2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benimde alışveriş yapasım var ama diyetten dolayı beden sıkıntısı yaşıyorum 42ye düştüm daha düşermiyimki.beklesemmi.bide philips lumea alacağım 15 inden sonra eşim aklımı çelmezse

yok be ondan değil bacım inan ki misk sende anlamıyorsun
inan umrumda değil
eşime neen açtım bu konuyu yazın benim tepemi şey etmesin diye
muhtemelen onlarda size çok yaklaşmaz.ama belki bi hayırlı olsun denebilirdi kaynına

a cidden mi misk ? sende mi eşim gibi düşünüyorsun ?
ya hani bebek olayı güzel bişey ya dünyaya ya yeni bi canlı gelmiş.muhtelmelen eltin ortalığı gümletiyorda kaynına ağız ucuyla denebilirdi sanki.bi de sen hediye bile düşünüyordun yazı geldiklerinde alsam mı diye

üf.. sende ya
benim kışın pek kendime birşey alasım gelmiyor
hem pahalı hemde mont altından kimsenin gördüğü yok
ama senin gibi olsam yada mesela iş arkadaşlarım olsa alrdm illa ki
bb işini naptın farmasi almıyormusun

o değil şimdi sitenin birinde beğendiğim şeyleri attım sepete 400 etmiş noluyor leyn

mesela ben doğum yapsam eltim beni değil de eşimi arasa istemezdim neden beni aramıyor derdim.. bunu düşünerekten şey etmedim
kaynımı aramamamın sebebi
bu sene yaz değilde geçen sene yaz biz oraya gitmiştk kv.. onlarda ordaydı o zamanlar ( mevzular baya karısık )
bize selam vermediler hoşgeldiniz demediler.. içeriden cıkmadılar olaya herkes şahit kv kp görümcem felan
neyse biz balkonda oturuyoruz
ben tabi süslendim püslendim sıngır mıngır o varken gitmiyordum ilk defa gittim beni beklemiyordu mort oldu
bunlar içeriden cıkmadı
oglum kaşla göz arası içeriye girdi
amcasının yanına gitti amca diye .. ve düştü yanına
amcası tabi ki eltimin korkusundan ne cocugumu kaldırdı ne yiğenini sevdi nede eşime selam verebildi
sonra kalktık düğüne gititk bunlar içieriden cıktı eltim direk saçlarını sallayarak arabaya bindi..
düğün salonuna geldik bunlar kavga etmiş olacak ki kaynım girmedi salona
ben herkesle sohbet muhabbet.. grümcemle şakalaşmalar eşimle kalktm dans ettim oyun oynadım bu bozuldu iyice kalktı defoldu gitti beni düşürüdğü konuma kendi düştü
sonra kv bunlara iyi bir saydırdı.. siz ne biçim insanlarsınz diye
baktı olmuyor böyle herkes ne pok olduğunu anladı
rol değiştirdi bu sene selam vermeler cocugumla oynamalar
amcasının cici amca felan olması bu yüzden aramadım..

konular derinmiş.boşver ozamam eşinlede hiç kötü olma .konuyu bile açma.keyfiniz kaçmasın.herkes herkesi biliyor emin ol.yuh çocuk bu çocuk

kestim kutusunu biraz daha var yok ya kendi kremimi alacağım
cildin yağlıysa olabilir ondan dedim.başta çok sinmedi ama cildim alıştı şimdi.alttan nemlendirci yada güneş kremi geçiyorum.tamamlıyor birbirini

konular derinmiş.boşver ozamam eşinlede hiç kötü olma .konuyu bile açma.keyfiniz kaçmasın.herkes herkesi biliyor emin ol.yuh çocuk bu çocuk
çok derin misk çok cocuguma o yaptığı harket gözümün önünden gitmiyor
eşim diyor ki o kadın yaptırdı
tamam o kadın yaptırdı da yahu cocuk bu cocuk ? cocuk senin yanına amca diye gelmş artı düşmüş dizinin dibine insan bir kaldırmaz mi ? vicdansız cani ? yiğenin o senin o cocuk naptı sana
zaten bu olaydan sonra kv ağzına s... eltimin felan bu sene işte öyle olunca süt dökmüş kediye döndüler
bayramda gittik ya. kv 'Ye onlarda orda tabi..
cocugumu sevmeler. süt vermeler amcası araba felan veriyor ulan versen ne
sen benim cocuguma onu yaşattıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…