inşallah kazanırsın canm allah yardımcın olsun..InşaAllah kuzum tek isteğim şu an haklı olduğum davayı kazanmak
benide mi ananas gibi görüyorsn
katılıyoruminşallah kazanırsın canm allah yardımcın olsun..
eden bulur merak etme bugün sana yarın onlara sana yaşattıklarını yaşamadan öldürmez allah..
sen allaha havale et önüne bak.
bir iş bul ilk önce işe başla mecbur o cocuğa bakacak ailen biraz dişli ol
zaten sonra kreş yaşı gelir devlet kresine gönderirsin.
saatler uygun bir iş buldun mu ne ala sabret.. sabır acı meyvesi tatlıdır
eski eşi de artı ksil at kafandan kiminle nişanlanmş kiminle konuşuyor vs hiç umursama emin ol zamanla girecektir herşey yoluna hayat süprizlerle dolu
ailenin yaptıklarını söyleidklerini davranışlarını görmezden gel. alttan al
tabi ki katılacaksın kokoş karıkatılıyorum
canım olmadı. ben kullanmadım . sen kokusunu biliyor musun .şu parfümü deneyen oldu mu
bende bilmiyorum ilk deneyeceğim çok memnun olan varmış.. cok blogda okudum memnun olmayan yokcanım olmadı. ben kullanmadım . sen kokusunu biliyor musun .
geçen gün bi parfüm aldım . çok sevdim . aslında erkek kokusu ama benim çok bayıldığım bi koku.
kendim kullanıyorum . eşim de kullanabilir sıkıntı yok . ama yıllardır aradğım kokuydu. bi bayan arkadaş kullanıyordu. aslında kadına da hitabeden bir koku.
avon kokuları güzel oluyor .bende bilmiyorum ilk deneyeceğim çok memnun olan varmış.. cok blogda okudum memnun olmayan yok
bu parfüm ne kadar bana fiyat önemli biraz da
sana iltifat ediyorum aşk olsun
n11 de daha uygun fiyatı ama tam bilmiyorum henüz vücut spreyi ile birlkte alacağım,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
senin avon kaç ml ve kaç tl
öyle iltifat mı olur bee .
Ikiz ikizİkiz mi amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
lcwninmi.notoları nasıl acaba bakayım bi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
senin avon kaç ml ve kaç tl
öyle iltifat mı olur bee .
Yeak yea. bu ne ci vücut spreyli olanlar daha iyi olyuor
kız oğlan allah bağıslasn canmIkiz ikiz
valla zambak olunca ben seviyorum güzele benziyor yasemin keskin değilsebenim gönderdiğim parfümün notaları böyleymiş
Yasemin, zambak, eşsiz misk ve kremsi odun notaları içeren zarif ve çiçeksi kokusuyla avon cherish, tüm gün kalıcılığı ile seni sarmalar
sence nasıl notaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?