yok ya demem gerek yok boşver.. desem ne.. aman salla. nabza göre şerbet artık misk akıllandım inanhım anladım.dengede tutmaya çalış sende görümceyle aranı.ağzına laf verme.umursamıyormuşsun gibi yap.arada de bakayım engelledi diye ne dicek
hello beybi.
Bizim kemik kadroya Şormak lazım ben onların ısrarı üzerine açtım zatenya millet geyik işine girmiyor niyeyse toplsak çok kişi var daMinik Duduklu Tencere topiği birleştirme fikrinide kabul etmedi
Keşke benim olsayok len bedenim
git gel tabi normal zamanda nasılsan öyle devam et.eşin mantıklı biri bence.olaylara politik bakıyoreşimde diyor akıllı ol uyanık ol ona prim verme..
hani ben sana demiştim ya misk eltim b usene 3 ay buraya gelir işten cıktı diye
o varken kayınvalidemlerde napsam diye
işte afedersin köpeklik olsun diye ona inat gideceğim oraya. yiyeceğim içeceğim kudursun pislik gitmediğim zaman ona istediğin veriyorum sırf ben gelemeyim diye kendi ailesinin evine gitmiyor düşün
neticede çocuk yani.al ufaktefek bişiler gözleri adam görsün.yok ya demem gerek yok boşver.. desem ne.. aman salla. nabza göre şerbet artık misk akıllandım inan
eşim üzülüyor biraz arada kalıyor
ama ben su karar ıvrdim yazın geldikleri zaman cocuguna yapacagm birşeyler o utansın
üff bu topiği canlandırmaz lazım artıkın kafamıza göre etiket yapalım
bende çavuk çorbası yanına bişeyler ama neakşama yumurtalı ıspanak kavurması yapacağım bakıcımız ayıklar haşlar banada bir kavurması kalır bugünde böyle geçer.
kolay gelehello beybi.
iç denetim var .
biraz stresli bi gündeyiz .
çavuk çorbası ne bebende çavuk çorbası yanına bişeyler ama ne
gitme diyordun ne olduneticede çocuk yani.al ufaktefek bişiler gözleri adam görsün.
sor bakalım güçlerimizi birleştirelim olmuyo böyle bir iki kişiyle.Bizim kemik kadroya Şormak lazım ben onların ısrarı üzerine açtım zaten
afiyet olsun biz gecen hafta yiyemedik hasta olnuca bu hafta yeriz bol bol nasıl canım istedi..dün akşam balık tavasında palamut balğını yağlı kağıt ile kaplayıp pişirdim . koku falan olmadı. tavsiyemdir .
tavam bundan
öğlen yemeği arası geldi .
kaçarım şimdi.
haydi sor sorsor bakalım güçlerimizi birleştirelim olmuyo böyle bir iki kişiyle.
haydi sor sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?