oww 43 derecede 19 oluyorsa eğer19 oluyo canım
Yüksek yaksan ısınıyor ama bu kadar yakmaya 189 geliyosa fazla yakmayı düşünemiyorum
Yapalım tabi :)hep beraber yapalım ya
Bebisler kalın giyince sıcacık bende habire hareketli olunca farketmiyorum ama bakcaz çok soğuk olursa takviye yapcam biseyleroww 43 derecede 19 oluyorsa eğer
haklısın senin 55 60 da yakman lazım ki ev 21 22 olsun oda olursa ne ala ve çok fatura demek
olmassa oturma odasına ufo takviyesi yapsan ?
19 derece gerçekten cok serin bizim oturma odasıda eskiden 19 dan bir tık yukarı cıkmazdı donardık 60 da da yaktım yinede ısınmazdı
eviniz güneş almıyor mu eski bina mi neden ısnımıyor acepBebisler kalın giyince sıcacık bende habire hareketli olunca farketmiyorum ama bakcaz çok soğuk olursa takviye yapcam biseyler
Ne itirazı canımKızlar itiraz davam kabul edildi :)) ne olur dua edin
Ben de oglumda gece dondukSizin evde mi ısımıyor ya ?
Boşanma davasina itiraz dava yeniden görülecek :) Rabbim InşaAllah kazanırımNe itirazı canım
Direk güneş alan tarafı çocukların odası yaptım canımeviniz güneş almıyor mu eski bina mi neden ısnımıyor acep
Bosanmiycak misinBoşanma davasina itiraz dava yeniden görülecek :) Rabbim InşaAllah kazanırım
senin kuzu iki miydiBebisler kalın giyince sıcacık bende habire hareketli olunca farketmiyorum ama bakcaz çok soğuk olursa takviye yapcam biseyler
17 aylık ikilerim varsenin kuzu iki miydi
Bosanacagim ama tazminat mihr nafaka alacağım kazanirsamBosanmiycak misin
ok anladım yapıverde gel.bende bi türk kahvesi içecem şimdidöneceğim kız. dönmez olurmuym
sakinlik varken cıkacağım biraz dan işte zaten hepsi yolumun üzerinde. o arada kendi işlerimide hallediveririm
ailelemi yaşıyordun berraBen de oglumda gece donduk(öksürüyor kuzum
Ayyy hadi inşallah çocuk varsa nafaka şartBosanacagim ama tazminat mihr nafaka alacağım kazanirsam
Bende yapayım kendime aglamaktan yiyemedim (mutluluk gozyaşi)ok anladım yapıverde gel.bende bi türk kahvesi içecem şimdi
hadi inşş yaBosanacagim ama tazminat mihr nafaka alacağım kazanirsam
Var bir tane yalan söylemiş tehdit etmiş beni anlaşmaya zorlamıştı çok ağladım çok Rabbim yardım eder InşaAllah kazanırımAyyy hadi inşallah çocuk varsa nafaka şart
Hayat pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?