hoşeldin canım.bdv de sanalda doğrucu olan ama gerçek hayatta seslerini çıkaramayan pısırıklarla dolu.geç orayı.anlatıkça anlamazlar.bi tek onlar doğru dört dörtlük baksan hayatlarına eminim leş
3 tane havlu aldım . 12 tl ye
7 tl kalemkutu
4 tl makas
bant 4 tl .
4 tl sulubaya
6 tl kalem seti
keçeli kalem seti 7 tl
3 tl . bu aletin tam olarak ne işlevi var bilmiyorum . bilen var mı???
resim defteri 2 adet . ikisi 8 tl
bez çanta 2.40 tl
okul çantası 7 tl
kuruboya 4 tl
bunları aldım kızlar . nasıllar .
oy noluyor . kaçırdım .Bir daha tövbe konu açmam linç edilmekten yoruldum çünkü gelirim yani bana bir adım atana koşarak giderim
trenddyol. büyük indirim vardı. vallahi bazı şeyleri alırken sepette olduğu halde tükendi. millet kapışana gitti. almak istediğim sepetimdeki şeylerin bazılarını alamadım yani.Bunları nereden aldınız oğlum için almam gerekiyor da
Bataklık gibi çektikçe çekiyor içineben sabah konunu okudum yorumlara baktım dilim yandığından bdvde yorum yapmama kararı aldım
hay eline sağlık.. aynen öyle.. burda ahkam kesiliyorlarhoşeldin canım.bdv de sanalda doğrucu olan ama gerçek hayatta seslerini çıkaramayan pısırıklarla dolu.geç orayı.anlatıkça anlamazlar.bi tek onlar doğru dört dörtlük baksan hayatlarına eminim leş
nettenmi aldın indirimmi var english homede
7 tl kalemkutu
4 tl makas
bant 4 tl .
4 tl sulubaya
6 tl kalem seti
keçeli kalem seti 7 tl
bez çanta 2.40 tl
okul çantası 7 tl
kuruboya 4 tl
hayır kolaymı sanıyorlar anlamıyorum bazı şeyleri.üst perdeden yorumlar ve psikolog edasında çoğuHosbuldum o zaman ne diye var bdv madem linç edilecegiz tamam takıntı yapmış olabilirim psikolojim de bozulmuş olabilir ama anlatıyorum milyon kere yazıyorum derdimi
cok güzeller ya fiyatlarıda çok uygun nasıl denk getirdin böyle
7 tl kalemkutu
4 tl makas
bant 4 tl .
4 tl sulubaya
6 tl kalem seti
keçeli kalem seti 7 tl
bez çanta 2.40 tl
okul çantası 7 tl
kuruboya 4 tl
evet netten . yukarıda yazdım . bi bakın siz de . kalanlara.nettenmi aldın indirimmi var english homede
yeminle hiç denk getiremem saçımı başımı yolarım hatta. millet ne şanslı diye .cok güzeller ya fiyatlarıda çok uygun nasıl denk getirdin böyle
du bakayım hemen trendyolmuevet netten . yukarıda yazdım . bi bakın siz de . kalanlara.
bende bakym hemendu bakayım hemen trendyolmu
Kaçırdık mi acaba ?trenddyol. büyük indirim vardı. vallahi bazı şeyleri alırken sepette olduğu halde tükendi. millet kapışana gitti. almak istediğim sepetimdeki şeylerin bazılarını alamadım yani.
Geçmiş olsun kuzum kaza yapınca sadaka ver yada cocuk sevindir derler bizim buralardaselam kızlar ben geldim
dün arabayla kediye çarptım çok mutsuzum
bişey olmadı ama korkusu yetti bana sabaha kadar uyuyamadım..
evet bişeyler alıp dağıtayım dedim bendeGeçmiş olsun kuzum kaza yapınca sadaka ver yada cocuk sevindir derler bizim buralarda
Eşim daha kutlamadı kesin unuttu
ay bilirim o korkuyu köpeğe çarpmışlığım var son anda girmişti yola maalesef arka ayakları denk geldi.neyseki bişey olmadı ama etkisibikaç gün sürmüştüselam kızlar ben geldim
dün arabayla kediye çarptım çok mutsuzum
bişey olmadı ama korkusu yetti bana sabaha kadar uyuyamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?