çavuk çorbası ne be
ne gibiben şu an derin mevzular araştırıyorum rahatsız etmeyin
minik kelebekten haber bekliyoruz.etiketleme başlıyoruz bence bide link bırakalım yopiklere rast gelesanane
şimdi topikler birleşiyor mu
evet isim olarak hatırlıyorum sankiEclipsse eskiden lilyana vardı hatırlıyormusun
iyi bakalım.yavaş yavaş düzelir.çok yıprandı ya kuzumevet isim olarak hatırlıyorum sanki
litte ile konuştm bende hastaneye kontrole gtmiş dha iyiymiş bugün
Efendim kuzum
hemende geldi =) hep bdv de takılma gel birz sohbt muhabbet olsun kafan dağılır =)Efendim kuzum
hemende geldi =) hep bdv de takılma gel birz sohbt muhabbet olsun kafan dağılır =)
açma zaten emin ol ordaki cogu kişi seni bilmiyor hayatını bilmiyorlarBir daha tövbe konu açmam linç edilmekten yoruldum çünkü gelirim yani bana bir adım atana koşarak giderim
hoşeldin canım.bdv de sanalda doğrucu olan ama gerçek hayatta seslerini çıkaramayan pısırıklarla dolu.geç orayı.anlatıkça anlamazlar.bi tek onlar doğru dört dörtlük baksan hayatlarına eminim leşEfendim kuzum
Aynı şeyi milyon defa yaziyorum ama nafile anlamiyorlar hepimiz kadinız 1.5 ay önce bosandiginiz eşiniz in 3 hafta içinde çocuğu olduğu ilişkileri mi ve ogrenseniz üstelik çocukla tehdit edilseniz ne yapardınız cook da fifi mi derdiniz hele çocuğunuz u aglatmislarsaaçma zaten emin ol ordaki cogu kişi seni bilmiyor hayatını bilmiyorlar
anlamazlar direk yargılarlar ne gerek var
onn yeirne seni anlayan 1 kişi yeter sana emin ol ordakiler egosunu tatmin etmek ile meşgul
ben sabah konunu okudum yorumlara baktım dilim yandığından bdvde yorum yapmama kararı aldımAynı şeyi milyon defa yaziyorum ama nafile anlamiyorlar hepimiz kadinız 1.5 ay önce bosandiginiz eşiniz in 3 hafta içinde çocuğu olduğu ilişkileri mi ve ogrenseniz üstelik çocukla tehdit edilseniz ne yapardınız cook da fifi mi derdiniz hele çocuğunuz u aglatmislarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?