2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

turunculanma olmadımı peki.hangi boyayı kullanıyorsun
ben bi ara açık kumral kullandım. bi ara açtım şimdi tekrar koyuya kahveye döndüm saçlarımda beyazlar çoğaldı bide yıprandı.bikaç boya koyu gidecem saçımın toparlanması lazım

sarı kullandığım zaman böyleydi. 7.1 küllü kumralı sonradan sürdük . eltim bana geldiydi . abla böyle yapalım mı . bi değiştirelim dedi. o yaptı ilk . sonra ben üstüne 2 kez daha küllü kumral uyguladım diplere.

Eklentiler

• Adsız.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 33
ekstra bi bakım uyguluyormusun.bide saçların kısa onun avantajıda çok aslında

ben bi ara açık kumral kullandım. bi ara açtım şimdi tekrar koyuya kahveye döndüm saçlarımda beyazlar çoğaldı bide yıprandı.bikaç boya koyu gidecem saçımın toparlanması lazım
sorma benim de favori kısımlarımda beyazlar çoğalmış onu farkettim . yaşımı hiç göstermem . ama dipler geldikçe diyorum ki kendini kandırma .

ekstra bi bakım uyguluyormusun.bide saçların kısa onun avantajıda çok aslında
aslında çok bi bakım uygulamam . saçlarım kuru ve yıpranmıştır . yani boya sürmesen bile akan , nemli saçlarım hiç olmamıştır .
elsevv mucize yağ kullanıyorum . banyodan sonra 2 puf.
uzun olan taraflarına sürüyorum .
kazınmıştı saçımın bi tarafı . çok kısaydı . şimdi uzadı. kendine geldi. uzun güzel ama bu model daha dinamik .

evet saç modelin çok gzel.çok severim .sanada çok yakışmış.çok modern duruyor

oluyor arada . bende takılıyorum bi şeye .
makyaj yapmam . hiç sevmedim .
aldığım ürünler tarihi geçer ve çöpe gider . öyle zevkim yok .
ama takı severim . özellikle her güne bi küpe . 15 yıl önce aldığım küpem durur .

ama gümüş ve altın yapmıyor yara. o yüzden öyle alıyorum . altın alınmıyor artık ama eskiden kalanlarla idare ediyorum .

at bir merak ettim banada güzel olurda yapacak adam lazım kuaföre param yetmez
kuaförlere para vermem canım . hem çok pahalı . hem de istediğin gibi yapan yok . benzetip bırakıyorlar.
hayatımda 2 kez kuaförde saç boyattım . iğrenç oldum . gittim ertesi gün komple başka renge boyadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…