toparlandm dedi yoktutoparlanamadımı acaba.başka sıkıntısı yok demi.eşiyle falan
O zaman şartlarının güzelleşmesi dileğiylebizim burası çok küçük çok zor canm iş bulmak burda calsmam bile mucize ama işte amalar var neyse.. ev hanımı olmak iyidir..
bebeğini kendin büyüt
benimde uykum geldi akşama menüde na var ben napsam bilemedim.bu saatlerde bana da uyku bartırıyor kötü oluyorum
Karar verdin mi hangisini alacağına?parfüm bakmaktan beynim döndü
karnıyarık salatabenimde uykum geldi akşama menüde na var ben napsam bilemedim.
aslında daha mantıklı bide zaranınkiler 100 ml 35 e geliyorki gayet iyi.vanilyalı olandı demi femmeKarar verdin mi hangisini alacağına?
Benim de aklımda Zara Femme var. bi ara gidip alıcam. şimdi kampanya da varmış, 2 parfüm 69,90.
patlıcanım var karnı yarıklık yazdan yapıp atmıştım bakayım keyfim yerinde olursa çıkarayım olmadı.taze fasulye çıkarırım.domateste var konserve salla ya çocuklarda olmasa pufkarnıyarık salata
turşu
sabah bakıcımız oglanla kızartmış patlıcanları ögle arasında bende iç harcını hazırladım.
şimdi gidince fırına vereceğim hemen
yok mu dolapta pratik birşeylerin
benim oglan olmasa zaten yemek düzenim felan olmazsı ugraşmzdm sırf onun içinpatlıcanım var karnı yarıklık yazdan yapıp atmıştım bakayım keyfim yerinde olursa çıkarayım olmadı.taze fasulye çıkarırım.domateste var konserve salla ya çocuklarda olmasa puf
aslında daha mantıklı bide zaranınkiler 100 ml 35 e geliyorki gayet iyi.vanilyalı olandı demi femme
kesinlikle yaaa sırf çocuklar için herşeyide yediremiyorum sevdikleri şeyleri bul vsbenim oglan olmasa zaten yemek düzenim felan olmazsı ugraşmzdm sırf onun için
yakınımda yok maalesef.netten bakayım onadaEvet vanilya, misk ve şakayık notaları varmış.
Uzun süre de kalıcı, varsa yakınlarda bak derim.
mavisiydi sanırım onun fresh kokanemotion serisine bir bak vardı böyle fresh istediğin bir koku
aynen bizde öyleyiz aslnda ona göre yapılıyor yemekler.. bende öglen eve git çok yoruluyorum iyice kafam dönüyor soguk bir yandan yemekleri ayarla bir yandankesinlikle yaaa sırf çocuklar için herşeyide yediremiyorum sevdikleri şeyleri bul vs
evet bende öyle hatırlıyorummavisiydi sanırım onun fresh kokan
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/fresh-parfum-onerileri.743961/ya fresh koku istiyorum.ağır baymayan tam banyodan çıkmış hissi versin deniz esintisi versin gibib gibibi gibibibibibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?