2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bizim burası çok küçük çok zor canm iş bulmak burda calsmam bile mucize ama işte amalar var neyse.. ev hanımı olmak iyidir..
bebeğini kendin büyüt
O zaman şartlarının güzelleşmesi dileğiyle
Bi aksilik olmazsa öyle düşünüyorum, kısmet bakalım.

benimde uykum geldi akşama menüde na var ben napsam bilemedim.
karnıyarık salata
turşu
sabah bakıcımız oglanla kızartmış patlıcanları ögle arasında bende iç harcını hazırladım.
şimdi gidince fırına vereceğim hemen
yok mu dolapta pratik birşeylerin

Karar verdin mi hangisini alacağına?
Benim de aklımda Zara Femme var. bi ara gidip alıcam. şimdi kampanya da varmış, 2 parfüm 69,90.
aslında daha mantıklı bide zaranınkiler 100 ml 35 e geliyorki gayet iyi.vanilyalı olandı demi femme

patlıcanım var karnı yarıklık yazdan yapıp atmıştım bakayım keyfim yerinde olursa çıkarayım olmadı.taze fasulye çıkarırım.domateste var konserve salla ya çocuklarda olmasa puf

ya fresh koku istiyorum.ağır baymayan tam banyodan çıkmış hissi versin deniz esintisi versin gibib gibibi gibibibibibi

patlıcanım var karnı yarıklık yazdan yapıp atmıştım bakayım keyfim yerinde olursa çıkarayım olmadı.taze fasulye çıkarırım.domateste var konserve salla ya çocuklarda olmasa puf
benim oglan olmasa zaten yemek düzenim felan olmazsı ugraşmzdm sırf onun için

kesinlikle yaaa sırf çocuklar için herşeyide yediremiyorum sevdikleri şeyleri bul vs
aynen bizde öyleyiz aslnda ona göre yapılıyor yemekler.. bende öglen eve git çok yoruluyorum iyice kafam dönüyor soguk bir yandan yemekleri ayarla bir yandan
bakıcısı bazı yemekleri çok sası yapıyor karnıyarık içi gibi misal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…