ya bence eski topiklere pek kimse gelmiyor demirbaşlar olduğu için hazar.ya millet geyik işine girmiyor niyeyse toplsak çok kişi var da @minik meleklerim topiği birleştirme fikrinide kabul etmedi
salla gitsin ya bide engellemiş koca adamay aman boşver ya ellerim yorulmasın onlar için
benimde alışveriş yapasım var ama diyetten dolayı beden sıkıntısı yaşıyorum 42ye düştüm daha düşermiyimki.beklesemmi.bide philips lumea alacağım 15 inden sonra eşim aklımı çelmezseahşap çiçeklik söylemiştim birde o gelecek bugün..
11 inde kart dönüyor harcamalara başlayabilrim
kendime bir pantolon alacağım. bir iki kazak
oglana bir iki alt üst alrım
fon perde taksiti var ona gider..
bb krem + allık + parfüm alacağım birde.
yok be ondan değil bacım inan ki misk sende anlamıyorsunsalla gitsin ya bide engellemiş koca adam
kilon mu 42benimde alışveriş yapasım var ama diyetten dolayı beden sıkıntısı yaşıyorum 42ye düştüm daha düşermiyimki.beklesemmi.bide philips lumea alacağım 15 inden sonra eşim aklımı çelmezse
muhtemelen onlarda size çok yaklaşmaz.ama belki bi hayırlı olsun denebilirdi kaynınayok be ondan değil bacım inan ki misk sende anlamıyorsun
inan umrumda değil
eşime neen açtım bu konuyu yazın benim tepemi şey etmesin diye
a cidden mi misk ? sende mi eşim gibi düşünüyorsun ?muhtemelen onlarda size çok yaklaşmaz.ama belki bi hayırlı olsun denebilirdi kaynına
ya hani bebek olayı güzel bişey ya dünyaya ya yeni bi canlı gelmiş.muhtelmelen eltin ortalığı gümletiyorda kaynına ağız ucuyla denebilirdi sanki.bi de sen hediye bile düşünüyordun yazı geldiklerinde alsam mı diyea cidden mi misk ? sende mi eşim gibi düşünüyorsun ?
üf.. sende yayok len bedenim
bb işini naptın farmasi almıyormusunüf.. sende ya
benim kışın pek kendime birşey alasım gelmiyor
hem pahalı hemde mont altından kimsenin gördüğü yok
ama senin gibi olsam yada mesela iş arkadaşlarım olsa alrdm illa ki
mesela ben doğum yapsam eltim beni değil de eşimi arasa istemezdim neden beni aramıyor derdim.. bunu düşünerekten şey etmedimya hani bebek olayı güzel bişey ya dünyaya ya yeni bi canlı gelmiş.muhtelmelen eltin ortalığı gümletiyorda kaynına ağız ucuyla denebilirdi sanki.bi de sen hediye bile düşünüyordun yazı geldiklerinde alsam mı diye
ne begendin 400 tl lik çüşo değil şimdi sitenin birinde beğendiğim şeyleri attım sepete 400 etmişnoluyor leyn
bb işini naptın farmasi almıyormusun
mesela ben doğum yapsam eltim beni değil de eşimi arasa istemezdim neden beni aramıyor derdim.. bunu düşünerekten şey etmedim
kaynımı aramamamın sebebi
bu sene yaz değilde geçen sene yaz biz oraya gitmiştk kv.. onlarda ordaydı o zamanlar ( mevzular baya karısık )
bize selam vermediler hoşgeldiniz demediler.. içeriden cıkmadılar olaya herkes şahit kv kp görümcem felan
neyse biz balkonda oturuyoruz
ben tabi süslendim püslendim sıngır mıngır o varken gitmiyordum ilk defa gittim beni beklemiyordu mort oldu
bunlar içeriden cıkmadı
oglum kaşla göz arası içeriye girdi
amcasının yanına gitti amca diye .. ve düştü yanına
amcası tabi ki eltimin korkusundan ne cocugumu kaldırdı ne yiğenini sevdi nede eşime selam verebildi
sonra kalktık düğüne gititk bunlar içieriden cıktı eltim direk saçlarını sallayarak arabaya bindi..
düğün salonuna geldik bunlar kavga etmiş olacak ki kaynım girmedi salona
ben herkesle sohbet muhabbet.. grümcemle şakalaşmalar eşimle kalktm dans ettim oyun oynadım bu bozuldu iyice kalktı defoldu gitti beni düşürüdğü konuma kendi düştü
sonra kv bunlara iyi bir saydırdı.. siz ne biçim insanlarsınz diye
baktı olmuyor böyle herkes ne pok olduğunu anladı
rol değiştirdi bu sene selam vermeler cocugumla oynamalar
amcasının cici amca felan olmasıbu yüzden aramadım..
kapadım ya la siteyi. sepeti itinayla boşaltımne begendin 400 tl lik çüş
cildin yağlıysa olabilir ondan dedim.başta çok sinmedi ama cildim alıştı şimdi.alttan nemlendirci yada güneş kremi geçiyorum.tamamlıyor birbirinikestim kutusunu biraz daha var yok ya kendi kremimi alacağım
çok derin misk çok cocuguma o yaptığı harket gözümün önünden gitmiyorkonular derinmiş.boşver ozamam eşinlede hiç kötü olma .konuyu bile açma.keyfiniz kaçmasın.herkes herkesi biliyor emin ol.yuh çocuk bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?