım saat sonra bile hala 39 ise . ılık düş ve çıplak bırakmayı önerdi bize doktor . eğer öyle de geçmiyor ise doktora getir . bi daha vara yoğa getirme demişti vallahi bu yaz . kız kusma ishal ve ateş ile götürdüm . geri yolladı . metpamiid verdi yolladı. ateş düşürücü bi de.
bağışıklık kazanması için öyle dedi. yoksa bağışıklığı güçlenmezmiş .
şükür ki düzeldi. 39 lara çıkmadı ateşi ama . ateş düşürüçü sonrası yani.
o zaman tehlikeli . doktor bakalım verecek mi antibiyotik .
bende onu bir kere yaşamıştımşu da başımıza geldi.
doktora gidiyorsun 3-4 gün ateş var diye.
tahliller yapılıyor . sonuçları beklerken bile çocuk düzeliyor . ateş vs kalmıyor . verdiğin kan ile falan kalıyorsun . onu da yaşadık . özellikle ilk çocukta.
ikincide doktora gitmedik öyle.
hala daha çocukları doktora götürmem .
kendim artık doktor olmuşum bee.
kendim için gidiyorum daha çok . rapor yazsın diye.
seside cok kötü gitti tüm kısıldı cıkmıyor bogazım agrıyor anne diyoro zaman yazmaz çoğu doktor .
genç doktorlar yazabiliyor . ama tecrubeli doktorlar yazmıyor .
onu farkettim .
3 gün çok değil .
giydirmeyin . atlet ile dolaşsın evde.
ve ılık duş . başını ıslatmaman gerek . boyundan altına ılık duş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?