evet pantolona bakmada kazak önemli bende öyle ortamda olsam dikkat ederdm ama şimdi hiç edesm gelmiyor kimse yok ki gelen giden esnaflar görüyor beni onlarda erkek pek önemli değilhahaha. dönülmez mi kız .
illa dönülür .
yani kazak olarak 25 kazak varsa.
15 pantolon .
3 çift bot . 1 çift çizme. 10 adet babet gibi diyim .
bazen aynı ayakkabı ve aynı pantolona dadanıyorum ama üstlerim her gün değişik olur .
masa başındayım ve tam girişte olduğumdan millet büst olarak görüyor beni . kazak önemli.
çekmeceye güvenemiyorum ben.mini dolap var.çıkardım kokmamış elmam yiyorum şimdibenim de çekmecede havuç var . ikindi de yerim inşallah
elma öğlen yemekten sonra yedim .
arada giy bence zamanın olduğunda.zaten bakımlı birisin.ay ne bilyim misk ya bazen görüyorum kadınları renk renk desen desen giyiniyorlar
takıları desen ona keza çantaları hiç söylemiyorum bile
ben çok salaş takılıyorum spor takılıyorum hep yazın da öyle rahat pantolon giyerim yada elbise
diz altı etek felan üstümede bir badi.
bluz felan özel günlerde giyerm
kışın giyemem yaza saklıyorum kendimiarada giy bence zamanın olduğunda.zaten bakımlı birisin.
ahahah.çekmeceye güvenemiyorum ben.mini dolap var.çıkardım kokmamış elmam yiyorum şimdi
off rengi çok güzel.hadi hemen anlat.hangi boya.kaç no.ana rengi nedir saçlarının.açıcı kullanıyormusun falan filan
ne olmazmıbu renge olmaz demi ?
haa açman lazım bence saçını
acamam ya maffediyor saçıhaa açman lazım bence saçını
demirleke anlatsın bakalım nasıl yapıyor.saçı çok iyiacamam ya maffediyor saçı
canım açıcı yok .off rengi çok güzel.hadi hemen anlat.hangi boya.kaç no.ana rengi nedir saçlarının.açıcı kullanıyormusun falan filan
turunculanma olmadımı peki.hangi boyayı kullanıyorsuncanım açıcı yok .
eğer saçın boyalı ise şu an . açıcı kullan .
ama boya yok ise kullanmana gerek yok diyebilirim .
doğal saç rengim kumral ama koyu kumral .
o yüzden açıcı gerekmiyor sanıyorum .
direk sarı rengi sürüyorum saça. tutuyor .
ombrye yi 3 aydır yapıyorum . daha önce direk sarı kullandım 3 yıl .
saçım elmas sarı idi.
sonra diplere küllü kumrak 7.1 sürdüm .
böyle oldu. çok bi zahmet çekmedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?