akıyor ama cok kötü durmuyor ki daha hoş duruyor zaten bunuda en son kurban bayramından bir gün evvel boyamıştım idare etti şimdiye kadar.akmazmı o zamana boya.sabun kurutuyor yüzümü benim
bende bıktım zaten senden hep sen hep senyine gittiler
her güne başka kıyafet giyerim evet .işe giderken çeşit çeşit giyiniyormsn merak ettim bir benmiyim ki kışın salaş takılan
yzaıklar olsun verdiğim emeklere puuuuuuuuuuubende bıktım zaten senden hep sen hep sen
ben saçlarımı ombre yapıyorum . kendim . kocama bıraksam batırır .saçım boyanacak daha kocacım boyar boya almam yeterli
ayakkabı deme banaher güne başka kıyafet giyerim evet .
indirimleri takipteyim .
ayakkabı hastalığım da var .
ama abartılı değilim diye düşünüyorum .
hahahahl kız güldürme . tövbe ..bende bıktım zaten senden hep sen hep sen
bendende ne sözcü olur ha@minik meleklerim yarın sabah basın toplasında topikleri birleştirelim.antlaşma şartlarını konuşalım diyorum benbasın sözcümüz Eclipsse
kendin nasıl yapıyorsun ombreyi.geçişler falan güzel oluyormuben saçlarımı ombre yapıyorum . kendim . kocama bıraksam batırır .
benim de çekmecede havuç var . ikindi de yerim inşallahyanıma hurma portakal mandalina havuç elma depoladım evden arada onları yiyorum
hergüne başka bir kıyafet nasıl buluyorsun hiç mi başa dönmüyorsunher güne başka kıyafet giyerim evet .
indirimleri takipteyim .
ayakkabı hastalığım da var .
ama abartılı değilim diye düşünüyorum .
bilmem . oluyor yaa. elim iyidir .kendin nasıl yapıyorsun obreyi.geçişler falan güzel oluyormu
ance bana çen çen birada dışarı çen çenle bakayımbendende ne sözcü olur ha
taktikleri varsa alabilirizbilmem . oluyor yaa. elim iyidir .
saçım kısa . resim atayım .
daha ne olsundu bacım daha ne istiyorsunben sanrım çok fakirim
2 tane botum var onları giyerim hep
2 tane montum var
3 tanede cantam yetiyor yani
yazın 3 spor ayakkabı
sandalet renk renk babet
at bir merak ettim banada güzel olurda yapacak adam lazım kuaföre param yetmezbilmem . oluyor yaa. elim iyidir .
saçım kısa . resim atayım .
hahaha. dönülmez mi kız .hergüne başka bir kıyafet nasıl buluyorsun hiç mi başa dönmüyorsun
ay ne bilyim misk ya bazen görüyorum kadınları renk renk desen desen giyiniyorlardaha ne olsundu bacım daha ne istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?