selam canım nasılsınSelammmmm
iyidir nolsun bende buralarda takılıyorum evet kimse girmez olunca bende koptum düzenim kalmadı tekrar toparlanmam lazım.cuma takımlarına gireyim diyorum aslında ama karar veremiyorum.çalışıyormuydun senHoşbuldum canım, bu aralar bi yoğunluk aldı başını gitti.
Evet denk gelemedik, kimse de kalmamış diğer topikte
Sen napıyosun? iyi misin
karar ver bakalım ben ya senin dediğini yada farmasi kırmızı şişeyi alacağım.ikisi arasındayım çok bi beklentim yok aslındaBU ÇANTA boyu ya. ben krem istemyorum birde ona göre aratıyorum da karar veremedim
incandessence mi bu mu kaldım arasında
iyidir nolsun bende buralarda takılıyorum evet kimse girmez olunca bende koptum düzenim kalmadı tekrar toparlanmam lazım.cuma takımlarına gireyim diyorum aslında ama karar veremiyorum.çalışıyormuydun sen
bebiş var mıHoşbuldum canım
yani fiyatına göre iyi yani..karar ver bakalım ben ya senin dediğini yada farmasi kırmızı şişeyi alacağım.ikisi arasındayım çok bi beklentim yok aslında
başlarda çok iyiydik menü bildirimi olunca kendimi tutabiliyordum aslında.çocuk varmı1 senedir aktif ev hanımıyım
Evet hepimiz düzeni bozduk, hedeflere de ulaşamadık.
Cuma takımları benim de dikkatimi çekiyor ama cesaret edemiyorum.
bebiş var mı
bügün almasamda akşam eve geçince yada yarın alıcamyani fiyatına göre iyi yani..
hayırlısı olsun sizin için işinden neden cıktınHenüz yok, yeni yeni düşünmeye başladık :)
hayırlısıyla gelsin ozamanHenüz yok, yeni yeni düşünmeye başladık :)
başlarda çok iyiydik menü bildirimi olunca kendimi tutabiliyordum aslında.çocuk varmı
hayırlısı olsun sizin için işinden neden cıktın
keşke bende ihtycmz olmasada calısmasam bu sıkıcı bogucu köreltici yerde.
Amin, hayırlıysa bekliyoruz :)hayırlısıyla gelsin ozaman
bizim burası çok küçük çok zor canm iş bulmak burda calsmam bile mucize ama işte amalar var neyse.. ev hanımı olmak iyidir..Teşekkür ederim, patronun oğluyla tartışıp çıktım.
Tek kişi maaşıyla yaşamak şu şartlarda çok zor.İhtiyaçlar hiç bitmiyor:/
Umarım daha mutlu olduğun bir yer çıkar karşına
ben dünde söyledim ama neden gelmiyor bilmiyorumlittle dora m okuyarsan gel artık aramıza
inş ya şu dönemde kadının çalışması şartTeşekkür ederim, patronun oğluyla tartışıp çıktım.
Tek kişi maaşıyla yaşamak şu şartlarda çok zor.İhtiyaçlar hiç bitmiyor:/
Umarım daha mutlu olduğun bir yer çıkar karşına
toparlanamadımı acaba.başka sıkıntısı yok demi.eşiyle falanben dünde söyledim ama neden gelmiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?