benim oglumda aynen anllattıgın gibi senin büyük oglan gibi..bide her çocuğun bağışıklığı farklı oluyor.küçüğe maşallah diyeyim.geçen bi hafta salya sümükle bitkisel çaylarla geçirdik.ama büyük öyle değil.ateş yükselsin baygın olur kafasını kaldıramaz.sayıklar misal
senin kv benim anneme benziyor biraz.o konuda bizim gelin dertligelinin beni görmek istemesi için beni sevmesi lazım . kendini sevdirmesi lazım kv lerin .
ben iyi olursam . kafa kadın olursam bence gelin de gelmek ister .
kv ler gerçekten gelin ile arkadaş gibi olursa ggelinler neden kv istemesin . demi ama.
ama kv ler . arkadaş gibi değil de bi öğretmen gibi .sürekli doğruları onlar bilir . seni kollar . gözler üzerinde olunca ne kadar gitmek istersin .
benim kv öyle .
öyle olmasa ben de hep gitmek isterdim .
iyidir ,yedirir içirir . ama sen tetikte olcan . cayları takip etcen . fişek gibi kalkcan . bulaşık makinasına onun istediği gibi dizcen . mutfağı onun istediği gibi yapcan . koltuktan kalkınca arkandaki örtüyü düzeltip yastığı kabartıp bırakcaksın .
yoksa sen kalkar kalkmaz , senin de göreceğin şekilde düzeltip yastığı kabartıyor .
bunca yıl iyi sabrettim bence.
gerekli görülmüştür de ondan yapılmıştır iğne . Allah korusun . iyi olsunlar da . daha ne isteriz . büyük oğlanda bize de yapılmıştı iğne . sanıyorum 2 kez .evet bzide öyle yapuoruz.ateş düşürücü ılık duş.hatta ıslarıp pamuk koyma belli bölgelere 39 lara çıkıp tekrar yükselince mecburen antibiyotik yada nadirde olsa iğne olayına giriyoruz biz
öksürüğünü falan pekmez zeytin yağı vs geirebiliyorum ama ateşi çıktımı çok zorlanıyorumbenim oglumda aynen anllattıgın gibi senin büyük oglan gibi..
senin kv benim anneme benziyor biraz.o konuda bizim gelin dertli
benim büyük de öyleydi. iştahsız olduğundan yemez bi şey . en ufak bi şeyde hemen hasta olurdu. baygın gezerdi sizinkiler gibi. onu zor büyüttüm . hala istahsız ve zayıföksürüğünü falan pekmez zeytin yağı vs geirebiliyorum ama ateşi çıktımı çok zorlanıyorum
kuzum benim ya gözlerim doldugerekli görülmüştür de ondan yapılmıştır iğne . Allah korusun . iyi olsunlar da . daha ne isteriz . büyük oğlanda bize de yapılmıştı iğne . sanıyorum 2 kez .
ateş düşmüyordu. gece acile götürmüştük .
ortancaya da gece acilde 2 kez kortizon yapılmıştı. penisilin alerjisinden dolayı ürtiker olmuştu. geniz eti vardı. kulakları ağır işitmeye başlamıştı.
doktor antibiyotikle düzelir diye düşündü. önce bi tedavi edelim demişti.
ama işe yaramadı. kulakları ağır işitti . hiç duymuyordu neredeyse. hem de 15 gün içinde gelişti olay . öncesinde kulak ağrısı olmuştu bi kaç kez .
doktor acil ameliyat etti sonra. kulaklarına tüp takıldı. ve ameliyattan çıktığı gibi kısık sesle , ediiiz , dedim . duydu beni. ne mutlu olmuştum .a ğlamıştım vallahi.
bağırsan da duymuyordu çünkü.
sağlık bambaşka . şükür . çok şükür .
ilk çocuğum da geniz eti ameliyatı oldu.
şimdi kızda da var . genetik bizim çocuklardaki.
onun da alıncak büyük ihtimalle.
iştahı çok iyi çok nadir yemek secer.küçüğe yediremem yemek seçer aç gezer.ama onu bağışıklığı daha iyibenim büyük de öyleydi. iştahsız olduğundan yemez bi şey . en ufak bi şeyde hemen hasta olurdu. baygın gezerdi sizinkiler gibi. onu zor büyüttüm . hala istahsız ve zayıf
aynen bende ateş beni çok korkutuyor idrarı vermişler eve geçiyorlarmış şimdiöksürüğünü falan pekmez zeytin yağı vs geirebiliyorum ama ateşi çıktımı çok zorlanıyorum
pamuk ıslat koy alnına falan tabi koydurursaaynen bende ateş beni çok korkutuyor idrarı vermişler eve geçiyorlarmış şimdi
3 gibi cıkacakms babası gitsin göstersin bakalım ne diyecekler
öglende aferin içirip yatrıym
şimdi yokmuş ateşi ilac içirmiştim sabah şimdi vercm yine bide gece yatarken veririm bugünüde atlatırız herhaldepamuk ıslat koy alnına falan tabi koydurursa
aa lütfen öneride bulunuyoruz ciddi ciddişimdi mune gelip banlıcak ya sus
aklın arapaşında dımıya of çok iş var akşama ya.. lanet gitsi n cuma cumartesi hiç sevmiyorum
pazar günü oglan biraz iyi olurda bari akşam arapaşı içmeye gideriz inşallah
sen biliyon mu onu ... evet bayılırım ya..aklın arapaşında dımı
hahhahaha.lanetkaynana diye bir kk nicki vardı ne gülmüştüm ha
sor babysisen biliyon mu onu ... evet bayılırım ya..
sana birşey soracagm misk vaktim yeterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?