ben anlamam hiç enisi bulaşmamak anlaşıldı kızlar burda bir lodos cıktı soguk soguk esiyorturunculanma olmadımı peki.hangi boyayı kullanıyorsun
ben bi ara açık kumral kullandım. bi ara açtım şimdi tekrar koyuya kahveye döndüm saçlarımda beyazlar çoğaldı bide yıprandı.bikaç boya koyu gidecem saçımın toparlanması lazımturunculanma olmadımı peki.hangi boyayı kullanıyorsun
kız lodos ılık ılık eser .ben anlamam hiç enisi bulaşmamak anlaşıldı kızlar burda bir lodos cıktı soguk soguk esiyor
ekstra bi bakım uyguluyormusun.bide saçların kısa onun avantajıda çok aslındasarı kullandığım zaman böyleydi. 7.1 küllü kumralı sonradan sürdük . eltim bana geldiydi . abla böyle yapalım mı . bi değiştirelim dedi. o yaptı ilk . sonra ben üstüne 2 kez daha küllü kumral uyguladım diplere.
sorma benim de favori kısımlarımda beyazlar çoğalmış onu farkettim . yaşımı hiç göstermem . ama dipler geldikçe diyorum ki kendini kandırma .ben bi ara açık kumral kullandım. bi ara açtım şimdi tekrar koyuya kahveye döndüm saçlarımda beyazlar çoğaldı bide yıprandı.bikaç boya koyu gidecem saçımın toparlanması lazım
kaçlıydın sensorma benim de favori kısımlarımda beyazlar çoğalmış onu farkettim . yaşımı hiç göstermem . ama dipler geldikçe diyorum ki kendini kandırma .
aslında çok bi bakım uygulamam . saçlarım kuru ve yıpranmıştır . yani boya sürmesen bile akan , nemli saçlarım hiç olmamıştır .ekstra bi bakım uyguluyormusun.bide saçların kısa onun avantajıda çok aslında
mart 1977 42 ye az kaldı yani. ama dediğim gibi yaşımı göstermem . az çok bellidir resimlerden . genetik . bi de zayıf olmanın şeysi .kaçlıydın sen
evet saç modelin çok gzel.çok severim .sanada çok yakışmış.çok modern duruyoraslında çok bi bakım uygulamam . saçlarım kuru ve yıpranmıştır . yani boya sürmesen bile akan , nemli saçlarım hiç olmamıştır .
elsevv mucize yağ kullanıyorum . banyodan sonra 2 puf.
uzun olan taraflarına sürüyorum .
kazınmıştı saçımın bi tarafı . çok kısaydı . şimdi uzadı. kendine geldi. uzun güzel ama bu model daha dinamik .
bende 83lüyümmart 1977 42 ye az kaldı yani. ama dediğim gibi yaşımı göstermem . az çok bellidir resimlerden . genetik . bi de zayıf olmanın şeysi .
kantinden az önce aldım . içiyorum şimdi.çaysıdım.çay içen varmı
oluyor arada . bende takılıyorum bi şeye .evet pantolona bakmada kazak önemli bende öyle ortamda olsam dikkat ederdm ama şimdi hiç edesm gelmiyor kimse yok ki gelen giden esnaflar görüyor beni onlarda erkek pek önemli değil
benmde kazak baya varda giyesim gelmiyor
birşeye takılıyorum onunla devam ediyorum
takı felanda takmam
alyans birde günlük setim var kolye küpe künye şekilde
sende 35 olmuşsun .bende 83lüyüm
teşekkürler cicim . sen de kestirsene.evet saç modelin çok gzel.çok severim .sanada çok yakışmış.çok modern duruyor
heyesende 35 olmuşsun .
kuaförlere para vermem canım . hem çok pahalı . hem de istediğin gibi yapan yok . benzetip bırakıyorlar.at bir merak ettim banada güzel olurda yapacak adam lazım kuaföre param yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?